Zapestnica Jawbone bo spremenila vaš pogled na dnevno aktivnost, prehranjevanje, hojo in spanje. Preberite zakaj tako zelo hitro postaja eden najbolj priljubljenih digitalnih pripomočkov na tržišču.

Sestava zapestnice JawboneČe se med prebiranjem dotičnih vrstic mučite, ker je vaše počutje danes malce slabše, je mogoče to idealen trenutek, da si privoščite odmor. Odmor za globok vdih, hiter in krepčilen spanec ali sprehod na svežem zraku. Tako, se ne počutite sedaj bolje? Bolj sveže in predvsem veliko bolj dojemljivo za nove informacije? In ali ne bi bilo izvrstno, ko bi nas vsak dan nekdo dregnil, naj se zmigamo in si privoščimo odmor in oddih? Ali pa da bi nas pobaral, da že nekaj dni nismo zaužili dovolj kakovostne in hranljive hrane? 

Seveda, vedno se lahko vračate k našemu članku – in tudi drugim – lahko pa spoznate pametno fitnes zapestnico, ki bo in je več kot zgolj tečen prijatelj ali prijateljica, ki nam konec koncev vendarle želi zgolj dobro. Zapestnica UP by Jawbone je vaš osebni pomočnik k zdravemu načinu življenja. Nadzoruje količino vašega gibanja, dolžino, cikel in kakovost spanca ter skrbi, da v svoje telo vnašate zadostno količino zdrave, hranljive in kakovostne hrane. 

Bi radi spali bolje? 

Zapestnica beleži vaše cikle spanja in vam v aplikacijo na pametni napravi ažurno pošilja obvestila (seveda jih prebirate zjutraj, ko se zbudite, vsekakor tega ne počnite ponoči) o tem, kakšen je bil vaš spanec prejšnjo noč. Z daljšim intervalom nošenja zapestnice in beleženja spanca, boste lahko natančno pregledovali vaše spalne navade in jih po potrebi spreminjali oziroma prilagajali, da boste spali bolje in se posledično bolje počutili. Zapestnica prav tako na podlagi spanca določene noči in nastavljene budilke preračuna najbolj optimalen čas za prebujanje in vas z nežin vibriranjem zbudi v sveže jutro. 

Velikosti zapestnice Jawbone

Bi se radi več gibali?

Ne le ponoči, zapestnica Jawbone pametno pomaga tudi podnevi. Meri vaše prehojene korake, pretečene kilometre, porabljene kalorije in predolga sedenja. In kar je najboljše pri vsem, po določenem času oblikuje prilagojen “urnik”, ki vam bo povsem enostavno – na podlagi vaših preteklih dnevnih aktivnosti – pomagal prilagoditi program, da boste za seboj pustili odvečni kilogram ali dva, se bolje počutili, dovolj hodili in se gibali.

Preko aplikacije sporočite zapestnici koliko kilogramov bi radi izgubili in pripravila vam bo terminski okvir v katerem boste enostavno izgubili željen presežek. Če vam bo časovni interval prekratek, ga enostavno podaljšajte in si poenostavite vsakodnevno aktivnost.

Bi radi bolje jedli? 

V aplikacijo vpišite svoj zadnji obrok in zapestnica vam bo sporočila če ste zaužili kakovostno ali povsem balastno hrano. Priporočila vam bo število obrokov in ključne sestavine, ki bodo v relativno kratkem času pripomogle k izboljšanju vašega počutja, bolj celostnem prehranjevanju in vitalnejši prihodnosti. 

Aplikacija Jawbone

Jawbone aplikacija za Android in Apple

Izredno pametno zasnovana aplikacija poveže vse zbrane podatke v pregledne in enostavno razumljive prikaze. Tako lahko najdete skrite povezave med dnevnimi aktivnostmi, spanjem in prehranjevanjem. Predlaga vam dnevne cilje glede na način življenja. Naniza prelomne dogodke, ki jih lahko delite s prijatelji in vas, za večjo motivacijo, pri pomembnih dosežkih vedno pohvali. S funkcionalnostmi pa niste omejeni le na aplikacijo UP, podatke lahko posreduje tudi v druge popularne aplikacije, kot so RunKeeper, Strava in Wello. Tako lahko še hitreje dosežete zastavljene cilje. 

ADROID APLIKACIJA

IOS APLIKACIJA 

 

Ključne lastnosti pametne fitnes zapestnice Jawbone

Nadzorovanje gibanja, prehojene oz. pretečene razdalje in vaše lokacije.
Merjenje vaših korakov in porabljenih kalorij.
Avtonomija baterije do 10 dni, kar omogoča dolgotrajno uporabo.
– Enostavna sinhronizacija z vašo iOS ali Android napravo (potreben prenos brezplačne aplikacije).
– Za uporabo v večini vremenskih pogojev, je UP zapestnica delno vodoodporna (z njo ne smete plavati).
– Možnost spremljanja vaše teže, aktivnosti, dostop do obsežne knjižnice hrane in več.
– Pametni alarm tiho vibrira na vašem zapestju, da vas zbudi ob optimalnem trenutku v vašem ciklu spanja.
– Nežno opozarjanje na to, da bi bilo dobro, da se premaknete, ko ste bili predolgo neaktivni.
– Delite svoje UP potovanje z družino in prijatelji.

Oglejte si video, v katerem vam Meri razloži vse funkcionalnosti in uporabo zapestnice. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori