Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Prosti čas Najboljše Apple Watch aplikacije v letu 2019
Prosti čas

Najboljše Apple Watch aplikacije v letu 2019

Seznam vseh člankov
31.07.2019.

Leto 2019 je veliko leto za Apple Watch, še posebej za serijo 4, saj se je izkazala za izredno priljubljeno. Tako jo dojemajo tudi razvijalci aplikacij, saj zanjo ponujajo kar pestro izbiro programskih »dodatkov«.

Pripravili smo, po našem mnenju, izbor najboljših aplikacij za Apple Watch v letu 2019. Kriteriji, po katerih smo izbirali, so: uporabnost, zabavnost, dodana vrednost.

Apple Watch aplikacije za šport in zdravo življenje

Apple Watch od svoje druge verzije meri utrip srca, ima vgrajen GPS, je vodoodporna in vključuje izboljšane senzorje. Uro v kombinaciji z aplikacijami za šport uporabite, da bi se bolje počutili v svojem telesu.

Start With Yoga

Začnite dan z jogo, še posebej s tisto, ki jo lahko spremljate na vašem zapestju in ne na ekranu telefona, kar vam omogoča bolj efektivno vadbo. Na aplikaciji, namenjeni začetnikom, je pet prednaloženih asan, s katerimi lahko začnete. Aplikaciji povejte, koliko časa želite držati eno asano, in ta vas bo spremljala ter sama javila, kdaj morate nadaljevati z drugo.

Apple Watch aplikacije

Foto: I/O Assembly

Attain by Aetna

Aplikacija je ustvarjena, da vam pomaga živeti bolj zdravo življenje. Postavlja športne cilje na podlagi vaše starosti, spola in teže, za motivacijo pa skrbijo točke, ki jih prejmete, ko cilj dosežete.

Apple Watch aplikacije

Nike Run Club

Ljubezen med blagovnima znamkama Nike in Apple se nadaljuje. Nova verzija omenjene aplikacije vključuje pomembne izboljšave. Med drugim vam bo na podlagi prejšnjih tekov predlagala najboljši čas za tek. Aplikacija združuje dizajn in uporabnost – skupaj z vrhunskim premium izgledom lahko kmalu postane vaša najboljša prijateljica pri teku.

Nike Run Club

Headspace

Če večkrat občutite, da je vaše življenje preveč stresno, bo Headspace aplikacija pomagala pri umiritvi. Daje poudarek na razvijanju vaše čuječnosti in na tem, da se izognete neprestanemu stresu tako, da se ga najprej zavedate. Nudila vam bo vaje in treninge, s katerimi boste živeli bolj umirjeno, kar se bo odražalo tudi v kvalitetnem spancu.

Apple Watch aplikacije

Apple Watch aplikacije za glasbo, podcaste in avdio knjige

V čemu bolj uživate – v teku ob glasbi, poslušanju oddaj ali knjig? Apple Watch omogoča vse troje.

SoundHound

»Iskanje glasbe?« boste pomislili. Ali ni za to že Shazam? Res je, pa vendar ni. Shazam poišče slišano melodijo, ne zaznava pa mrmranja in vašega petja. Ravno slednje je prednost SoundHound aplikacije – pravijo, da lahko zazna melodijo, ki si jo mrmrate že cel dan in vam gre skrajno na živce, saj se nikakor ne morete spomniti, čigava pesem je to. No, SoundHound enkrat zadane pravilen odgovor, drugič ne. Odvisno od tega, koliko »fušate«.

Apple Watch aplikacije

Pocket Casts

Pocket Casts spada med najbolj priljubljene aplikacije za podcaste. Ne glede na to, ali ste začetnik v poslušanju, ali izkušen maček, boste s pomočjo iskalnih filtrov vedno našli nekaj zase. Iskanje je v aplikaciji izboljšano, zato boste lažje prišli do želene vsebine.

Apple Watch aplikacije

Audible

Amazonova platforma vam omogoča poslušanje knjig med miganjem, v postelji ali kjerkoli drugje, kjer se počutite udobno. Katalog vsebin je obsežen, pripovedovalci knjig so po navadi znane osebnosti, kvaliteta zvoka je na visokem nivoju. Če vam pomnilnik omogoča, lahko knjige naložite na uro – nikoli več vam ne bo treba vstati po telefon, ko jih boste želeli poslušati.

Apple Watch aplikacije

Apple Watch aplikacije za fotografijo in video

Pametni telefoni nam omogočajo cel nabor aplikacij, s katerimi lahko urejamo naše fotografije in video posnetke. Kaj pa, če bi funkcijo preusmerili na pametno uro?

Lens for IG

Če imate zadnji model Apple Watch z večjim zaslonom, bo urejanje fotografij preko te aplikacije še bolj zabavno. Aplikacija je brezplačna in omogoča uživanje ter igranje s fotošopom.

Apple Watch aplikacije

HomeCam for HomeKit

Najverjetneje že sklepate, čemu služi ta aplikacija. Z njo boste spremljali več kamer, ki uporabljajo HomeKit, simultano, kar je izredno priročno, če ste zdoma in telefona nimate pri roki.

Apple Watch aplikacije

Apple Watch aplikacije za lažje življenje

Vse več je podatkov, ki jih dnevno sprejemamo, zato je popolnoma logično, da nam začne spomin sčasoma šepati. Zakaj si ne bi omislili aplikacij, ki si stvari zapomnijo namesto nas?

Dashlane Password Manager

Ste že kdaj prešteli, koliko gesel in štirimestnih kod si morate zapomniti, da bi lahko plačevali z bančno kartico ali dostopali do svoje elektronske pošte? Dashline je odlična aplikacija, ki bo v brezplačni verziji ponudila do kar 50 shranjenih gesel.

Google Keep

Imate radi opomnike, saj si brez zapisovanja ne morete zapomniti pravi ničesar? Google Keep je po funkcijah podobna Applovim opomnikom, omogoča ustvarjanje seznamov, urejanje, deljenje z drugimi, dodajanje slik, posnetkov, zvokov …

Apple Watch aplikacije

IFTTT

Če to, potem to … Pogojni stavki so nekaj, kar aplikacija IFTTT obvlada. Ponuja pester izbor pogojnih situacij, in reakcije na akcije segajo tja, o čemer ne bi nikoli razmišljali. Na voljo je več kot 600 opcij, ki jih lahko povežete z lastnimi interesi ali pa celo z vašimi izdelki za pametni dom.

Apple Watch aplikacije

Aplikacije vsekakor niso samo te, ki smo jih našteli. Apple Watch ponuja veliko več. Preizkusite jo in ugotovite, kako vam uporaba olajša že vsakdanje opravke.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.