Trendi oblikovanja las se nenehno spreminjajo in težko jim je slediti. Nekaj mesecev so modni kodri, nato spet ravni lasje in kot nalašč so vedno v ospredju pričeske, za katere porabimo ogromno časa, če že ne denarja. Na trende navadne smrtnice seveda nimamo vpliva, lahko pa si s pravimi izdelki še kako olajšamo delo in skrajšamo čas, ki ga preživimo pred ogledalom.

Pri Remingtonu se zavedajo, da moderna ženska, ki poleg službe skrbi še za družino in se rada udeležuje družabnih dogodkov, nima časa na pretek. Potrebuje hitre in trajne učinke, tudi pri negi in oblikovanju las. Zato so ustvarili linijo izdelkov za oblikovanje las PROluxe, ki bo zadovoljila vse potrebe in zahteve moderne ženske, ki si želi biti urejena.

Bouncy Blow Dry

Ženski lasje že od pradavnine veljajo za tisto,  kar izjemno privlači predstavnike nasprotnega spola. Nekoč so ravno bujni dolgi lasje moškim sporočali kako zdrava in plodna je. Zdravi, dolgi lasje so tako že od nekdaj zaželen atribut, za katerega so ženske pripravljene odšteti nekaj denarja. Moški, ki imajo v sebi še vedno precej prvinskih vzgibov, še vedno raje pogledajo za dolgolasko s svetlečimi in zdravimi lasmi, tako vsaj kažejo ankete in raziskave, ki jih po svetu opravljajo antropologi. To imajo v genskem zapisu, čeprav je vsem najbrž jasno, da si dandanes predstavnice nežnejšega spola do želenega videza pomagajo z različnimi preparati in izdelki, lasnimi podaljški ali celo lasuljami. A o tem najbrž nihče ne razmišlja, ko pred seboj uzre urejeno damo s fantastično pričesko.

Bližnjico do sijočih in urejenih las obljublja tudi Remington, ki bo poskrbel, da bo boste vedno brezhibno urejene in to v trenutku. Nova PRO LUXE kolekcija predstavlja sušilnik las, vrhunski ravnalnik in kar dva kodralnika.

Wand Stills_2 Retouched_cmyk

Pri Remingtonu se že vseskozi trudijo ugoditi potrebam sodobnih žensk in tudi tokrat so prisluhnili njihovim željam: enostavna uporaba in dolgotrajni rezultati. Obstojnost pričeske so dosegli z inovativno OPTIheat tehnologijo, ki poleg obstojnosti zagotovi lepo urejene, zdrave in sijoče lase. Poleg ravnalnika in obeh kodralnikov bo tudi AC9140 PROluxe sušilnik poskrbel, da bo vaša pričeska obstojna dalj časa, saj se ponaša z močjo kar 2400 W. Lasje bodo gladki in sijoči zahvaljujoč posebni ionski negi, ki sprosti kar 90 odstotkov več ionov, funkcija Style Shot pa bo poskrbela, da bo toplote dovolj na tistih mestih, kjer je to res potrebno.

Hairdryer Stills_4 - Retouched_cmyk

Če se raje kot na sušilnik zanašate na ravnalnik, vam bo S9100 PROluxe ravnalnik pričaral obstojno pričesko. Izjemno zaščito vaših las pa mu omogoča OPTIheat tehnologija, ki usmerja več toplote na čvrstejše dele lasu in manj na konice, kar je pri redni uporabi ravnalnika zelo pomembno. Ultimate Glide keramična prevleka bo poskrbela za sijoče in zdrave lase. Nič več scefranih konic! Devet nastavitev toplote pa bo zadovoljilo potrebe prav vseh uporabnic, tudi tistih, ki se višjim temperaturam na svojih laseh izogibajo.

Kodralnik izberete odvisno od dolžine in gostote las ter videza, ki ga želite ustvariti. CI9132 ima premer 32 mm, CI91X1 Wand pa zaradi posebne oblike ponuja razpon od 25 do 38 mm, oba kodralnika se ponašata z Grip Tech keramično prevleko, ki bo lase zaščitila in jim podarila sijaj. Da bodo kodri popolni v le eni potezi in hkrati dalj časa obstojni, pa bo poskrbela OPTI heat tehnologija, ki je prav tako skupna obema PROluxe kodralnikoma. Segrejeta se že v 30 sekundah, ravnalnik pa še nekoliko prej, v le 15 sekundah.

Tongs Stills_5 - Retouched_cmyk

Ne glede na vaš slog, dolžino, gostoto in kakovost las, v Remingonovi kolekciji Proluxe boste zagotovo našle pravšnji izdelek zase. Zdaj tako ni več izgovorov, da ne bi mogle zasijati v vsej svoji lepoti, pa naj gre za pomemben sestanek, zabavo s prijateljicami ali obisk gala večerje. Spadate med tiste, ki jih je groza porok in drugih velikih dogodkov  v poletnih mesecih, ko je v zraku veliko vlage? Z Remingtonom lahko pozabite na neobstojno pričesko, ki se sesuje tisti trenutek, ko stopite skozi vrata, in »slamnat« videz las. Da bi bile ves dan videti urejene ni treba več zapravljati za drage frizerske tretmaje, vse kar potrebujete je Remingtonova Porluxe linija in pričeska bo ne le obstojna, vaši lasje bodo videti zdravi in vlaga ter vročina jim ne bosta več prišli do živega.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori