Razmišljate o nakupu pametne ure, a ne želite seči pregloboko v žep? Vam je kakovost pomembna, zato tudi nizko cenovne pametne ure ne pridejo v poštev? V ponudbi Big Bang poiščite ure MyKronoz – švicarska blagovna znamka, novost na našem trgu – in mogoče najdete točno to, kar želite.

Pet razlogov za nakup MyKronoz:

1. Širok izbor modelov

V ponudbi MyKronoz je širok izbor ur, ki zadovoljujejo različne potrebe in okuse uporabnikov. Ure se razlikujejo po funkcionalnosti, zmogljivosti, videzu in ceni. Model ZeFit HR je zapestnica, ki sledi vašim aktivnostim in meri srčni utrip, ZeSport povezuje funkcionalnosti pametne ure z senzorji za športne aktivnosti na prostem, ZeRound ima nepremagljivo razmerje med kakovostjo in ceno ter ZeTime – prva hibridna ura, ki združuje najboljše lastnosti klasične in pametne ure.

2. Tehnologija sreča modo

Vse ure MyKronoz so tehnološko dovršene naprave, izdelane s posebno pozornostjo do inovacij, a hkrati, kot vse klasične ure, tudi priljubljen modni dodatek, zato se v podjetju Kronoz zavedajo, da je izgled ure še kako pomemben! Tako boste z uro MyKronoz vedno povezani in v koraku s časom, tako z vidika tehnologije kot modnih trendov.

3. Enostavna raba

Vsi modeli so zasnovani tako, da je njihova uporaba enostavna in intuitivna. Aplikacija, ki jo naložite na pametno napravo, povezano z uro, deluje hitro in omogoča pregled nad informacijami. Pomembna prednost ur MyKronoz je popolna kompatibilnost z operacijskimi sistemi iOS, Android in Windows.

4. Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Ure MyKronoz ponujajo največ za vaš denar – za blagovno znamko stoji švicarsko podjetje in kdo bolj kot Švicarji vedo, kaj je to dobra ura! Z edinstveno mešanico mobilne tehnologije in designa je cilj podjetja MyKronoz, da bi zadovoljili potrebe in okuse široke množice različnih uporabnikov.

5. MyKronoz ZeTime – prva hibridna pametna ura

Posebno mesto v ponudbi MyKronoz imajo hibridne ure ZeTime. ZeTime je prva hibridna pametna ura na svetu. Posebnost te serije so fizični urni  kazalci, vgrajeni v zmogljivo pametno uro. ZeTime bo opravljala osnovno funkcijo ure, torej prikazovanje časa, še 30 dni zatem, ko bo baterija prazna. Kot posebnost naj omenimo, da je to proizvod, ki je v lanskem letu na Kickstarterju in Indiegogo zbral največ finančnih sredstev, v skupni vrednosti kar 6 milijonov $.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori