Z uporabo žarnic LED porabite manj elektrike in ohranite ali celo izboljšate kakovost bivanja.

Z uporabo žarnic LED lahko odjemalci znižajo porabo električne energije tudi za 15 odstotkov*, kar je dobro tako za družinske proračune kot prijazno do okolja. Obenem pa ohranijo kakovost svojega bivanja. Poleg tega pa, zahvaljujoč nižji porabi elektrike, odjemalci plačajo tudi manj omrežnine in dajatev. Te žarnice so visoko učinkovite, saj porabijo manj kot 20 odstotkov električne energije, ki jo za delovanje potrebujejo navadne žarnice, ter zagotavljajo 25.000 ur delovanja oziroma 50.000 vklopov. So odporne na vibracije in udarce, ne oddajajo ultravijolične in infrardeče svetlobe ter se ne segrevajo. Poleg tega ne vsebujejo živega srebra, ki je strupeno za ljudi in okolje, ter zagotavljajo kakovostno dnevno svetlobo (2700 K).

Primerjava učinkovitosti različnih žarnic.

Primerjava učinkovitosti različnih žarnic.

*Izračun temelji na porabi električne energije povprečne slovenske družine s štirimi člani, ki živi v stanovanju, je naročnik produkta IDEAL (dobavitelja RWE) in uporablja en paket LED-žarnic – Orion.

Nov ponudnik električne energije v Sloveniji

Preklopite na učinkovitejšo energijo.

RWE je eno izmed med petih vodilnih evropskih podjetij pri poslovanju z električno energijo in zemeljskim plinom. Njihov trg je Evropa, kjer se uvrščajo na tretje mesto pri prodaji električne energije in na peto pri prodaji zemeljskega plina. V Nemčiji, na Nizozemskem in v Veliki Britaniji so med največjimi dobavitelji obeh energentov. Tudi na trgih Srednje in Vzhodne Evrope zasedajo vodilne položaje. V 12 evropskih državah približno 60.000 njihovih zaposlenih oskrbuje z električno energijo več kot 16 milijonov odjemalcev ter skoraj osem milijonov s plinom, zanesljivo in po konkurenčnih cenah. Povsod, kjer so prisotni, so prepoznani kot dolgoročen, zanesljiv in v prihodnost usmerjen partner. Z obsežnimi vlaganji v obnovljive vire energije in inovativne rešitve za učinkovitejšo proizvodnjo in rabo energije aktivno sooblikujejo okolju prijaznejšo energetsko prihodnost. Že danes so tretji največji proizvajalec električne energije s priobalnimi vetrnimi elektrarnami v Evropi, do leta 2050 pa bo vsa njihova energija klimatsko nevtralna. Od letošnjega junija nudijo produkte z električno energijo in rešitve za učinkovitejšo rabo energije tudi gospodinjstvom v Sloveniji.

Zamenjava dobavitelja električne energije ne spreminja električnega priključka, varovalk, odčitavanja števca, omrežja in elektrodistribucijskega podjetja, ki skrbi za omrežje, prek katerega odjemalec dobiva energijo. Distributer vedno zagotavlja enako storitev, ne glede na izbiro dobavitelja električne energije.  Novi dobavitelj ne more ne izboljšati ne poslabšati kakovostielektrične energije. Ob zamenjavi dobavitelja niti za trenutek ni motena dobava električne energije. Zamenjava dobavitelja je za odjemalca popolnoma brezplačna.

Plačujete preveč za električno energijo? Pa ste izkoristili vse priložnosti za prihranke?

Pri RWE-ju nudijo poštene in konkurenčne cene električne energije, s katerimi lahko povprečno slovensko gospodinjstvo v primerjavi s trenutnim dobaviteljem občutno prihrani. A strošek električne LED bulbenergije predstavlja manjši del končnega računa, ki ga prejmejo odjemalci (približno tretjina celotnega zneska na položnici). Preostanek, ki najbolj obremeni denarnico, sestavljajo omrežninadodatki k omrežnini, različni prispevki in trošarina. Kot pri sami električni energiji je tudi višina večine drugih postavk odvisna od porabe – več energije porabite, več plačate tudi za omrežnino in drugo. Odjemalci, ki želijo najboljše prihranke, morajo zato pri izbiri ponudnika upoštevati tako ceno elektrike kot tudi ponudbo inovativnih rešitev za učinkovitejšo rabo energije. Slednja ni dobra zgolj za družinske proračune, temveč tudi za planet, saj je okolju najprijaznejša tista energija, ki je ne porabimo.

RWE zato kot edini ponudnik električne energije na slovenskem trgu nudi pakete visokokakovostnih žarnic LED za minimalno mesečno doplačilo. S tem svojim odjemalcem pomaga, da brez začetnih stroškov hitro in preprosto zmanjšajo porabo energije, prihranijo denar na celotnem račun ter ohranijo kakovost bivanja.

Primerjava žarnic LED in običajna

LED-žarnice General Electric so visoko učinkovite, saj porabijo manj kot 20 % elektricne energije, ki jo za delovanje potrebujejo navadne žarnice, zagotavljajo 25.000 ur delovanja oziroma 50.000 vklopov, so odporne na vibracije in udarce. Ne oddajajo ultravijolične in infrardeče svetlobe ter se ne segrevajo. Za kupce električne energije RWE smo pripravili ugodna paketa LED-žarnic General Electric.

LED žarnice General Electrics

Izbirate lahko med tremi različnimi paketi

  • Produkt Mini vam jamči ceno električne energije za dobo 12 mesecev.
  • Produkt Standard vam jamči ceno električne energije za dobo 24 mesecev. Po preteku prvih 12 mesecev vam bomo na ceno priznali dodatni 5-odstotni popust.
  • Produkt Ideal vam jamči ceno električne energije za dobo 36 mesecev. Po preteku prvih 12 mesecev vam bomo na ceno priznali dodatni 5-odstotni popust, po 24 mesecih pa 10-odstotni popust (v primerjavi s ceno v prvem letu pogodbe).

RWE mini, standard, ideal

RWE tudi v trgovinah Big Bang

Odslej je mogoče pogodbo za dobavo električne energije podjetja RWE Ljubljana hitro in enostavno skleniti tudi v trgovinah Big Bang.

Še več informacij
Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori