Pomivalni stroji Siemens že 50 let blestijo z visoko kakovostjo, odličnim dizajnom ter inovativnimi funkcijami in to pri nizki porabi energije.

Vse od leta 1965 dalje, ko je v Dillingenu v Nemčiji tekoči trak zapustil prvi pomivalni stroj, so razvoj pomivalnih strojev Siemens zaznamovale številne inovacije. Nekatere inovacije so bile tudi svetovna novost, ki so kasneje postale standard za vse pomivalne stroje.

Inovativna tehnologija sušenja Zeoltih® in inovativna funkcija varioSpeed Plus oziroma varioSpeed sta prisotni v večini pomivalnih strojev Siemens v našem asortimanu.

Siemens_Zeolith

Izumila narava, izdelal Siemens: Zeolith®.

Tehnologija sušenja Zeolith®: optimalno sušenje in bleščeč sijaj ob najmanjši porabi tehnologije.

Kaj je zeolit?

Zeolit je naravni mineral s posebno sposobnostjo. S specifično površino in kristalno strukturo vpija vlago in oddaja toploto. Ta edinstvena sposobnost zeolita se ne obrabi.

Kaj so prednosti tehnologije sušenja Zeolith®?

Sijajni rezultati sušenja

Siemens_imagePri običajnih pomivalnih strojih se posoda v fazi izpiranja segreje, kar je v pomoč procesu sušenja. Plastične posode ne morejo zadržati dovolj lastne toplote, zato tudi po tem procesu navadno še vedno ostanejo mokre. S pomivalnim stroji s tehnologijo Zeolith® je drugače. Zeolit omogoča dodatno sproščenje toplote v procesu sušenja in s tem tudi znatno izboljšanje rezultatov sušenja porcelanastega pribora, posod iz nerjavečega jekla in še posebej plastičnih posod.

Takojšen dostop do suhih posod

Ker je temperatura posode ob koncu faze sušenja le približno 40°C namesto 65°C, je manj dovzetna za škodljive vplive. Vi pa lahko nemudoma dostopate do posode, ne da bi se pri tem opekli.

Visoka učinkovitost

Izbrani pomivalni stroji Zeolith® spadajo v najbolj varčen razred energijske učinkovitosti: A+++. Tudi poraba vode je pri pomivalnih strojih Zeolith® nizka.

Ko je hitrost pomembna: funkcija varioSpeed Plus.

Funkcija varioSpeed Plus: trikrat hitrejše pomivanje z optimalnimi rezultati čiščenja in sušenja.

S funkcijo varioSpeed Plus poskrbite, da bo poln stroj posode popolnoma čist v najkrajšem možnem času. Čas pomivanja se ob pritisku tipke skrajša do 66 % v primerjavi s standardnim programom Eco 50oC, pri čemer je zagotovljena običajno visoka učinkovitost čiščenja.

Funkcija varioSpeed pa omogoča do 50 % hitrejše pomivanje posode pri skoraj vseh ciklih v primerjavi s standardnim programom Eco 50oC.

Siemens_varioSpeed_Plus

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori