Oglejte si vrste nosilcev za vaš TV sprejemnik.

Sodobni televizorji so vse večji, elegantnejši in enostavnejši za uporabo. Velik pomen pri televizorji je tudi njegova umeščenost v prostor. Prav zato je pomembno kam in na kakšen način boste TV sprejemnik postavili v prostor. Poleg običajnih stojal, ki držijo televizorje, obstajajo tudi nosilci za TV sprejemnike, ki bodo vaš zaslon postavili više, bliže k steni, nekateri pa vam omogočajo premikanje televizorja v različne položaje ali celo bliže in dlje od vas.

Nosilce ločimo v 3 različne skupine

Fiksni nosilci

Fiskni nosilci vam omogočajo pritrditev TV sprejemnika na steno. S tem varčujete s prostorom, saj je televizor elegantno postavljen ob steno in zavzema zelo malo prostora. Fiksni nosilci so priročni tudi pri čiščenju
televizorja
, saj z roko z lahkoto sežete v ozdaje sprejemnika in s tem odpravite vso umazanijo in prah, ki sta se v času nabrala. Z ultra tankimi fiksnimi nosilci bo vaš televizor skorajda že postal del stene. Prihranek  prostora je resnično opazen. 

Nosilci z naklonom

Nosilci z naklonom so zelo podobni fiksnim nosilcem, vendar imajo to prednost, da lahko TV sprejemnik nagibate v horizontalnem položaju. To je primerno predvsem za prostore, kjer je televizor pritrjen višje na steni za širši krog gledalcev. Z naklonom lahko televizor zasučete navzdol in s tem omogočite boljši položaj gledanja za vse, ki z daljave ali povsem pod sprejemnikom gledajo vsebine. Nosilci praviloma omogočajo od 0 do 15 stopinj naklona. 

 

nosilci za televizorje

Pregibni nosilci

Pregibni nosilci omogočajo fiksiranje televizorja na najrazličnejše objekte v prostoru, saj s svojo iztegljivo roko dopuščajo širok kot premikanja TV sprejemnika v vodoravni linij – nekateri nosilci dopuščajo premikanje v vse smeri (vodoravno in navpično). Ločimo 3 vrste pregibnih nosilcev;

Nosilci z naklonom 60°

Nosici z naklonom 120° 

Nosilci z naklonom 180°

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori