#mojbosch EKSKLUZIVNI kuponi za POPUST so tu!

Poletje se je že dodobra začelo in prav tako je v #mojBosch kampanjo zavel svež veter z novo skupino influencerjev. Da jih lepo pozdravimo in da vam skrajšamo čas, preživet v kuhinji, namesto v morju, na bazenu ali v prijetni senci, pa smo za vas pripravili #mojBosch popuste na vse Bosch aparate za pripravo hrane. Izberite svoj #mojBosch aparat in pospešite pripravo hrane!

Kako lahko koristite kupon?

Skočite na spletno stran #mojBosch in poiščite sodelujoče influencerje. Izberite svojega najljubšega in si zabeležite njegovo kodo.

Na spletni strani ali v fizični trgovini Big Bang si izberite aparat Bosch, ki vam bo kar najbolj olajšal delo v kuhinji in uporabite kodo.

Kako uporabim kodo v spletni trgovini?

Pobrskajte med vsemi Bosch aparati, izberite svoj aparat in ga dodajte v košarico.

Izberite še ostale izdelke, ki jih želite kupiti in kliknite Pregled košarice. Tukaj vnesete kodo za popust, ki ste jo našli pri vašem izbranem influencerju in kliknite Aktiviraj. V košarici se bo preračunala nova cena s popustom, nato pa samo še zaključite nakup.

Tako, novi Bosch aparat je na poti k vam. Želimo vam veliko zabave pri ustvarjanju z njim, s svojimi slastnimi obroki pa sodelujte v nagradni igri #mojBosch.

Kako sodelujete v nagradni igri #mojBosch?

V kuhinji naredite super fotografijo, javno jo objavite na Facebooku ali Instagramu in jo označite z #mojBosch. Ob koncu vsakega izmed štirih obdobij izberemo 3 najboljše objave. Naslednji izbor bo potekal v začetku septembra.

Za več informacij pa odklikajte na www.mojBosch.si.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori