Nova pametna telefona Galaxy A5 in A3 ponujata izboljšane najnaprednejše funkcije za uporabo družbenih omrežij in trendovski dizajn.

“Novo A serijo pametnih telefonov, Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3, krasi prekrasno oblikovano in izjemno tanko kovinsko ohišje, vrhunska strojna oprema in najnaprednejše funkcije za komuniciranje prek družabnih omrežij,” je predstvitev nove serije Samsunga začel Bernard Purkart, vodja oddelka mobilne telefonije (IM) pri Samsung Slovenija, in dodal: “Tu je še Note Edge, ki bo zadovoljil vsem zahtevam tistih, ki veliko svojega dela opravijo na poti. Z ukrivljenim robom in S-Pen pisalom bo nedvomno omogočil brezskrbno večopravilnost in doseganje povsem nove ravni produktivnosti.”

Pametni telefon za popolne selfie fotografije.

Zaslon za popolne selfijePametna telefona Samsung Galaxy A5 in Galaxy A3

Serijo Galaxy A odlikuje sprednja kamera v ločljivosti petih milijonov slikovnih točk, s katero bodo selfiji sedaj še boljši. Poleg možnosti širokokotnega slikanja nova A serija omogoča snemanje kratkih animacij, ustvarjanje GIF-ov in številne učinke, ki bodo prebudili kreativno žilico ljubitelje selfijev, npr. Wide Selfie, Palm Selfie, Beauty Face in Rear-cam Selfie, ki samodejno zaznajo obraz osebe in izostrijo sliko. Za odlično sliko poskrbi tudi Super AMOLED zaslon, ki s tehnologijo Adaptive Display omogoča prilagodljivost prikazovanja fotografij in multimedijskih vsebin v skladu z zunanjo razsvetljavo. Uporabniki lahko svoje slike in videoposnetke hitro in preprosto delijo na svojih priljubljenih straneh za družbene medije s pomočjo hitre povezave LTE 4. kategorije.

Zmogljiv procesor ter hitro in varno brskanje po spletu

Mladi uporabniki bodo veseli hitrega in preprostega deljenja slik in posnetkov na priljubljenih družbenih omrežjih, saj napravi A5 in A3 poganja močan štirijedrni procesor frekvence 1,2 GHz . Nova serija veliko pozornosti namenja tudi varovanju zasebnosti uporabnikov, ki bodo svoje podatke in fotografije sedaj lahko zaščitili s posebnim geslom. Tako vsestranska in trendi oblikovana Galaxy A5 in A3 pa sta trenutno tudi najtanjša Samsungova pametna telefona: ohišje A5 v debelino meri 6,7 mm, A5 pa 6,9 mm. Njuno kovinsko ohišje pa je na voljo v štirih barvnih različicah: beli (Pearl White), črni (Midnight Black), srebrni (Platinum Silver) in zlati (Champagne Gold).

Serija A novo v Big Bangu!

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori