Če ste si vedno želeli zmogljiv in enostaven zrcalno-refleksni fotoaparat, spoznajte Nikon D3200.

Fotografije visoke ločljivosti

S fotoaparatom Nikon D3200 boste enostavno ustvarili odlične fotografije tako pri šibki svetlobi kakor tudi ostre posnetke hitro premikajočih objektov in oseb. Prav tako vam fotoaparat omogoča fotografiranje dogajanja s hitrostjo štirih posnetkov na sekundo. To pomeni, da boste v objektiv zagotovo ujeli vse zanimive izraze, grimase in iskrene poglede, ki jih boste iskali. Seveda je to priložnost tudi za izvrstne posnetke narave, živali ali pokrajine.

Zmogljiv fotoaparat Nikon D3200

Kakovosten videoGumb za snemanje Nikon D3200

Nikon D3200 omogoča zajem kakovostnih video posnetkov v polni ločljivosti HD (1080p) pri hitrosti 30p25p in 24p. Prav tako fotoaparat omogoča uporabo kakovostnega stereo mikrofona ME-1. Z naprednimi funkcijami, ki so vgrajene v programsko opremo fotoaparata, boste lahko enostavno urejali posnetke, ki ste jih ujeli. Določite lahko začetno in končno točko videoposnetka. Posnete vsebine pa lahko preko mini HDMI izhoda enostavno predvajate na vašem TV sprejemniku in si jih tako ogledate na velikem zaslonu.

S pomočjo D-filma posnemite videoposnetke in jih nato delite z drugimi. Z velikim slikovnim senzorjem in visoko občutljivostjo ISO lahko s tem fotoaparatom posnetke snemate v ostri polni ločljivosti HD (1080p) pri kakršni koli svetlobi.

 

Pametna izostritev videoposnetkov 

Avto fokus in avto fokus s sledenjem motiva poskrbita, da je premikajoči motiv, ki ga lovite vedno izostren in čist. AF s prednostjo obrazov pa je kot nalašč za snemanje dogodkov, kjer se želite sprostiti in pustiti, da fotoaparat izostri obraze.

Šele odkrivate svet digitalne zrcalno-refleksne fotografije? Način vodnika

Pametni vodič

Nikonov način vodnika vam olajša prvo uporabo, saj z njegovo pomočjo dosežete sijajne rezultate v le nekaj enostavnih korakih. Vzorčne slike in jasna navodila zagotavljajo, da boste naredili tako kakovostne fotografije in videoposnetke, kot ste si vedno želeli. S pomočjo vzorčnih slik in jasnih navodil vam prikaže, kako ustvariti odlične fotografije.

Expeed 3

Nikonov hitri in zmogljivi mehanizem za obdelavo slike omogoča hitro delovanje, izjemno jasne slike z odlično reprodukcijo barv in izboljšano snemanje videoposnetkov.

Možnost dodatnega mikrofona Nikon D3200

Enostavna uporaba

Da je udobna drža fotoaparata v roki pomembna za zajem optimalnih fotografij, upošteva tudi aparat Nikon D3200. Lahko in ergonomično oblikovano ohišje zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo in prijetno držanje fotoaparata. Gumbi na napravi so oblikovani in postavljeni tako, da je dostop do njih enostaven in funkcionalen, tudi ko fotoaparat držite v najbolj nenavadnih položajih.

Aktivna osvetlitev D-Lighting

Omogoča zajemanje podrobnosti tudi v slabih svetlobnih pogojih z veliko kontrasta. Nikonova funkcija Aktivna osvetlitev D-Lighting samodejno ujame podrobnosti zasenčenih in osvetljenih delov, da zagotovi kakovostne fotografije z naravnim kontrastom.

Pametni mobilni vmesnikPametni mobilni vmesnik Nikon D3200

Z dokupom WU-1a pametnega brezžičnega adapterja, ki omogoča, da vse svoje slike in posnetke prek brezžične povezave prenesete na svoj pametni telefon ali tablični računalnik, bo vaša zbirka fotografij vedno ažurna, vi pa boste brez skrbi, da bi v najpomembnejšem trenutku ostali brez pomnilnika za zajem posnetkov.

Objektivi NIKKOR

Objektiv fotoaparata je njegovo oko v svet. S kakovostnim objektivom lahko tako vidite dlje in predvsem bolj jasno in čisto. NIKKOR objektivi zajemajo fotografije živih barv z izjemnim kontrastom in ostrimi podrobnostmi. Objektivi omogočajo tudi najrazličnejše poskuse s kinematskimi učinki. V NIKKOR paleti tako najdete hitre objektive za portrete, mikro objektive za bližnje posnetke naravnih velikosti ter seveda tele objektive, s katerimi bo pogled vašega fotoaparata segel daleč v daljavo.

Objektivi NIKKOR Nikon D3200

Vsestranski objektiv Nikkor AF-S DX 18-140mmNikkor 14-180mm

Nikkor objektiv DX s 7,8-kratnim zoomom in goriščno razdaljo od 18 do 140 mm (pri 35-milimetrskem formatu in Nikonovem formatu FX ustreza 27–210 mm).

Od širokokotnih do telefoto posnetkov

Primeren je tako za fotografiranje prostranih pokrajin kot oddaljenih motivov, na katerih so ohranjene podrobnosti.

Visoka optična zmogljivost

En element iz ED-stekla in ena asferična leča zagotavljata visoko ločljivost in kontrast, hkrati pa zmanjšata večino napak odklona in barvne disperzije.

Sistem za zmanjšanje tresljajev (VR)

Zmanjša učinek tresenja fotoaparata in omogoča fotografiranje pri do štiri stopnje manjši hitrosti sprožilca. Delovanje sistema VR je tiho tudi med snemanjem videoposnetkov.

Slovenski video o zrcalno-refleksnem fotoaparatu Nikon D3200.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori