Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Prosti čas Prednaroči zdaj: FIFA 21
Prosti čas

Prednaroči zdaj: FIFA 21

Seznam vseh člankov
28.08.2020.

Nezadržno se bližamo izidu najnovejše igre FIFA 21. Beri dalje in odkrij novosti, ki jih prinaša ta popularna igra ter datum izida.

FIFA 21 te nagradi za ustvarjalnost na igrišču in za popoln nadzor igre. Ustvari več priložnosti za zadetek s pomočjo novega dinamičnega sistema za napad v najinteligentnejšem načinu igre doslej. Tako na ulici kot na stadionu, FIFA 21 ima več načinov igranja kot kadarkoli doslej.

KAJ JE NOVEGA?

  • Spretno preigravanje

Nov sistem za spretno preigravanje te popelje na novo raven igranja, ko se znajdeš v situaciji 1 na 1. Uporabi hitro gibanje nog, bolj odzivno gibanje in nove spretnosti, s katerimi se boš eksplozivno hitro premikal prek branilcev.

 

fifa21, fifa, fifa 21, nova fifa, fifa nakup, poceni fifa, najnovejša fifa, nogometna video igra, nogometna igra, kdaj izide fifa, izid fifa 21

 

  • Pozicioniranje igralcev na igrišču

FIFA 21 s pomočjo izboljšane tehnologije, ki upošteva osebnost igralcev in njihov položaj na igrišču, pripomore k tem, da se igralec vedno znajde ob pravem času na pravem mestu.

  • Še več izjemnih potez

Pridobi več nadzora nad gibanjem napadalca, odkrij več načinov obrambe in nadgradi igro z izjemnimi potezami. Oglej si prodor svetovno znanih napadalcev skozi zadnje linije obrambe, kreativne playmakerje, ki vedno najdejo prostor za najboljše podaje in veziste, ki prestregajo nevarne žoge. Igralci sedaj doživljajo prostor in čas tako, kakor igralci v resničnem življenju.

  • Bolj naravno gibanje igralcev

Prenovljen sistem igranja prinaša bolj naravno interakcijo igralcev na igrišču. Ključni dogodki na igrišču, kot je na primer bitka za posest žoge, se bodo v novi Fifi 21 odvili bolj naravno, kar se bo pokazalo v manj padcih igralcev.

  • Temelji nogometa-  posodobljeni!

Posodobitve temeljev nogometne igre dvigujejo nivo igranja po celotnem igrišču.

KARIERNI NAČIN

Novi dodatki ustvarjajo dodatno globino v tekmah, prestopih in treningih. Vse to ti da še večji nadzor nad vzponom tvoje ekipe v sam vrh nogometa.

 

fifa21, fifa, fifa 21, nova fifa, fifa nakup, poceni fifa, najnovejša fifa, nogometna video igra, nogometna igra, kdaj izide fifa, izid fifa 21

USTVARI SVOJO SANJSKO EKIPO

Dobrodošel v najbolj družabni Fifa »Ultimate team« doslej. Odkrij več načinov igranja s prijatelji in nove načine povezovanja s skupnostjo FUT.

VOLTA FOOTBALL

Več načinov igranja. Več prilagoditev. Več lokacij.

Odkrij čar ulic skupaj s prijatelji, pokaži svoj stil v kletkah in na igriščih po vsem svetu skozi raznolike načine igranja malega nogometa.

 

fifa21, fifa, fifa 21, nova fifa, fifa nakup, poceni fifa, najnovejša fifa, nogometna video igra, nogometna igra, kdaj izide fifa, izid fifa 21

IKONE: FUT 100

V novi Fifi 21 najdeš tudi FUT 100, 100 najboljših nogometnih igralcev vseh časov.

Kdaj izide FIFA 21?

FIFA 21 izide 9. oktobra 2020.

Zakaj se splača prednaročiti?

Če prednaročiš, igraš kar 3 dni pred uradnim izidom, to je 6. oktobra 2020. V standardni ediciji pa prejmeš še:

  • Do 3 redke zlate pakete - 1 na teden, 3 tedne.
  • Sposojeni artikel Cover Star za 5 FUT tekem..
  • FUT Ambassador Player izbor, izberi enega od treh artiklov za igralce za 3 FUT tekme.
  • Posebna izdaja kompletov FUT Kits in Stadium.

 

Preveri še ostale izdaje za še več dodatkov za prednaročnike. Prednaroči že danes!

Ocene (0)
5.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Prepričani smo, da ti bodo naše e-novice res všeč in da z nami ne boš več v zadregi, kakšno rojstnodnevno darilo kupiti mami. Vseeno pa potrebujemo tvoje soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.