Prestigio je predstavil pametni telefon z Intel® Atom™ procesorjem. Preverite, kakšne prednosti prinaša Intel tehnologija in zakaj je v mobilnem svetu vedno bolj zaželena.


Prestigio 5430Izgled

Poleg sodobne tehnologije telefon odlikuje tudi ličen zunanji izgled v črni ali beli barvi. 4.3 palčni zaslon zadovolji še tako zahtevnega uporabnika s svojo IPS matriko in qHD resolucijo. Dolgotrajno delovanje telefona zagotavlja 2000 mAh ultra zmogljiva baterija. 

Zmogljivost

Ena od poglavitnih prednosti izdelka je v samem delovanju procesorja Intel Atom Bondi 1.2GHz, ki deluje na podlagi tehnologije hyper threading. Hyper 

Prestigio 5430

threading omogoča dejansko večopravilnost, torej več procesov lahko poteka hkrati, posledično je telefon bolj odziven, hitreje preklaplja med aplikacijami ter se hitreje povezuje na omrežja. Vse to omogoča dobro uporabniško izkušnjo v kombinaciji z zelo odzivnim ekranom na dotik.

 

Kamera

Kakovostna kamera v ločljivosti 8 milijonov slikovnih točk proizvaja čiste slike, izboljšane s HDR filtrom, ki odstrani meglice in zmazke. Kamera ima samodejno ostrenje in bliskavico. Aplikacija fotoaparata omogoča prepoznavanje obrazov, panoramske slike, različne scenske variante, barvne filtre, nastavljanje jakosti bele barve in neprekinjeno proizvajanje zaporednih slik (8 v manj kot sekundi). Sama aplikacija za obdelavo slik omogoča dodatno vstavljanje filtrov, risanje po sami sliki, dodajanje različnih predmetov na sliko. Telefon odlikuje odličen zvok s prostorsko funkcijo »surround« ter bogatim in pristnim zvokom. Velik poudarek je tudi na grafiki z odlično odzivnostjo.

Operacijski sistem

Operacijski sistem Android 4.0. Ice Cream Sandwich omogoča prijazno uporabniško izkušnjo, za lažji začetek pa uporabnika čez prvotne nastavitve vodi čarovnik. Posebnost Prestigio naprav je vgrajena storitev NASP – New Application Service Prestigio, ki uporabniku nenehno išče in daje nove ideje za inštalacijo aplikacij, ki so kompatibilne s samo napravo. Uporaba je zelo preprosta, uporabnik pa se sam odloči, kaj od predlaganega in kdaj si bo prenesel in namestil. Vse novejše različice oziroma posodobitve Prestigio naprav so uporabnikom dostopne preko OTA strežnika, ki omogoča prenos preko Wi-Fi ali 3G omrežja in samodejno namestitev.

O znamki Prestigio

Prestigio je znamka, ki nudi kombinacijo elegance, kakovosti, sodobne tehnologije in lastne zasnove, lastnih oblikovalskih smernic. S ponudbo pametnih telefonov, tablic, navigacij, bralnikov e-knjig in dodatne opreme je znamka prisotna na tržiščih več kot 65 držav. Rast tržnega deleža si znamka zagotavlja z inovacijami in nenehnim razvojem. Ena od vodilnih strateških smernic pa je tudi sodelovanje z znamkami, kot je Intel, uporaba njihovih naprednih in mobilni telefoniji prilagojenih procesorjev.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori