Majhen in lahek digitalni zrcalno refleksni fotoaparat s 24,2 milijona slikovnih točk je zmogljiv, priročen in preprost za uporabo, zato lahko z njim brez naporov posnamete kakovostne fotografije in videoposnetke.

Način vodnika

Uporabite način vodnika z uporabo vzorčnih slik in jasnih navodil po korakih, ki vam natančno prikaže, kako posneti odlične fotografije in videoposnetke.

Brezžični vmesnik

Zrcalno refleksni fotoaparata Nikon D3300

Majhen in priročen brezžični vmesnik WU-1a, ki se enostavno priključi v ohišje fotoaparata, omogoča prenos slik iz fotoaparata na pametne naprave – telefone, tablične in prenosne računalnike. Vmesnik je združljiv s pametnimi napravami, ki uporabljajo operacijska sistema iOS ali Android, prek brezplačne aplikacije, ki jo lahko prenesete prek spletne trgovine Google Play in Apple App Store.

Osupljivo delovanje pri šibki svetlobi

Fotografirajte jasne fotografije ne glede na količino svetlobe. Z obsegom občutljivosti ISO od 100 do 12.800 (razširljivo do vrednosti, enakovredne 25.600) lahko zajamete vse podrobnosti tudi pri temnih pogojih.

Objektiv 18-55VRII

Novi zoom objektiv NIKKOR 18–55mm formata DX je izjemno kompaktna različica enega najpopularnejših Nikonovih vsestranskih objektivov vseh časov. S svojo kompaktnostjo, lahkostjo in vsestranskostjo je kot nalašč za tiste, ki se šele spoznavajo s svetom DSLR-fotografije.

Najpomembnejše funkcijeObjektiv Nikkor 18-55 mm formata DX

  • Vsestranski 3-kratni zoom-objektiv pokriva najpogostejši obseg goriščnic, od 18 do 55 mm (primerljivo z goriščnicami od 27 do 82,5 mm na FX formatu)
  • Je kot nalašč za najrazličnejše vsakodnevne fotografije in videoposnetke. 
  • Tehta samo 195 g, poleg tega pa ima mehanizem zložljivega objektiva, kar omogoča, da je objektiv, ko ga ne uporabljate, še manjši in ga je tako lažje prenašati. Objektiv je, ko je iztegnjen in ga uporabljate, dolg samo 76 mm, ko ga ne uporabljate, pa se zloži na vsega 59,5 mm.
  • Zmanjšanje tresljajev (VR) omogoča stabilnejše fotografiranje iz roke in fotografiranje z do štiri stopnjee daljšimi časi.
  • Nikonova kakovost slike je zasnovana posebej za uporabo z DSLR-ji. Nikon s tipali formata DX, zato zagotavlja ostre fotografije in videoposnetke. Z asferičnimi elementi objektiva zmanjša sferične aberacije in druge oblike popačenj, obenem pa zagotavlja visoko ločljivost in kontrast. 
  • Tihi pogon SWM (Silent Wave Motor), ki je primeren za hitro, natančno in izjemno tiho ostrenje.

EXPEED 4

Nikonov hitri in zmogljivi slikovni procesor omogoča hitro delovanje in napredne zmožnosti zmanjšanja šuma, da bodo vaše fotografije kristalno jasne z realističnimi barvami pri kakršni koli svetlobi.

 

 

5 posnetkov na sekundo

Nikon D3300 omogoča fotografiranje dogajanja s hitrostjo petih posnetkov na sekundo, s čimer v pravem trenutku ujamete vse gibe in izraze.

Nikon D3300

Polna moč 24,2 milijona slikovnih točk

Slikovni senzor fotoaparata D3300 je zasnovan brez optičnega nizkoprehodnega filtra (OLPF), zato najbolje izkoristi ločljivost 24,2 milijona slikovnih točk in jasno zajame tudi najmanjše strukture ter upodablja slike z neverjetno izrazitimi podrobnostmi.

Učinki D3300Posebni učinkiNikon D3300 fotografije

Izbirate lahko med 13 različnimi učinki fotoaparata D3300, s katerimi fotografijam in videoposnetkom preprosto dodajate umetniški pridih. Pred fotografiranjem preprosto izberite način učinkov in možnost, ki jo želite uporabiti. Preizkusite učinek pop za svetlejše barve, celoten pogled zajemite s funkcijo preproste panorame ali pa uporabite funkcijo otroškega fotoaparata in ustvarite retro učinek.

Izredno oster 11-točkovni sistem AF

S fotoaparatom D3300 je posnetek izostren, ne glede na to, kako hitro in nepredvidljivo se premika motiv. Izredno natančen 11-točkovni sistem samodejnega ostrenja s križnim senzorjem v sredini se bo hitro osredotočil na motiv in ga ohranil ostrega ne glede na to, ali se bo motiv izmaknil iz središča, se bo hitro premikal ali bo njegovo vedenje popolnoma nepredvidljivo.

Preizkusite se v filmu – videoposnetki v polni ločljivosti HD

Uporabite funkcijo fotoaparata D-videoposnetek in posnemite filme, na katere boste ponosni. Ne glede na količino svetlobe lahko posnamete oster videoposnetek v polni ločljivosti HD (1080p) pri hitrostih snemanja do 50p/60p z neprekinjenim samodejnim ostrenjem, kar pomeni, da bodo tudi posnetki hitrega dogajanja kakovostni z neverjetno stopnjo ostrine in jasnosti.

Velik zaslon Nikon D3300Velik zaslon LCD

Fotoaparat D3300 je enako preprosto upravljati kot kompaktni fotoaparat ali pametni telefon, saj lahko za zajem fotografij in videoposnetkov uporabljate 7,5-cm (3-palčni) zaslon LCD. Preprosta kompozicija in ogled posnetkov ter uporaba posebnih učinkov so omogočeni z njegovim širokim vidnim kotom in ločljivostjo 921.000 slikovnih točk.

Intuitivno upravljanje

Do D-videoposnetkov in pogleda v živo lahko dostopate z enim dotikom gumba. Uporabite gumb »i« na zadnji strani fotoaparata in obidite glavni meni fotoaparata ter hitro spremenite nastavitve, medtem ko fotografirate. Pri fotografiranju z iskalom lahko izbirate med klasičnim in grafičnim vmesnikom z animiranimi nastavitvami, tako da lahko bolj enostavno vidite, kaj počnete.

Optično iskalo

Fotografiranje skozi jasno, široko iskalo fotoaparata D3300 omogoča preprosto zajemanje fotografij v pravem trenutku, predvsem pri fotografiranju oddaljenih, hitro premikajočih se motivov.

Majhen sistem

Tehta le 410 g, opremljen pa je z majhnim, sklopljivim kit objektivom, zato je fotoaparat D3300 digitalni zrcalnorefleksni fotoaparat, ki je priročnejši za prenašanje kot kadarkoli prej. Kljub kompaktnim meram, velik in udoben ročaj zagotavlja preprosto in stabilno držanje fotoaparata za zajemanje živahnih slik pomembnih trenutkov, ne glede na prostor.

Objektivi NIKKOR

Izkoristite Nikonove objektive NIKKOR formata DX, ki so zasnovani za najboljše izkoriščanje velikega števila slikovnih točk fotoaparata D3300. Uživajte v fotografijah in videoposnetkih živahnih barv, z osupljivimi kontrasti in jasnimi podrobnostmi. Uporabite svetle objektive s fiksno goriščno razdaljo za izjemne portrete, preizkusite makroobjektive za bližnje posnetke v naravni velikosti ali teleobjektive za jasne slike oddaljenih motivov.

Objektivi Nikor

Oglejte si Nikonovo uradno predstavitev fotoaparata Nikon D3300.

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori