Oglejte si najbolj brane članke preteklega leta. Saj veste, boljša informacija, boljši nakup.

Leto 2016 je bilo noro. Na eni stran nas je v tem letu zapustilo največ znanih obrazov v zadnjih nekaj desetletjih – poslovili so se velikani kot so David Bowie, Alan Rickman, Prince, Mohamed Ali, Fidel Castro, George Michael … a po drugi strani, je bilo leto 2016 izredno vzpodbudno leto. Sploh z vidika tehnologije in znanosti. Tako nam je preteklo leto prineslo naprave kot so:

… in seveda še cel kup zares atraktivnih izdelkov, ki že lajšajo življenja mnogih, ali pa jih vsaj delajo precej bolj zabavne. Preden pa se poglobimo v to, kaj vse nam prinaša leto 2017, vam predstavljamo, kaj ste najbolj klikali v lanskem letu.

Nintendo Switch – prvi gamerski hibrid

Nintendo je s tri minute dolgo predstavitvijo svoje nove konzole Nintendo Switch precej pošteno zatresel gamerski svet. Za leto 2017 so namreč napovedali izid prvega gamerskga hibrida, ki ga boste enostavno uporabljali doma na velikem zaslonu, ali ga nesli s seboj v službo. In povsod vmes.

Preberi celoten članek

[TESTIRALI SMO] HUAWEI P9 – R/Evolucija mobilne fotografije

V letu 2015 nam je Huawei predstavil svojega paradnega konja med pametnimi telefoni – model Huawei P8. Z vrhunskim dizajnom in dih jemajočo zmogljivo kamero se jim je uspelo uvrstiti med najboljše aparate na trgu ter doseči nivo fotografije, ki je konkurenci, enostavno rečeno, vrgel rokavico. Spoznali smo, da bo prihodnost mobilne industrije okoli tega dela strojne opreme še kako pestra in se ne bo vrtela samo okoli zmogljivosti samih aparatov, ekranov in baterij. Dejstvo je, da bo prav kamera tisti del opreme, ki bo pretehtala pri kupčevi odločitvi, in bo pisala svojevrstno prihodnost vsem proizvajalcem pametnih telefonov.

Preberi celoten članek

Kako izbrati pravi televizor?

Televizor se je v zadnjih 5 letih tako močno spremenil, da ob poplavi informacij glede novih funkcij, hitro izgubimo bistvo pri izbiri pravega televizorja.

Prepričani smo, da mora biti iskanje pravega televizorja zabavno dejanje polno navdušenj in nikakor ne stresno primerjanje različnih funkcij, ki jih posamezni televizorji ponujajo.

Preberi celoten članek

[TESTIRALI SMO] Garmin Vivosmart HR

Konec leta 2015 je na trg prišla težko pričakovana nova Garminova fit zapestnica Vivosmart HR. Največja dodana vrednost omenjene zapestnice je merilec srčnega utripa na zapestju, saj za beleženje utripa ne potrebujemo dodatnega pasu na prsih.

Preberi celoten članek

6 nasvetov za učinkovito in enostavno odstranjevanje madežev z oblačil

Ne zapravljajte denarja za draga sredstva za odstranjevanje ob enem pa bodite še ekološko ozaveščeni.

Preberi celoten članek

Kako izbrati pravo kuhinjsko napo?

Kuhinjska napa je v zadnjem času postala nepogrešljiv aparat v vsaki sodobni kuhinji. S pravilno namestitvijo in uporabo, pa si lahko bistveno izboljšamo kakovost bivanja.

Preberi celoten članek

[TESTIRALI SMO] Samsung Gear VR Virtualna resničnost prihodnosti

Samsung je na trg lansiral svoja prva, težko pričakovana virtualna očala imenovana Gear VR – Oculus. Veliko se je že dvigalo prahu okrog tega izdelka na sejmih, pa vendar dokler sami ne preizkusimo naprave, se nam pravzaprav niti sanja ne, kako velik korak se je v tem segmentu dejansko napravil.

Preberi celoten članek

[TESTIRALI SMO] Huawei P8 Lite

Aparat smo vzeli na morje, se vživeli v vlogo navdušenega turista in preverili, kaj vse zmore ta lično oblikovana naprava.

Preberi celoten članek

Cat S60 – prvi pametni telefon s termovizijsko kamero

Cat Phones je napovedal prihod novega telefona Cat S60, prvega pametnega telefona na svetu z vgrajeno termovizijsko kamero in najbolj vodotesnega pametnega telefona na svetu.

Preberi celoten članek

Zakaj izbrati pralni stroj z invertnim motorjem?

Zakaj so pralni stroji z invertnim motorjem tišji, energijsko bolj učinkoviti in kako pravzaprav sploh delujejo?

Preberi celoten članek
Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori