JBL je konec novembra objavil nadgradnjo njihovega najbolj prodajanega zvočnika JBL Charge 3, iz povezovalnega sistema JBL Connect na JBL Connect+. JBL Connect+ omogoča povezanost več kot 100 zvočnikov med seboj, ki predvajajo enak zvok iz ene naprave. Tako lahko ustvarite prostorski zvok ali pa predvajate isto vsebino v različnih sobah.

Potrebno pa je opozoriti, da Connect+ in Connect med seboj nista kompatibilna. Zato preden se lotite nadgradnje, premislite, ali boste lahko z novim povezovalnim načinom Connect+ lahko povezali vse svoje JBL zvočnike, ki nimajo opcije Connect+ (imajo povezavo Connect, ki omogoča povezovanje do 4 zvočnikov naenkrat). Pred pričetkom nadgradnje vas bo aplikacija še enkrat obvestila o tem.

Kako nadgradite svoj Charge 3 na povezljivost Connect+

• Najprej posodobite svojo aplikacijo JBL Connect na zadnjo različico.
• Charge 3 mora biti priklopljen na napajanje.
• Preko Bluetooth povezave povežite mobilno napravo in Charge3, ki ga želite nadgraditi.
• Odprite aplikacijo JBL Connect – nadgradnjo aktivirate z dotikom na oranžni klicaj »!«, ki je na sliki Charge3 na vašem zaslonu.
• Sledite navodilom v aplikaciji.
• Nadgradnja bo potekala okoli 20 minut. V tem času ne uporabljajte svoje mobilne naprave za sprejemanje klicev ali prebiranje e-pošte.

Opozorilo! Ko boste svoj Charge 3 nadgradili na Connect+, vaš Charge 3 ne bo več kompatibilen s povezavo Connect – torej se ne bo povezoval z drugimi JBL napravami, ki nimajo JBL Connect+. Prav tako je nadgradnja na Connect+ nepovratna.
Po nadgradnji lahko svoj Charge 3 povežete s Flip 4, Pulse 3, Boombox in nadgrajenimi Charge3, medtem ko ga ne boste (več) mogli povezati s Flip3, ali Xtreme.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori