Seznanite se z miškami in tipkovnicami, ki so bile zasnovane za delo s sistemom Windows 8.

Sočasno z novo izdajo sistema Windows 8, Microsoft predstavlja nove izdelke s funkcijami, posebej zasnovanimi za Windows 8, ki omogočajo še lažje in bolj učinkovito delo. Vsi izdelki se odlično obnesejo na namiznih in tabličnih računalnikih ter prenosnikih.

Miška Wedge Touch Mouse: Majhna, elegantna in prava izbira za Windows 8 

Miška Wedge Touch MouseMiška Wedge Touch Mouse je s svojim videzom in občutkom pri uporabi popolnoma drugačna od drugih naprav. Dovolj je majhna, da jo pospravite v žep, zaradi svojega kompaktnega oblikovanja pa je odlična spremljevalka prenosnega ali tabličnega računalnika s sistemom Windows 8, ko ste na poti. Umetniško minimalistično oblikovanje omogoča nemoteno štirismerno drsenje z dotikom. S tehnologijo Bluetooth jo lahko uporabljate povsod, brez kakršnih koli kablov ali oddajnikov oziroma sprejemnikov. Miška Wedge Touch Mouse preklopi v način nahrbtnika (v stanje nizke porabe energije), s čimer zmanjšate porabo baterije, ko je računalnik ali tablični računalnik v stanju mirovanja ali zaustavljen. Ko miško pospravite v torbo, vam ni treba več razmišljati, ali ste jo izklopili, saj miška sama zazna, da je ne potrebujete več.

Miška Sculpt Touch Mouse: S štirismernim drsenjem z dotikom in tehnologijo Bluetooth

Miška Sculpt Touch MousePovsem prenosljiva miška Sculpt Touch Mouse je odlična izbira za učinkovito delo. Na dotik občutljiva ploščica za štirismerno drsenje vam omogoča, da se z eno potezo s prstom lahkotno premikate navzgor in navzdol ter levo in desno po dolgih (ali kratkih) dokumentih v sistemu Windows. Prav tako se lahko premikate vodoravno po zaslonih sistema Windows 8. Podobno kot zgornja miška Wedge Touch Mouse je tudi ta miška opremljena s tehnologijo Bluetooth, tako da jo lahko vzamete s seboj in se ne obremenjujete s kabli ter sprejemniki.

 

 

Miška Arc Touch Mouse: Popolnoma prenosna in nagrajena tehnologija na dotik

Miška Arc Touch MouseMiška Arc Touch Mouse je elegantna in privlačna na pogled, hkrati pa veliko več kot le ljubka naprava. Zahvaljujoč tehnologiji BlueTrack jo lahko uporabljate kjerkoli, tudi na grobi leseni površini ali na preprogi. Poleg tega lahko nadzorujete računalnik prek brezžične povezave skoraj 9 metrov stran. Inovativna oblika miške Arc Touch Mouse omogoča hitro uporabo in shranjevanje. Ko želite začeti z delom jo udobno upognite, ob prenehanju dela pa jo sploščite, da jo izklopite in shranite v žep ali torbo, kot bi to naredili z mobilnim telefonom. Na dotik občutljiva ploščica na miški Arc Touch Mouse se natančno odziva na hitrost premikanja vašega prsta, saj otipljivi odzivi (rahlo tresenje, ki nakazuje hitrost drsenja) omogočajo, da se premikate po dokumentih ali spletnih straneh.

 

 

Miška Touch Mouse: Posodobljene kretnje za Windows 8

Miška Touch MouseIzbirate lahko med povsem novim naborom potez za miško Touch Mouse, ki so prilagojene za krmarjenje po sistemu Windows 8. Sistem Windows 8 omogoča navpično in vodoravno drsenje, zato bo vaše vodoravno drsenje z miško Touch Mouse enakomerno in preprosto. Lahko pa še naprej uporabljate trenutne kretnje za Windows 7. Miška Touch Mouse ima veliko površino občutljivo na dotik, ki se odziva na premike z enim, dvema ali tremi prsti. Ti premiki so danes optimizirani za upravljanje oken: pritrjevanje, premikanje, minimiranje in maksimiranje, pomikanje nazaj in naprej med spletnimi strani, preklapljanje med opravili itd.

 

 

Tipkovnica Wedge Mobile Keyboard: Popolna prenosna spremljevalka za vaš tablični računalnik

Microsoft Wedge tipkovnica

Nova, izredno tanka tipkovnica Wedge Mobile Keyboard je namenjena uporabnikom tabličnih računalnikov s sistemi Windows 7 in Windows 8, ki so vedno na poti (deluje tudi z napravami iPad in Android). Zaradi svoje tanke in lahke oblike je preprosta za prenašanje, mehke tipke v polni velikosti pa zagotavljajo udobno in učinkovito tipkanje. Trpežna tipkovnica ne varuje naprave le pred praskami, v trenutku jo lahko pretvorite v podlago za tablični računalnik. Ker jo lahko s tabličnim računalnikom povežete prek tehnologije Bluetooth, vam ne bodo v napoto kabli in žice.

 

 

Tipkovnica Sculpt Mobile Keyboard: Odlična za potovanja, ustvarjena za udobje

Tipkovnica Microsoft Sculpt MobileVitka in kompaktna tipkovnica Sculpt Mobile Keyboard ni debelejša od treh četrtin palca (kar je manj kot 2 cm), zato je odlična za osebe, ki so pogosto na poti. Poleg tega pa se zaradi vgrajene brezžične povezave Bluetooth izognete dodatnemu delu s kabli ali oddajniki-sprejemniki. Tipkovnica Comfort Curve ima tipke postavljene pod blagim, 6-stopinjskim kotom, ki omogoča bolj naraven položaj rok in zapestja ter tudi pri dolgotrajni uporabi zagotavlja visoko udobje.

 

 

 

 

Tipkovnica Sculpt Comfort Keyboard: Izdelana z mislijo na udobje in učinkovitost

Tipkovnica Sculpt Comfort KeyboardSculpt Comfort Keyboard ponuja ergonomske funkcije, ki omogočajo bolj naraven, sproščen položaj rok, dlani in zapestja. Ponuja tudi bližnjične tipke, ki omogočajo hiter dostop do pogostih funkcij v sistemu Windows 8. Tipkovnica Sculpt Comfort Keyboard ima tudi inovativno preslednico, razdeljeno na dva dela: tradicionalna preslednica je namenjena za desni palec, tipka backspace pa je namenjena za levi palec.

 

 

Komplet Sculpt Ergonomic Keyboard: Napredna ergonomska oblika ter udobje za trajno produktivnost

Tipkovnica Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop

Komplet vsebuje tipkovnico Sculpt Ergonomic Keyboard ter miško Sculpt Ergonomic Mouse. Razpolovljena postavitev tipkovnice skrbi za sproščen položaj zapestja in podlakti, oblazinjen naslon za dlani pa nudi podporo zapestju. Oblika tipkovnice omogoča pravilno držo zapestja, kar zmanjšuje bolečine in omejeno mobilnost. Prav tako napredno oblikovana miška Sculpt Ergonomic Mouse spodbuja naravno držo roke, zapestja in podlakti, kar pa zopet zmanjšuje bolečino in omogoča nemoteno delo. Popolna integracija miške z Windows 8 omogoča, da zgolj z enim klikom na gumb Windows dostopate na začetni zaslon. Komplet je oblikovan tako, da vam omogoča čim večjo produktivnost ter zagotavlja sproščeno in udobno računalniško izkušnjo.

 

 

 

Kamera LifeCam Cinema: Zajemite in delite vse trenutke v izjemno visoki ločljivosti

Računalniška kamera Microsoft LifeCamNe zamudite niti trenutka – uživajte v visoko kakovostnih širokozaslonskih posnetkih HD 720p in kristalno čistem zvoku kamere LifeCam Cinema. Sprostite se, medtem ko kamera samodejno izostri slike, tehnologija TrueColor pa prilagodi izpostavljenost za svetel in živahen posnetek. Če pa želite še bolj izostren posnetek, izkoristite stekleni objektiv izjemne natančnosti in tehnologijo ClearFrame, ki izboljša sliko celo v slabo osvetljenih razmerah.

 

 

 

Slušalke LifeChat LX-2000: Udobje s preprostim prenosom zvoka

Microsoft LifeChatDa, slušalka z mikrofonom je lahko prenosna in hkrati tudi udobna! Ko želite klepetati, igrati igre ali le poslušati glasbo, je namestitev slušalke z mikrofonom LifeChat LX-2000 hitra in preprosta – samo priključite jo. Ker slušalko namestite za glavo, je njena uporaba udobna, vaša pričeska pa ostane nedotaknjena. Zahvaljujoč kontrolnikom za glasnost in mikrofon v vrsti lahko spremenite glasnost ali izklopite zvok mikrofona povsem brez truda. Ker je komplet zložljiv, lahko slušalke z mikrofonom LifeChat LX-2000 hitro pospravite za potovanje.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori