Philips AmbiLux polepša vse vidike gledanja televizije. Dogajanje na zaslonu enostavno projicira na steno za televizorjem ter okoli njega ustvari sij živahne svetlobe in dogajanja. To dogajanje osupljivo razširi tudi zunaj zaslona, zato je doživetje čudovito podrobno in od sten do stene.

Dodelane tehnologijeprojection_back1

Izjemno doživetje omogoča devet drobnih pikoprojektorjev, ki so postavljeno zelo natančno. Z zmogljivost programsko opremo za prekrivanje ustvarjajo brezhibno in edinstveno slikovno doživetje. Natančna tehnologija zagotavlja vrhunsko živahno sliko, barve in izjemen kontrast, kar zagotavlja resnično edinstveno in pristno doživetje.

Čudovito dodelana zasnova

Četudi je v hrbtnem delu televizorja devet pikoprojektorjev, so Philipsovi oblikovalci ustvarili čudovito tanko in elegantno zasnovo. Tanka plošča je povsem povezana s svetlobnim sijem okoli televizorja. Tanki podstavek daje občutek lahkosti in prostornosti, pristni materiali pa zagotavljajo osupljivo zasnovo. Televizor, ki je več kot samo to.

784-x-384_bigbang_ambilux1

Načini odražajo vaše razpoloženje

Če se želite sproščati, preklopite na način za sproščanje. Na voljo je tudi način, ko želite popestriti igranje iger ali akcijske filme. Tudi glasbo lahko poslušate na več načinov. Ambilight dogajanje okoli televizorja vedno poživi tako, da povsem odraža vaše razpoloženje.

philips89002015-2l

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori