VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangInfoGospodinjstvoKRUPS zbirka Espresso – Popolna kava, ki jo doživite z vsemi čuti
Gospodinjstvo

KRUPS zbirka Espresso – Popolna kava, ki jo doživite z vsemi čuti

S prihodom kavabarov v naše kraje smo pridobili resnično znanje o svetu kave. Macchiato, barist, blue jamaican, vsi ti izrazi bi nas sicer begali, zdaj pa odmevajo po naših ulicah in v naših življenjih. Marsikdo se strinja, da ni sprejemljivo, da nam v kavarni postrežejo vodeni espresso ali cappuccino brez mlečne pene. Enako pa tudi doma ni prostora za slabo kavo.

Popolne tehnologije za popolno kavo

Nova tehnologija KRUPS® Quattro Force je bila zasnovana in razvita za najboljše rezultate v skodelici – za razsvetljene amaterje. Sistem Quattro Force temelji na preprosti zamisli: ob pravi obdelavi zrna kave je edini možni rezultat odlična kava. Zahtevana je odličnost od zrna do skodelice. Tehnologija Quattro Force združuje strokovnost podjetja KRUPS® in vse ključne korake priprave espressa: mletje, potlačenje, filtriranje in odcejanje. KRUPS zbirko Espresso sestavlja 11 tehnološko dovršenih kavnih avtomatov, ki bodo v vaš dom prinesli neprecenljivo kavno izkušnjo.

 

Odlične tehnologije na dosegu roke

SISTEM ZA KUHANJE

Filtriranje je umetnost iskanja ravnovesja v namene doseganja najboljšega možnega napitka. Ta faza je zelo občutljiva, saj mora uspešno združiti prefinjenost mletega zrnja, pritisk, predhodno poparjanje in celo kakovost vode ter njeno temperaturo. Sistem za kuhanje združuje vse to in ko boste videli, kako suhe so kavne usedline po ekstrakciji, boste razumeli, kako zelo učinkovito ujame arome in okuse.

SISTEM ZA POTLAČENJE

Kot vam bo znal povedati vsak barist, je potlačenje zrnja zelo pomembna faza priprave popolnega espressa, saj zagotavlja uravnotežen okus in enakomerno kremo. Mleto zrnje mora biti popolnoma enakomerno potlačeno, sicer voda prehitro pronica skozi zrnje in je kakovost ekstrakcije nižja. Sistem za potlačenje s hidravličnim valjem zato uporablja zelo veliko silo, s čimer zagotovi uravnotežen in okusen espresso.

ODPORNOST IN VZDRŽLJIVOST

Strokovnjaki za kavo večinoma uporabljajo trdne kovinske mlinčke koničaste oblike, ki zagotavljajo natančnost, kakovost in vzdržljivost. Drugi materiali se prehitro poškodujejo, če se v paketu kave pojavi kakšen kamenček. Mlinčki KRUPS®, ki lahko opravijo do 280.000 ciklov brez napak, s svojo zasnovo zagotavljajo visoko odpornost in zanesljivost med uporabo.

SISTEM AUTOCLEAN

Vsak voznik ve, da je za dobro delovanje motorja avtomobila potrebno njegovo redno vzdrževanje. Pri podjetju KRUPS® so s sistemom AutoClean avtomatizirali številne potrebne korake, vse od odcejanja naprej. To pomeni, da se aparat po vsaki pijači samodejno izprazni. Popolna odsotnost ostankov vode v aparatu in posledično zelo malo nabiranja vodnega kamna zagotavljata dobro zdravje in dolgo delovanje vašega izdelka.

ZAGOTOVLJENA POPRAVILA ZA 10 LET

Izdelki KRUPS so preprosti za popravilo, saj kar 6500 servisnih centrov po celem svetu zagotavlja poceni in hitro dobavo nadomestnih delov za obdobje kar 10 let.

Doživljanje kave z vsemi čuti

Še vedno premlevate, zakaj izbrati kavne avtomate KRUPS? Preprosto zato, ker boste z njimi kavo doživljali z vsemi čuti:

  • VID - Ko je krema vašega espressa gosta in vztrajna, orehovo rjave barve in brez zračnih mehurčkov ali belih pik, veste, da imate pred sabo brezhibno pripravljen espresso.
  • SLUH - Od priprave kave do zvokov, ki vas obkrožajo – vsak element je pomemben in še dodatno izboljša izkušnjo okušanja.
  • AROMA - Globoko vdihnite, da celota aromatičnih not kave prebudi vaše čute in vam razkrije nežne sadne okuse, npr. citrus, med ali karamelo, ter tudi polnejše note, npr. čokolado ali opečen kruh.
  • OKUS - Espresso je koncentracija arom z okusom, ki lahko traja do 15 minut. Je popolno ravnovesje med sladkostjo, grenkobo in kislostjo. Pri 65 °C v popolnosti razkrije svojo prefinjenost in vas popelje v svet okusov.
  • TEKSTURA - Espresso zagotavlja nadvse prijeten in voljan občutek, njegova krema pa je žametno mehka. Telo, arome in toplina se prepletajo in božajo vaše brbončice.

 

Cached: Fri, 19 Apr 2024 22:07:12 GMT