V dobi pametnih naprav in aparatov, je bilo zgolj vprašanje časa, kdaj se bo SMART tehnologija preselila tudi v kuhinje.

 V dobi pametnih mobilnih telefonov, TV sprejemnikov, računalnikov in aparatov, je bilo zgolj vprašanje časa, kdaj se bo SMART tehnologija preselila tudi v kuhinje.

Beko pametna pečica je sodobna naprava, ki vam ne bo le olajšala kuhe in peke, temveč bo postala vaš napredni kuhinjski pomočnik, ki bo na LCD zaslonu stresal pametne in funkcionalne rešitve. Četudi niste vešči kuhanja, bodo nad vašimi kuharskimi spretnostmi navdušeni prav vsi – od družinskih članov do najbolj pestre druščine prijateljev. S kulinaričnimi dosežki pa boste presenetili še sami sebe.

Pečica na zaslonu pokaže vse podatke, ki jih potrebujete: sestavine, navodila za pripravo, izbiro priporočenega postopka, temperaturo in čas priprave. Ko izberete jed, ki jo želite pripraviti, se vam na LCD zaslonu prikažejo navodila po posameznih korakih in vse, kar morate storiti je, da jim sledite.

Priloženih je kar 82 receptov z barvnimi fotografijami, svoje lastne recepte pa lahko naložite tudi preko USB-priključka. Tako postanejo vaše izvirne ideje za peko eksotičnih jedi tudi uresničljive. 

Pametne nastavitve

Na velik barvni LCD zaslon si lahko preko USB vhoda naložite fotografije odlične večerje, ki ste jo pred dnevi pripravili za prijatelje, slike z nedavnih počitnic ali fotografije vaše družine, za katero ravno pripravljate kosilo. Pogled na zadovoljne obraze je lahko odlična motivacija za dobro kuho in inovativne kulinarične poizkuse. 

Zaslon lahko prilagodite tudi z različnim barvami ozadja, s čimer si lahko dnevno osvežite način krmarjenja med nastavitvami, v ozadju pa vas bo spremljala barva, ki vas pomirja, motivira in navdihuje. 

 

Z izbiro želenega jezika bo sprehod med nastavitvami še enostavnejši. Beko pametna pečica ponuja kar 13 različnih jezikov, žal pa slovenskega trenutno še ni med njimi. 

 

Barvna navodila za pripravo jedi

Pametna pečica prikaže vse podatke, ki jih potrebujete: sestavine, navodila za pripravo, izbiro priporočenega postopka pečenja, temperaturo in čas priprave. Vi samo izberete jed, ki jo želite pripraviti, in na zaslonu se vam prikažejo navodila po posameznih korakih, kar vam pričara popolnoma enostavno in edinstveno kuharsko izkušnjo.

Z USB priključkom dodajte svoje vsebine

Pečica ponuja pametne in funkcionalne rešitve. Priključek USB vam omogoča, da na pečico naložite družinske fotografije ali recepte vaših najljubših jedi

Funkcije pametne pečice Beko

Steklena vrata za enostavno čiščenje

Vsak prostostoječi štedilnik Beko je opremljen s steklenimi vrati, ki so preprosta za čiščenje, saj so na notranji strani brez vijakov, kar omogoča še preprostejše čiščenje.

Velika prostornina

Ne glede na standardne mere ima 65 l pečica Beko najbolj prostorno notranjost v svojem razredu. Tako boste lahko pripravili veliko pojedino za celotno družino in prijatelje. Pečica je primerna zav velike družine in vse, ki želijo popolnoma izkoristiti 60 cm široko standardno vgradno pečico.

 

Oleofonska nanotehnologija 

Znamka Beko vam ponuja nove pametne rešitve za vaša vsakdanja opravila. Nanotehnologija oleofonska zaščita na steklih vrat vgradnih pečic omogoča enostavno čiščenje. Zahvaljujoč oleofonski nanotehnologiji vam bodo vgradne pečice Beko prihranile čiščenje oljnih madežev. Ker ne boste več potrebovali dragih čistilnih sredstev, boste prihranili denar ter porabili manj časa in truda za čiščenje. Oleofobna zaščita, ki jo Beko uporablja za steklena vrata vgradnih pečic, zagotavlja odpornost proti umazaniji (maščobi) in odlično čiščenje. Za čiščenje tako ne bo potrebno vložiti dodatnega časa in truda. Zadostuje le, da vrata pečice po peki preposto očistite z blagim čistilom in obrišete z mehko krpo. Tako boste vrata pečice ohranili čista več let, ob tem pa prihranili čas in denar. Pečica je primerna za velike družine in vse, ki želijo popolnoma izkoristiti 60 cm široko standardno vgradno pečico.
 
Pametna pečica Beko

Funkcija hitrega segrevanja

Funkcija hitrega segrevanja je bila zasnovana za prihranek časa. Pri tej nastavitvi se za hitro predsegrevanje hkrati aktivirajo vsi elementi segrevanja. Pečica se segreje za 35 % hitreje kot pri standardnih funkcijah. Ko pečica doseže želeno temperaturo, se samodejno preklopi na prednastavljeni način peke.
 
Oglejte si še vodič, ki vam bo v pomoč pri nalaganju slik in receptov na vašo pametno pečico Beko. 
 

 V videu si oglejte upravljanje s pametno pečico Beko in način, kako si lahko hitro pripravite okusno pico. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori