Vse več ljudi se zaveda kako pomembna za zdravje je pravilna prehrana, a se napotkov nutricionistov iz takšnih ali drugačnih razlogov držijo le redki. Morda jih upoštevamo, ko je treba izgubiti kakšen kilogramček, ko je cilj dosežen pa se vrnemo na stara pota.

Velikokrat je slišati izgovor, da priprava zdravih obrokov zahteva preveč časa, da je veliko lažje in hitreje skočiti do bližnje pekarne po sendvič. Z Russel Hobbs Nutriboost napravo teh izgovorov ne boste več uporabljali. Z njo si boste lahko v trenutku pripravili hranilen napitek, osvežilno juho ali okusno omako, zmore pa veliko več kot to. Z Nutriboostom lahko naribate sir in nasekljate oreščke, saj v kompletu dobite ne le nastavek za blendanje, ampak tudi takšnega z nazobčanimi rezili za mletje. Ste med tistimi, ki doma zjutraj ne zmorejo zapustiti brez velike skodelice kave? Ta Russel Hobbsova napravica vam jutra lahko polepša tudi z vonjem sveže mlete kave.

Jesti zdravo je z Nutriboostom enostavno in zabavno.

Jesti zdravo je z Nutriboostom enostavno in zabavno.

Z Russel Hobbs Nutriboostom ne bo več izgovorov, da ste zajtrk preskočili, ker za pripravo niste imeli časa. Izberite kozarec (na voljo so trije veliki in dva mala), vanj položite kar vam srce poželi: od sadja, jogurta, oreškov ali kosmičev, kozarec zaprite in s pokrovom navzdol namestite na napravo. Pritisnete gumb in zdrav, svež zajtrk je pripravljen v le nekaj sekundah. Nutricionisti že dolgo pojejo hvalnice smutijem in to z razlogom. Na ta način namreč enostavno zaužijemo priporočeno dnevno količino sadja in zelenjave, s tem, ko katerega od »trdnih« obrokov zamenjamo s tekočim, pa tudi izgubljamo kilograme. Da o izboljšani prebavi niti ne govorimo. S tem, ko »žvečenje« hrane prepustimo blenderju, namreč močno razbremenimo želodec, ki lahko tako veliko bolj učinkovito vsrka vse hranilne snovi in vlaknine.

Mnogi starši se dnevno borijo s svojimi zakladki, ko jim poskušajo po grlu spraviti vsaj nekaj sadja ali zelenjave. Tudi to z Nutriboostom ne bo več težava, saj na primer ohrovt, ki ga vaš malček ne mara, z lahkoto »skrijete« v smuti, ki mu poleg tega dodate še banano, med in kaj drugega nad čimer otrok ne viha nosu. Si poleti zaželite ledene osvežitve? Z Nutriboostom bo tudi ta pripravljena v trenutku in iz vaših najljubših sestavin. Dodajte jim nekaj kock ledu in rezila za blendanje s 4 vrhovi bodo vse delo opravila namesto vas . In mirne volje ga lahko odnesete s seboj, brez strahu, da bi morali napitek v službi nato »praskati« iz torbice, saj z mešalnikom dobite tudi potovalni pokrov, ki bo poskrbel, da vas bo vsebina kozarca tam tudi počakala.

Russel Hobbs Nutriboost za vso družino.

Russel Hobbs Nutriboost za vso družino.

Russel Hobbs je poskrbel tudi za trenutke, ko vam zmanjka idej za zdravo kosilo, zajtrk ali večerjo. Navodilom za uporabo je namreč priložena obilica okusnih receptov, s katerimi boste navdušili bližnje in poskrbeli ne le za vzdihe ugodja, ampak tudi za njihovo zdravje. Ta napredna naprava bo namreč ohranila vse hranilne in koristne sestavine, saj se vsi odlični okusi in vitamini iz sadja in zelenjave ohranijo v pijači, juhi, omaki, … Naprava Nutriboost vsebuje pet kozarcev: tri velike in dva mala, enega za vsakega družinskega člana, in različne nastavke za kakršno koli uporabo, za serviranje ali shranjevanje. Ima tudi shaker pokrov, ki ima odprtine za sir, čokolado ali začimbe ter potovalne pokrove z odprtino za pitje in zaščitnim pokrovom. S svojo vsestranskostjo bo ta priročen pripomoček postal neprecenljiv družinam, ki skrbijo za zdravje.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori