Philips z linijo Saeco predstavlja kavne avtomate, ki so izdelani iz kakovostnih materialov, kar boste opazili v videzu, vonju in aromi kave.

Kakovostna kava je bila vedno več kot le napitek. Za mnoge je kava način uživanja v življenju in ima tudi svojo kulturo pitja. Svoje korenine ima v Italiji, kasneje pa so espresso kot kulturo razširili in vzljubili tudi širom ostalega sveta. Ravno zaradi tega se je Philips pri izdelavi kavnih avtomatov vrnil h koreninam. K pravi italijanski kavi. 

Modeli kavnih aparatov Philips Saeco

Espresso in kapučino s samo enim dotikom

Kavni aparati Saeco so vedno pripravljeni na to, da vam postrežejo z vašo najljubšo kavno specialiteto. Ker izbor napitka poteka neposredno, boste zgolj s pritiskom na en gumb izbrali svojo priljubljeno mešanico in okus. Blago ali žametno črno? Izbira je vaša. Pri tem pa vam bo v pomoč Saeco sistem priprave. Z zasukom gumba boste v vsakem trenutku lahko izbirali med kavnimi napitki, ki jih želite pripraviti. Saeco mamljiva kava

Možnost nastavitev moči kave

Izberite svojo najljubšo mešanico kave ter nastavite moč, temperaturo in dolžino kave, ki najbolj ustreza prav vam. Aparat moč kave regulira s količino kavnih zrn, ki jih zmelje za pripravo ene skodelice. Sami si lahko poljubno izberete tudi dolžino kave – običajna, dvojna, podaljšana – na katerikoli točki pa lahko aparat tudi poljubno ustavite, če menite, da je kave za vas vseeno dovolj. Prav tako si lahko po osebnih preferencah nastavite temperaturo kave, kot ste jo navajeni. Ognjeno vroča, ravno pravšnja za pitje ali temperatura, ki jo bo spenjeno mleko spravilo na primerno za takojšnje uživanje.  

Nastavljiv kavni mlinček

Keramični materiali v mlinčku zagotavljajo učinkovito mletje vseh vrst kavnih zrn in hkrati preprečujejo njihovo pregrevanje. Ker keramika velja za enega najbolj trpežnih materialov, ki ne absorbira vonjev in arome, bo okus kave – tudi če boste okuse redno zamenjevali – vedno svež in popoln.

Saeco različni načini priprave kave

Tehnologija pred-vlaženja

Preden aparat dejansko prične s pripravo napitka, sveže mleto kavo navlaži in tako omogoči, da se aroma kave še bolj razvije. Za tem s spodnje strani z velikim pritiskom brizgne vrela voda in tako se ustvari pravi italijanski espresso. Philips Saeco kavni avtomati

Popolno spenjeno mleko

Zaradi sistema hitrega segrevanja mleka in samodejnga čiščenja krogotoka po vsaki uporabi, ne potrebujete nič drugega, kot da vsakič uživate v popolnem kapučinu ali kavi z mlekom. 

Širok in pregleden LED zaslon

Z jasnim in enostavnim upravljanjem vas bo vaš espresso aparat popeljal do najboljšega napitka. V meniju za nastavitve in vzdrževanje lahko nastavite okus kave, odstranjevanje vodnega kamna, trdoto vode, vodni filter, čas prestavitve v stanje mirovanja ter kontrast na zaslonu. 

Energetska učinkovitost

Večina Philips Saeco aparatov se ponaša z oznako “energetsko učinkovita naprava“, kar pomeni, da je poraba energije zmanjšana na minimum. Aparat se po eni uri samodejno preklopi na stanje mirovanja, v katerem porabi manj kot 1 W/h, s čimer vam bo prihranil energijo in denar

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori