Pričeska v nekaj minutah, za vsak dan v tednu.

Vrednota, ki jo ženske cenimo vse bolj in bolj, je čas. Si predstavljate, da v množici vsakodnevnih zadolžitev, ne bi bilo potrebno misliti vsaj na eno stvar v vaši dnevni rutini? Predstavljajte si, da imate vsak dan novo pričesko, brez truda, brez obiska frizerja, vse, kar potrebujete je, par minut in zavidanje ženskega občinstva bo zagotovljeno. Vse je odvisno od dolžine in strukture vaših las in od tega kakšno pričesko želite nositi.

Ponedeljek – dan za bujne kodreZapeljivi kodri za ponedeljek.

Ponedeljek je prvi dan v tednu, ko delovni teden pričnemo polne energije in delovnega elana. Zakaj ne bi bila odraz tega tudi vaša pričeska. Si predstavljate kodre polne volumna, ki jih lahko ustvarite brez predhodnega sušenja las? Na voljo so vam električne krtače, ki ne samo, da vaše lase posušijo, temveč jih z usmerjanjem vročega zraka skozi posebne nastavke tudi oblikujejo in tako zagotavljajo bujne kodre. Oblikovalni valji imajo napredne keratin-keramične prevleke, ki še dodatno poskrbijo, da so vaši lasje med oblikovanjem zaščiteni.

Kako?

Svoje lase razdelite na 2 do 3 cm široke premene. Ob korenini prislonite električno krtačo ob pramen in čarovnija se lahko prične. Prepustite se ji, saj krtača sama opravi svoje delo.

Torek – mehki padajoči valoviMehko valovita pričeska za torek.

V torek je lahko želja bo bujnih kodri manjša, zato jih umirimo, tudi to lahko storimo preprosto. Električne krtače se ne uporabljajo samo za kodre, ampak lahko z njimi ustvarimo tudi mehko padajoče valove ali spogledljive resice.

Kako?

Pramene samo še enkrat skrtačimo z večjim valjem in lahki padajoči valovi že krasijo vaš obraz.

 

 

 

 

Sreda je dan za sprememboSredine ravnice.

Naj bodo vaši lasje zapeljivo ravni. Z ravnalci las, lahko vaše lase enostavno ukrotite in poskrbite za popolno ravno pričesko s tehnologijo aktivnih plošč ter ionsko tehnologijo za visoko zaščito in sijaj vaših las.

Kako?

Lasje razdelite v široke pramene in z ravnalcem enostavno stisnite pramen od korenine do konca. Voila, pokažite svojo strogo eleganco tudi s pričesko.

Četrtek – ravni kodri?!Ustvarite kodre z kar z ravnilnikom las.

Četrtek, bliža se konec delovnega tedna, vendar si vse želimo, da bi naša pričeska še vedno delovala sveže. Ste vedele, da lahko z ravnalci za lase ustvarite tudi kodre? To lahko storite le z enim potegom po pramenu las, saj so največkrat plošče ravnalca zaobljene, zato so kodri lepo definirani, enostavno drsljivost po pramenu omogoča tehnologija aktivnih plošč z ionsko tehnologijo, s katero dosežete neverjeten sijaj vaših las.

Kako?

Ravnalec pridržimo ob korenini pramena med drsenjem ravnalec rahlo obrnemo stran od glave in kodri zablestijo v vsej svoji lepoti.

Za petek enostaven čop.

 

 

 

Petek – sproščen dan, sproščena pričeska

Petek pa je dan, ko želimo biti sproščene. To pa lahko dosežete enostavno tako, da si lase zavežete v preprost, a še vedno eleganten čop. Pred tem poskrbite, da bodo vaši lasje dobro počesani s krtačo, ki omogoča enostavno in brezhibno razčesavanje brez bolečega cukanja, cepljenja in trganja las.

Vikend, drage dame, pa prepuščamo vam in vaši kreativnosti.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori