Kuhanje, uporaba čistil, prah iz polic, cvetni prah, uporaba laka za lase, živalski prhljaj, plesen, bakterije… vse to dnevno onesnažuje zrak v stanovanju. Posledica izpostavljenosti onesnaženemu zraku pa je lahko razvoj težav z dihali, zaspanost, utrujenost, glavoboli… Vsak dan dihamo, zato je predvsem pomembno, da je zrak čist. Torej – naj bo filter zraka naše telo ali raje čistilec zraka Dyson Pure Hot + Cool?

Kako pomemben je čisti zrak, vedo predvsem mamice z otroci. Otroci so namreč bolj dovzetni za vplive onesnaženega zraka, saj se ob izpostavljenosti prej razvijejo razne alergije in obolenja.

Odstranite 99,97 % onesnaževalcev

Dyson Pure Hot + Cool čistilec zraka vsebuje napredno tehnologijo, ki avtomatsko zazna onesnažen zrak, ga diagnosticira in vam sporoča informacije na LCD zaslonu. Nato zajame onesnažene delce in vonjave, ki se pretočijo skozi filter z aktivnim ogljem. Zaprti HEPA filtri zajamejo kar 99,97 % ultra finih delcev, kot so alergeni in ostali onesnaževalci. Dyson nato v prostor vrne prečiščen in ogrevan/ohlajen zrak.

Ventilator brez rezil

Posebna tehnologija Air Multiplier je zaslužna za to, da ta popularni čistilec zraka nima zunanjih »rezil«, ki razpršijo čist zrak skozi celoten prostor. Namesto zunanjih rezil ima ta čistilec premikajoča rezila v notranjosti, z močnim delovanjem pa razprši čist zrak skozi celoten prostor.

Delovanje 3 v 1

Čistilec zraka Dyson Pure Hot + Cool ima več prednosti, ki pa niso samo namenjene izboljšanju našega počutja. Z njim boste tudi prihranili! Predstavljajte si, koliko denarja in prostora lahko zavzamejo dodatni aparati – pozimi potrebujemo prenosni grelec, poleti se ne branimo ventilatorja, skozi vse leto pa potrebujemo še čistilec zraka.

Dysonov aparat je pravzaprav aparat 3 v 1 – poleti hladi, pozimi greje, vedno pa čisti zrak. Z njim lahko tudi uravnavate temperaturo prostora. Močan tok zraka bo hitro segrel prostor ali pa vas ohladil. Kar želite!

Si ne želite, da bi zrak pihal v vas? V tem primeru se boste lahko poslužili funkcije »Difused mode«. Tako bo prečiščen zrak izhajal prek zadnje strani aparata, ne da bi vas hladil. Čistilnik zraka ima tudi »Night-time mode«, ki bo poskrbel, da boste tudi ponoči dihali čisti zrak, delovanje aparata pa ne bo motilo vašega spanca. Uporabil bo namreč tihe nastavitve, pa tudi LCD zaslon bo zatemnjen.

Majhne lastnosti, ki naredijo velik vtis

Dyson Pure Hot & Cool ima še nekaj lastnosti, ki odlično delujejo v njegov prid. Prižgali ga boste lahko z daljincem, ki ga lahko tudi priročno shranite na vrhu aparata – je magnetiziran in ukrivljen. Čistilnik zraka boste ravno tako lahko upravljali z zvočnimi ukazi (s pomočjo Alexe), prek Dyson Link aplikacije pa boste vedno spremljali kakovost zraka v vašem domu.

dyson pure hot cool čistilnik zraka

Ste pripravljeni na čist zrak in boljše počutje?

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori