Yamaha je v kratkem času že drugič osvežila in nadgradila svojo uspešno serijo AV sprejemnikov serije RXV.

Z novimi osveženimi modeli serije RXV YAMAHA vstopa v novo dobo sodobnega zvoka. Stopa v korak s časom in predstavlja nove AV sprejemnike, ki so bili zasnovani, da uporabniku omogočijo zares široko paleto možnih povezovanj. Vsi novi sprejemniki RXV479, RXV579, RXV679, RXV779 nudijo polno 4K Ultra HD povezljivost s HDMI 2.0 in podporo HDCP 2.2 za uživanje v 4K video vsebinah, brez omejitev. Povezovanje Wi-Fi, Bluetooth in AirPlay za brezžično povezljivost in prenašanje glasbe iz združljivih naprav in spletnih storitev.

RXV579, RXV679, RXV779 bodo omogočali 7,2 kanala, medtem ko RXV479 podpira 5,1 kanalov.

47950_12086_1

Pretakanje glasbe in povezljivost so pri YAMAHI nadgradili, tako da vsak model ponuja dostop do Spotify in Pandora glasbenih storitev, skupaj z internetnim radiem, ki ga omogoča vTuner. Najvišja dva modela RXV779 in RXV679, ponujata tudi tudi SiriusXM Internet Radio in Rhapsody (ponudnik za pretakanje glasbe).

Vsi modeli so združljivi z Yamahino aplikacijo AV Controller App, ki omogoča da AV sprejemnik neopazno obvladujeta Apple iOS in Android naprave.

RXV 79 Serija uporabnikom daje tisto, kar najbolj cenijo pri domači AV zabavi – prilagodljivost, povezljivost naprave in kakovostno avdio in video izkušnjo. Takšen pristop je pri YAMAHI ključen za uspeh RXV serije, ki še ostaja glavna izbira za kupca. In to ne brez razloga.

RXV779 in RXV679 podpirata 4K Ultra HD in 60p 4:4:4 za gledanje vsebine v 4K formatu super visoke ločljivosti, medtem ko RX-V579 in RX-V479 zagotavljajo 4K Ultra HD na 60p 4: 2: 0. HDCP 2.2 združljivost je na voljo v vseh modelih, z namenom, da se jim omogoči pretakanje 4K vsebin, ki so zaščitene pred kopiranjem in prihodnjim Blu-ray Discom. RXV679 in RXV779 imata vgrajen video upscaling procesor, ki bo vsebine iz analognih in HDMI vhodov pretvoril v 4K.

Vsi modeli vključujejo Dolby TrueHD in DTS-HD Master Audio in HD Audio format dekodiranja.

Yamaha je nadalje optimizirala svojo tehnologijo Music Enhancer, za izboljšanje kakovosti zvoka pri stisnjenih glasbenih datotekah. Po zaslugi Music Enhancer tehnologije YAMAHA reproducira živ in živahen zvok glasbe ob pretakanju prek povezave Bluetooth iz pametnih telefonov in drugih naprav.

Z ekskluzivno tehnologijo YPAO ™ (avtomatično umerjanje sistema), RXV479 in RXV579 optimizira izhod zvočnika, da ustvari najboljšo možno glasbeno izkušnjo.

RXV779 ponuja napredne funkcije, kot so HDMI Zone B, ki omogoča dodatni HDMI avdio in video izhod za v drugo sobo.

Če uporabnik iz kakršnega koli razloga ne more postaviti zadnjih surround zvočnikov v zadnji del sobe, YAMAHINA tehnologija Virtual CINEMA FRONT omogoča postavitev vseh petih zvočnikov skupaj spredaj in kljub temu poslušalcu omogoča uživanje v polnem prostorskem zvoku.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori