S svetovnim prvakom in zmagovalcem skupnega seštevka svetovnega pokala v smučarskem krosu smo se srečali v Kranju, kjer nas je tovorno dvigalo popeljalo v četrto nadstropje starega industrijskega objekta. Nasmejani brkač Filip je s sabo prinesel svoje smuči, kolajne, kristalni globus in …

Filip Flisar z brivnikom Braun

… najnovejši Braunov brivnik Series 3!

Filip Flisar je z oktobrom postal slovenski obraz – ambasador – prenovljene linije Braunovih izdelkov. Del tega je bilo tudi uradno fotografiranje, v zakulisje katerega lahko pokukate tudi vi.

Brki ostanejo, kjer so!

Filipu nova vloga pristoji kot ulita: kot vsak pravi moški namreč redno in zgledno skrbi za svojo urejenost. Ker znajo biti jutra prekratka za vsa potrebna opravila, se je še kako razveselil tega, da je Braun na tržišče poslal NOVO Series 3, ki na nek način pooseblja njegove osebne značilnosti. Čeprav je zelo težko primerjati smučarski kros z britjem, pomembne vzporednice vseeno obstajajo. Tako kot je to lahko zelo pomembno pri britju, je tudi pri nastopih vrhunskih športnikov ključno za končni rezultat to, da se z zastavljeno nalogo (progo) opravi čim hitreje in brez napak.

»Le brki ostanejo, kjer so!« se je, preden si je obril nekajdnevno brado in se pripravil za fotografiranje, pošalil Filip, ki je rad v nenehnem gibanju, zato mu vsaka dodatna minuta pride še kako prav.

braun_nagradna_novicka_SMALL

Tako kot Braun z inovativno in visokotehnološko zmogljivostjo ter vrhunskim dizajnom svojim uporabnikom zagotavlja odlično uporabniško izkušnjo in popoln rezultat (vsakodnevno gladko kožo), tudi Filip v svojo karizmo poskrbi za dobro voljo kamor koli pride. Ste morda kdaj podvomili, da se je ekipa na uradnem fotografiranju zabavala? Oglejte si zgornji video in pokukajte v zakulisje tudi vi.

Skrivnost novega obdobja hitrosti

brivniki

Braunova NOVA Series 3 ima novo zasnovano in inovativno tehnologijo MicroComb: glavniku podobno strukturo, ki usmerja dlake v rezalni del brivnika. Zaradi krajšega časa britja obstaja manjša verjetnost za razdraženost kože. NOVA Series 3 daje moškim več časa, da počnejo stvari, v katerih najbolj uživajo.

Tehnologija in izdelava, ki bi ju pričakovali od Brauna

Brivniki Series 3 združujejo fluidni in funkcionalni dizajn z inovativno, visokotehnološko in vrhunsko zmogljivostjo. S privlačnimi barvami, novim vitkim videzom in ergonomsko obliko za močan oprijem se popolnoma prilegajo hitremu življenjskemu tempu dinamičnega in ustvarjalnega moškega.

Zakaj je Series 3 najbolje prodajani Braunov brivnik na svetu

Strokovno zasnovana tehnologija MicroAdaptation s trojnim delovanjem zagotavlja zadostno fleksibilnost sestavnih delov brivne glave, tako da se neodvisno prilagajajo vsem linijam obraza in vrstam dlak.

Dva rezalna dela za britje kratkih dlak s tehnologijo SensoFoil™ sta usklajena s tehnologijo MicroComb: mrežica z optimalnimi, ergonomsko razporejenimi šesterokotnimi odprtinami zagotavlja vrhunsko britje.

Optimizirani dizajn, razvit za urejanje nekajdnevne brade, omogoča temeljito britje trdovratnih, debelih in težko dostopnih dlak brez draženja kože in nevarnosti ureznin.

100 % pralen in vodoodporen

Brivniki NOVE Braunove Series 3 imajo povsem zatesnjena ohišja, zato jih lahko hitro in preprosto sperete pod tekočo vodo.

Brivniki Braun Series 3 so popolnoma vodoodporni

Mokro ali suho britje

Modele NOVE Braunove Series 3 Wet&Dry lahko uporabljate za suho in mokro britje pod prho s peno ali gelom. Idealni so za moške, ki se želijo briti pod prho in se nočejo odpovedati kakovosti in zmogljivosti.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

1 komentar

  1. Vili Objavljeno:

    Mrežica mi je je hitro šla !!!!!!!!!! in je še vedno predraga saj dobiš za ta denar že nov aparat sicer kakšne druge znamke z dvo letno garancijo!

Odgovori