Idealen brezžični usmerjevalnik tudi za najzahtevnejše uporabnike.

Linksys EA6900 je namenjen je prenosu podatkov več uporabnikom in več napravam hkrati. Z nadgrajenim jedrom procesor dosega hitrosti do 800MHz. Pretakanje multimedijskih vsebin, spletne igre ali zgolj brskanje po spletu bo hitro, zanesljivo in enostavno. Izboljšan radijski signal omogoča hitrejši in bolj natančen prenos podatkov. Linksys EA6900 je opremljen s tremi zamenljivimi antenami, kar omogoča signalu Wi-Fi pokriti vsa “siva polja” vašega doma. Z Linksys Smart Wi-Fi uporabniškim vmesnikom lahko oddaljeno dostopate in upravljate domače omrežje kadarkoli in od kjerkoli. Namestitev usmerjevalnika pa je možna tudi s tabličnim računalnikom ali pametnim mobilnim telefonom.

Pametni brezžični usmerjevalnik Linksys EA6900

Do 4,3x višje hitrosti

Z Linksys EA6900 Dual-Band pametnim brezžičnim usmerjevalnikom uživajte v do 4,3x višjih hitrostih kot pri wireless-N standardu. Brezžični usmerjevalnik uporablja wireless-AC tehnologijo, ki omogoča hitrosti prenosa do AC1900 Mbps (N600 + AC1300), kar ga naredi idealnega za večja gospodinjstva, zahtevne gamerje in navdušence nad visokoločljivimi filmi. Z gigabitnim brezžičnimi hitrostmi postane prenašanje velikih datotek mačji kašelj – simultano lahko gledate internetno televizijo medtem ko vaši otroci predvajajo HD filme na drugi napravi, igrajo medmrežne igre ali brskajo po spletu. Tri nastavljive antene pomagajo pri enakomernem razporejanju brezžičnega signala po celotnem gospodinjstvi. Z vključenimi USB 2.0 in 3.0 vhodi lahko enostavno priključite zunanje diske in tiskalnike in jih tako uporabljate v celotnem omrežju. S štirimi gigabitnimi priključki lahko povežete do štiri naprave in dosegate hitrosti do 10x višje od Ethernet-a.

Močnejše in hitrejše povezavePovezovanje naprav prek usmerjevalnika Linksys EA6900

Pametni brezžični usmerjevalnik se ponaša z »beamforming« tehnologijo – tehnologijo oblikovanja snopa – inovativen način optimiziranja brezžičnega signala med povezanimi napravami in usmerjevalnikom. Oblikovanje snopa omogoča usmerjevalniku, da se poveže neposredno na naprave, namesto da bi pošiljal signal v vse strani . To se pozna predvsem v višjih hitrostih, večjem dosegu in zmanjšanim motenjem s strani drugih naprav. Hkrati podaljša trajanje baterije na povezanih napravah in zmanjša porabo energije, saj se podatki prenašajo hitreje.

 

 

Nadzor in upravljanje na daljavo

Linksys Smart Wi-Fi omogoča dostop in nadzor nad domačim omrežjem od kjerkoli s pomočjo pametnega telefona, tablice ali računalnika. Na primer – določite starševski nadzor in omejite uporabo interneta med določenimi urami v dnevu, določite varno geslo za goste, spremljajte aktivnosti na domačem omrežju, dodajte nove naprave in preverite hitrosti pretakanja. Dodatno lahko tudi določate katere naprave imajo prednost in s tem višje hitrosti tako da omogočite nemoten ogled internetnih HD vsebin in igranje igric. Funkcija Block the Bad Stuff vam omogoča tri stopnje zaščite za varnost vašega omrežja. Device Monitor vam omogoča nadzor nad igralnimi konzolami, tabličnimi računalniki in drugimi napravami, NetProofer pa preprečuje dostop do določenih strani.

Nadgradite vaše napraveLinksys dodatki za brezžične usmerjevalnike

Uporaba Linksys družine brezžičnih dodatkov vam zagotavlja vse prednosti izboljšane hitrosti in stabilnosti AC standarda.

Linksys univerzalni daljinec (WUMC710) omogoča povezavo do vseh naprav na žici – igralne konzole, pametne televizije – na vaše brezžično omrežje in gladko predvajanje HD in 3D HD vsebin. Konektor deluje na 5 GHz pasu, zaradi česar je signal boljši in so motnje manjše.

Poleg tega vam Linksys Dual Band AC1200 Wireless 3.0 Adapter (WUSB6300) omogoča nadgradnjo vašega prenosnika ali namiznega računalnika, tako da lahko v polnosti uživate v hitrosti in uporabi brezžičnega omrežja.

V spodnjem videu si oglejte, kako ensotavno je pametne naprave povezati v brežično celoto, s čimer si boste zagotovili še bolj učinkovito rabo vseh povezanih naprav.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori