Pri Remingtonu se zavedajo, da je za ženske privlačen videz pomemben dejavnik dobrega počutja. Zato so za nadlogo, imenovano trda koža na stopalih, našli rešitev, ki bo z njo opravila hitro in neboleče, v varnem zavetju vaše lastne kopalnice.

Aparat za nego stopal CR4000 Reveal Perfect Pedi že po prvi uporabi ponuja vidne rezultate in je izjemno varen za uporabo, saj vrtljiv valjček nežno odstrani trdo in suho kožo brez strganja. Zakaj je to pomembno, se boste najbrž vprašale, ko pa ste leta in leta počele prav to – kožo strgale.

1

Nič več dragih in neprijetnih obiskov pri kozmetičarki

Roko na srce, v hladnejših mesecih ženske tista neprijetna in zamudna opravila, kot so pedikura in odstranjevanje nadležnih dlačic, rade potisnemo na stranski tir. Noge lahko skrijemo pod debelimi hlačnimi nogavicami, stopala pa v zaprtih čevljih tudi navadno niso izpostavljena pogledom. Potem pa pride pomlad in nenadoma se zavemo, da nas do sandalcev in kopalk loči le še nekaj mesecev. Ali pa nas pomlad, kot na primer letos, preseneti in čez noč bi lahko skočile v najljubše sandale, ko le ne bi bilo treba čakati na prost termin za pedikuro. Ovira pogosto ni le čas, tovrstni obiski so lahko precej dragi, za koga celo boleči, pa tudi neprijetni.

2Trda koža na stopalih je za odstranjevanje zelo problematična, saj zahteva veliko mero pazljivosti. Otrdele kože nikakor ni priporočljivo strgati ali se nad njo spravljati na podobno agresivne načine. Ne le, da si lahko tako ranimo podplate in hojo močno otežimo, če ne že onemogočimo, v primeru, da odstranimo preveč trde kože, namreč pospešimo proces, ki ga telo dojema kot celjenje, nanj pa bo odgovorilo s pospešenim nastajanjem ravno te nadloge, ki smo jo želeli odstraniti. Za nameček bo novo nastala roževinasta koža še trša in bolj trdovratna in znašle ste se v začaranem krogu.

 CR4000 Reveal Perfect Pedi je vaš najboljši prijatelj

Z Remingtonovim CR4000 Reveal Perfect Pedi valjčkom vam bodo tovrstne nadloge prihranjene. Za občutljiva stopala, na katerih se je nabralo ravno dovolj zatrdele kože, da je moteča, ne pa dovolj za grobe posege, je tu valjček, primeren za bolj pogosto uporabo, saj ni pregrob in ne bo odstranil preveč kože ter tako stopal poškodoval.

Za trenutke, ko se zavemo, da smo svoja stopala zanemarjali kakšen teden ali mesec preveč, pa je na voljo ekstra grob valjček, zasnovan tako, da odstrani tudi najtršo kožo. Zdaj boste lahko svoje najljubše sandale obule kadar koli se vam bo zahotelo in ne bo več treba čakati na obisk pri pedikerki, kar se lahko zavleče tudi po več dni ali tednov. S pripomočkom CR4000 Reveal  Perfect Pedi boste imele gladka stopala v le nekaj sekundah.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori