Si želite prihraniti čas pri opravljanju gospodinjskih opravil?

Podjetje Candy Hoover je na trg lansiralo novo linijo gospodinjskih aparatov Simply-Fi, z intergiranim wi-fi-jem, ki nam omogoča, da aparate upravljamo preko telefona, tablice ali računalnika. Poleg tega nam omogoča tudi nadzor nad porabo energije in nas obvešča o stanju aparatov. Cenovna dostopnost pa je še dodatna prednost, ki nas prepriča za nakup.

Celotno linijo lahko upravljamo preko aplikacije na tablici, pametnem telefonu ali računalniku. Aplikacija nas obvešča o situacijah kot so: odprta vrata, zaprta pipa za vodo, čas za čiščenje ali menjavo filtra, potrebno je dodati soli ali sijaj za pomivanje…. Hkrati pa nam omogoča nadzor nad porabo energije vseh aparatov. Linja Simply-Fi omogoči vsem gospodinjam, da prihranijo svoj čas in hišna opravila opravijo kar mimogrede.

Nekaj idej, ki jih lahko s pridom izkoristimo:Linija pametnih naprav bele tehnike Candy Simply-fi

Pralni stroj Simply-Fi vas obvesti, ko je pranje končano in če se zunaj doma zadržimo dlje časa lahko vključimo funkcijo za osveževanje perila in doma nas bo pričakalo čisto in sveže perilo.

Pomivalni stroj Simply-Fi vam pomaga izbrati pravi program za vaše pomivanje in vas sproti obvešča o status aparata, tako, da ga lahko upravljate, tudi ko vas ni doma (npr. zagon, ustavitev, zamik vklopa).

Hladilnik Simply-Fi pri večjih nakupih kar iz trgovine vključimo funkcjo hitro zmrzovanje in doma brez skrbi večjo količino hrane zložimo v zamrzovalnik. Aplikacija pa nas tudi obvesti o ohlajeni pijači, kar nam prihrani nenehen nadzor nad pijačo v zamrzovalniku.

Pečico Simply-Fi vključimo na poti domov in tako nas doma pričaka segreta pečica v katero le postavimo gotovo jed.

Kuhalna plošča Simply-Fi nam sporoči, koliko časa je še do konca kuhanja, tako da lahko med kuhanjem izkoristimo čas za kaj drugega.

Napa Simply-Fi zazna dim v prostoru, kar predstavlja odličen varovalni ukrep v primeru požara. Kroženje zraka ali luč lahko vključimo tudi z dopusta, kar lahko odvrne morebitne vlomilce.

Vsak od aparatov Simply-Fi ima svoje prednosti, seveda pa je od uporabnika in njegove iznajdljivosti odvisno, kako bo izkoristil vse prednosti, ki jih aparati Simply-Fi ponujajo.

Oglejte si video, kjer smo za vas predstavili funkcije linije Simply-Fi.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori