Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za 2 x 2 vstopnici za projekcijo 3D filma popularne britanske zasedbe One Direction.

One Direction je priljubljena najstniška fantovska zasedba iz Britanije, ki jo sestavljajo Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles in Louis Tomlinson. Fantje so v zadnjih letih postali pravi magneti najstniških oboževalk, poznajo pa jih domala vsa osnovnošolska dekleta tega planeta. Navkljub svoji mladosti, fantje so stari med 19 in21 let, imajo fantje že svoj prvi film, ki si gaje moč ogledati tudi v 3D tehniki. 

V kolikor pravilno odgovorite na vprašanje, koliko članov šteje, ta fantovska glasbena zasedba (namig vas, mimogrede, čaka že v dotičnem teksu), lahko z malo sreče osvojite nagrado in si film oglejte na lokaciji, ki vam najbolj ustreza. Predstave bodo potekale v vseh Cineplexx centrih po Sloveniji – Koper, Novo mesto, Kranj, Maribor in Celje. 

Naslov filma se glasi One Direction – This is us (To smo mi), spodaj, pa si lahko ogledate tud napovednik za film. 

Zmagovalca bomo razglasili 25. avgusta do 12:00 dopoldan na naši Facebook strani ter po telefonu zmagovalce. Zmagovalec mora nato sporočiti v kateri dvorani si želi projekcijo ogledati. 

Vabljeni in srečno.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori