Jasen zaslon z visoko ločljivostjo

Nüvi 3597LMT ima na dotik občutljiv zaslon diagonale 12,7 cm, ki ga lahko uporabljate ležeče ali pokončno. Prav tako vključuje doživljenjske posodobitve zemljevidov in prometnih informacij, omogoča prikaz 3D-pokrajin in zgradb na izjemno odzivnem zaslonu na več dotikov (multi-touch screen). 

Garmin nuvi 3597

Lifetime posodobitve kartografije

V napravi je naložen podroben zemljevid Evrope vključno s Slovenijo, Hrvaško ter južnejšimi državami. Kartografijo doživljenjsko brezplačno posodabljate s priloženo licenco Lifetime.

Brezplačne prometne informacije

Napravi je priložen tudi sprejemnik za prometne informacije, ki omogoča izogibanje prometnim zastojem na cestah. Opozorila so prikazana na zaslonu ter povedo koliko minut zamude lahko pričakujete, v primeru možnega obvoza vam ga nüvi tudi ponudi.

 

Moč vašega glasu

nüvi 3597LMT ima možnost glasovnega upravljanja.* Spregovorite in vaša naprava se bo odzvala medtem ko vaše roke varno ostanejo na volanu. Seveda pa še vedno lahko uporabite zaslon na dotik.

Konkretna navodila na vsakem korakuGarmin nuvi 3597

Razumljiva navodila vas z uporabo prepoznavnih znamenitosti, stavb in semaforjev (npr: pri semaforju zavijte levo) vodijo kot prijatelj. Garmin Real Voice* je izboljšana tehnologija govora s še bolj naravnim in prijaznim glasom.

Prostoročno klicanje

Brezžična tehnologija Bluetooth uporabnikom omogoča prostoročno telefoniranje preko vgrajenega mikrofona in zvočnika nüvi. Preprosto preko Bluetooth-a povežete združljiv telefon in nüvi, nato se lahko popolnoma posvetite cesti. Na klic odgovorite z dotikom na zaslon, preko katerega lahko vnesete telefonske številke. Prav tako lahko kličete, bodisi iz obstoječega telefonskega imenika, ali enostavno vpišete številko preko zaslona. 

Obsežno vodenje ki ga vidite in slišite

Active Lane Guidance* vas z glasovnim usmerjanjem pripravi, da se v križišče ali izvoz zapeljete samozavestno. Ko se približujete vas animiran model z živo barvnimi puščicami in prijaznim glasom usmeri na pravi vozni pas. Bird’s Eye* pregled križišč vam nudi podroben pogled na večja križišča iz ptičje perspektive. PhotoReal pregled izvozov pa vam realistično prikaže izvoze na vaši poti, vključno z njihovo okolico. Živo barvne puščica vam prikažejo pravi vozni pas po katerem se morate zapeljati. nüvi 3597LMT vam prav tako izriše prometne znake, ko se pojavijo ob vaši poti.

Prefinjeno oblikovanje

nüvi 3597LMT se s svojim elegantnim in tankim profilom poda notranjosti vsakega vozila. Polnilni magnetni nosilec drži in polni vaš nüvi 3597LMT medtem ko vi vozite.

Več informacijGarmin nuvi 3597

nüvi 3597LMT vam stalno prikazuje karto na zaslonu, ob njej pa dodatne informacije. Za podrobnosti se morate samo dotakniti zaslona. Ko se vozite, vas nüvi konstantno opozarja o bližnjih storitvah, kot so restavracije, bencinske črpalke, bolnišnice, trgovine in mnoge druge. nüvi 3597LMT prikazuje omejitve hitrosti, trenutno hitrost, točen čas prihoda na cilj in ime ulice, na kateri se trenutno nahajate.

 

 

 

Enostavno posodabljanje naprave

Z uporabo programa Garmin Express poskrbite, da bo vaš nüvi vedno posodobljen. Garmin Express poenostavlja posodabljanje programske opreme in kartografije, prenos priljubljenih točk in nalaganje ikon vozil in glasov glasovnega vodenja.

Lastnosti

  • Na več dotikov občutljiv zaslon diagonale 12,7 cm (5 palcev)
  • Možnost uporabe v pokončnem ali ležečem položaju
  • Prednaložena kartografija Evrope
  • Vgrajena licenca za posodobitve kartografije nümaps Lifetime
  • Prikaz pravega voznega pasu s prikazom odcepov
  • Prikazuje omejitve hitrosti in točen čas prihoda na cilj
  • Navigacija zavoj za zavojem z glasovnimi napotki v slovenščini
  • Brezžična tehnologija Bluetooth omogoča prostoročno telefoniranje v povezavi z združljivimi telefoni

Garmin nuvi 3597

 *Funkcija je na voljo samo za tuje jezike in ni na voljo za slovenščino.

VIR: Garmin.si

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori