Likalniki s kotličkom dosegajo do trikrat večji konstanten izpust pare kot običajni parni likalniki. V povprečju imajo izpust kar okoli 100 gramov vode na minuto.

Poleg sodobnega in uporabnega dizajna likalnike s kotličkom odlikujeta tudi enostavna uporaba in kakovost likanja. Poleg moči likalnika je odločilna predvsem moč izpusta pare. Pri likanju zahtevnejših oblačil pa je še posebej pomemben sunkovit izpust pare. Likalniki s kotlički imajo izpust več kot 200 gramov pare na minuto, nekateri modeli celo čez 300. To je še posebej odločilno pri glajenju najbolj trdovratnih gubic. Večina likalnikov ima odstranljiv kotliček za vodo in z enkratnim polnjenjem omogoča do 3 ure likanja. Poleg tega določeni modeli omogočajo tudi možnost funkcije eko, s katero boste še dodatno doprinesli tako okolju, kot vaši denarnici. Z uporabo eko funkcije lahko prihranite pri porabi električne energije, vode in časa likanja. V primerjavi z maksimalnim izpustom pare porabi do 40 % energije manj. 

Likalniki s kotličkom zagotovijo, da je perilo zlikano hitreje, predvsem pa bistveno lepše, saj odstranijo še tako zahtevne gube. Oglejte si video, kjer Anže demonstrira enostavnost uporabe in funkcije, ki jih premorejo ti kakovostni likalniki. 

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori