Spoznajte brezžični prenosni trdi disk.

PQI Air Bank je brezžični trdi disk, ki omogoča shranjevanje do 500 GB dokumentov in multimedijskih vsebin, ki so pripravljene na uporabo kjerkoli in kadarkoli. 

Disk za prenos podatkov uporablja vmesnik USB 3.0, ki poskrbi za hiter prenos. Vmesnik pa se uporablja tudi za polnjenje baterije, ki zdrži do 8 ur. Prenosni disk je primeren za vse računalnike in vam lahko služi kot dodaten disk, podpira namreč Windows 2000/XP/ Vista/ 7 Mac.10.x. 

Omogoča hitrost prenosa 5Gb/s – vaše delo bo tako potekalo hitro in brez motenj. Naprava je kakovostna, elegantna in majhna – ima namreč obliko iPhone naprav – ohišje je le rahlo večje od vgrajenega 2,5″ diska, zato je primerna za vsak žep. Največja prednost PQI Air Bank diska je ta, da do njegovih vsebin lahko dostopate brezžično. Pri tem pa ne potrebujete domačega ali javnega Wi-Fi omrežja. Disk ima vgrajen vmesnik za brezžično povezavo in z njim lahko povežete vse svoje naprave, ki imajo dostop do brezžičnega omrežja. Tako boste s svojim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali prenosnikom lahko gledali filme, poslušali glasbo ali igrali igre kjerkoli.

Do vsebin lahko dostopa kar pet uporabnikov hkrati.

Vsak lahko izbere poljubno vsebino.

Naložiti morate le aplikacijo PQI Air Bank+ (Google Play, iTunes)

Oglejte si video in spoznajte brezžični prenosni disk PQI Airbank.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori