Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Pametni dom Prihodnost je tu: Pametni hladilnik Bosch
Pametni dom

Prihodnost je tu: Pametni hladilnik Bosch

Seznam vseh člankov
21.08.2020.

Je v hladilniku še kaj mleka? Je kdo že kupil jajca? Vsi smo to že doživeli – stojimo med policami in se pokušamo spomniti, kaj točno je v našem hladilniku in kaj nam še manjka za pripravo jutrišnjega kosila. S pametnim hladilnikom Bosch bo teh vprašanj konec.

Bosch je opremil svoj vrhunski hladilnik Side-by-side KAD92HBFP z aplikacijo Home Connect. Zakaj? Z aplikacijo lahko zdaj kadarkoli in kjerkoli preverite vsebino hladilnika. Notranji kameri namreč ob vsakem zapiranju vrat posnameta vsebino in jo priročno pošljeta v mobilno napravo. Kjerkoli ste, preprosto odprite aplikacijo Home Connect in imeli boste popoln pregled nad vsebino hladilnika. Tako se zlahka izognete večkratnim odhodom v trgovino in nakupu hrane, ki je ne potrebujete. UAU!

 

bosch side by side, bosch hladilniki, pametni hladilnik, pametni dom, hladilniki bosch, hladilnik bosch, bosch KAD92HBFP, KAD92HBFP, prenova kuhinje

Katere pa so ostale lastnosti pametnega hladilnika Bosch?

Sadje in zelenjava ohranita vitamine in ostaneta sveža do dvakrat dlje

Zdrava prehrana še nikoli ni bila tako preprosta. Sistem za ohranjanje svežine VitaFresh plus ustvarja optimalne pogoje shranjevanja vse sveže hrane z optimalnim uravnavanjem vlažnosti. Optimalno vlago v predalu lahko preprosto spreminjate od vlažnega do suhega in tako ohranite še več vitaminov in mineralov. Sadje in zelenjava tako ohranita vitamine in ostaneta sveža do dvakrat dlje.

Obvestilo pri odprtih vratih

Če vrata hladilnika nenamerno ostanejo odprta, ni samo nadležno, ampak tudi zelo drago. Aplikacija Home Connect vam pomaga, da se izognete nepotrebnim visokim računom za energijo in pokvarjeni hrani v hladilniku. Vaš hladilnik pošilja obvestila neposredno v mobilno napravo in vas tako na priročen način obvesti, da ste pozabili zapreti vrata hladilnika. Končno hladilnik, ki popolno skrbi za vas in vašo hrano.

LED luč: poskrbi za to, da bo vsebina vašega v središču pozornosti

LED luči prinašajo povsem nov koncept osvetlitve hladilnikov in zagotavljajo enakomerno osvetlitev notranjosti brez bleščanja. LED luči porabijo manj energije kot običajne luči v hladilnikih in trajajo celotno življenjsko dobo aparata.

 

FreshSense: popolno okolje za shranjevanje

Po zaslugi optimalnih pogojev za shranjevanje bodo vaša živila ohranila idealno konsistenco; sladoled, na primer, ne bo ne premehak ne pretrd. Konstantna temperatura v notranjosti hladilnika je odločilen dejavnik pri doseganju dolgotrajnejše svežine in boljšega okusa. Senzorji FreshSense nenehno spremljajo in nadzirajo temperaturo v prostoru, hladilniku in zamrzovalniku. Rezultat je konstantna temperatura v hladilniku, ki je neodvisna od zunanje temperature.

Hladilnik, ki ve, kako ostati hladen

Funkcijo SuperCooling vklopite, preden se odpravite po nakupih, kar bo za kratek čas znižalo temperaturo v hladilniku, tako da bodo vaša sveže kupljena živila shranjena na pravi temperaturi. Temperatura se ob pritisku tipke zniža (na do 2 °C). Da se prepreči nepotrebno porabo energije, se funkcija po približno šestih urah samodejno izklopi.

Multi Airflow sistem: enakomerna porazdelitev zraka za daljšo svežino

MultiAirflow sistem ustvarja nežne in enakomerne tokove hladnega zraka, ki segajo na vse ravni hladilnega in zamrzovalnega prostora. Nihanja temperature so tako minimalna in čas hlajenja se skrajša – to omogoči, da vaša živila okus ohranijo dlje časa.

 

bosch side by side, bosch hladilniki, pametni hladilnik, pametni dom, hladilniki bosch, hladilnik bosch, bosch KAD92HBFP, KAD92HBFP, prenova kuhinje

Dva ločena hladilna obtoka zagotavljata večjo priročnost in omogočita tudi prihranek energije

Pri aparatih z dvema ločenima hladilnima obtokoma lahko upravljanje hladilnega zamrzovalnega predela poteka ločeno. Enostavne elektronske upravljalne enote vam omogočajo ločeno uravnavanje temperature.

Odmrzovanje hladilnika je stvar preteklosti

Ročno odmrzovanje hladilnika je lahko zelo nadležno in zamudno. Z našimi novimi hladilniki s sistemom NoFrost lahko na to opravilo za vedno pozabite. Za razliko od običajnih hladilnikov se vlaga v hladilniku NoFrost stalno zbira v osrednji hladilni enoti, ki se v rednih časovnih razmikih samodejno odmrzne. Kondenzat, ki pri tem nastane, je preprosto speljan iz hladilnika, kjer nato izhlapi. NoFrost na ta način za vedno opravi z ledom v vašem hladilniku, vi pa lahko pozabite na odmrzovanje.

Popolna prilagodljivost v zamrzovalnem prostoru

Iz zamrzovalnega dela lahko enostavno odstranite vse steklene police iz varnostnega stekla in ustvarite več prostora za večnadstropno torto ali celega purana. Velika živila, kot je družinska pica, se zlahka zloži na steklene police.

Ocene (0)
5.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.