TV sprejemnik je veliko več, kot zgolj naprava za gledanje TV programov. Spoznajte tehnologijo povezljivosti in izkoristite poln potencial pametnega TV sprejemnika.

Sodobni televizorji so izjemni ravno zaradi naprednih možnosti, ki jih dopuščajo uporabniku. S tem omogočajo še boljšo zabavo, aktivnejše gledanje, večjo vključenost gledalca in neskončne možnosti povezovanja in interakcije z ostalimi vašimi pametnimi napravami. Tako vam sodobni TV sprejemniki omogočajo Bluetooth povezovanje, NFC in MHL povezovanje ter zrcaljenje zaslona iz vaših pametnih naprav na TV sprejemnik in obratno!

MHL povezljivostMHL – Kabel za mobilno povezavo visoke ločljivosti

Vsebino pametnega telefona predvajajte na televizorju. Zelo enostaven začetek uporabe – Tanki kabel priključite na televizor s podporo za MHL, nato pa na pametni telefon in začnite uporabljati.Tako si lahko ogledate vsebine z vašega pametnega telefona, tablice ali prenosnika na velikem zaslonu! Videoposnetke, fotografije in glasbo v pametnem telefonu predvajajte na velikem zaslonu in uporabljajte najljubše aplikacije.

MHL povezljivost - uporabite kot daljinecHkrati polnite telefon

Ko je pametni telefon prek kabla povezan s televizorjem, se tudi polni.

Po telefonu brskajte z daljinskim upravljalnikom

Z daljinskim upravljalnikom televizorja lahko v udobnem naslonjaču uporabljate tudi pametni telefon in dostopate do njegovih vsebinIzkoristite vse možnosti aplikacij. Uporaba aplikacij, kot so YouTube™, Google Maps, Facebook® in Twitter™, je prijetnejša, zabavnejša in uporabnejša na velikem zaslonu.

Pametni telefon vam omogoča še več razvedrila

Glasbo v pametnem telefonu predvajajte prek glasbenega sistema televizorja in predvajajte videoposnetke v izjemni kakovosti FULL HD.

Zrcaljenje zaslona 

Napeta tekma, vi pa žejni in lačni? Ni težav, TV preprosto vzemite s seboj. Zrcaljenje zaslona vam omogoča napredno spremljanje vaše najljubše vsebine. S pomočjo zrcaljenja ne boste zamudili nobenega pomembnega dogodka, ki se pravkar predvaja na vašem TV sprejemniku. A zrcaljenje omogoča tudi več, omogoča popolno upravljanje vašega TV sprejemnik in tudi ostalih Samsung AV naprav. Morate pa za uporabo zrcaljenja zaslona omogočiti tri lastnosti; obe napravi morata delovati na enaki platformi (iOS ali Android), obe napravi morata imeti omogočen Wi-Fi direct, ter naložen Miracast certifikat. 

Bluetooth povezovanje

Prek Bluetooth povezovanja lahko svoje slike, ki ste jih posneli s pametnim telefonom prikazujete na velikem zaslonu vašega TV sprejemnika. Prav tako lahko vso glasbo, ki je shranjena na vašem pametnem telefonu predvajate prek kakovostnega zvočnega sistema, ki ga vsebuje TV sprejemnik. Prav tako lahko z Bluetooth povezavo svoj pametni telefon uporabite kot daljinski upravljalnik, ali pa priključite brezžične bluetooth slušalke in brezskrbno klepetate po Skypu ali poslušte glasbo oziroma gledate film, ne da bi bili omejeni na dolžino kabla slušalk. 

NFC povezovanje

Near Field Communication, krajše NFC, je brezžična povezava vašega pametnega telefona in TV sprejemnika. NFC zagotovo že poznajo uporabniki Galaxy mobilnih naprav, ki lahko multimedijske vsebine izmenjujejo zgolj z dotikom hrbtišč dveh mobilnikov, ki imata vgrajen NFC. V kolikor tudi vaš TV sprejemnik vsebuje NFC se bo vaš pametni telefon z dotikom daljinca samodejno povezal z njim, vi pa boste enostavno izmenjevali ali prikazovali fotografije in poslušali glasbo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori