Nova zibelka 4moms mamaRoo staršem omogoča udobno upravljanje s pomočjo pametne naprave.

4moms, inovativno ameriško podjetje, ki izdeluje visokotehnološko otroško opremo, je naznanilo lansiranje otroške zibelke 4moms mamaRoo 3.0. Velika novost nove generacije zibelke, ki je izredno priljubljena tudi pri nas, je možnost kontrole z mobilno aplikacijo, preko katere lahko starši spreminjajo način in hitrost gibanja ter zvok. Na voljo je za operacijska sistema iOS in Android.

Inovativno zibanje

Gre za prvo zibelko na svetu s povezavo Bluetooth in možnostjo daljinskega upravljanja. Novi mamaRoo je poleg tega dobil posodobljen vmesnik LCD, dodali so mu pomirjujoč zvok srčnega utripa, opazno pa se je izboljšal tudi dizajn, ki je zaradi elegantnega dna in površine mat videza postal še bolj prefinjen kos pohištva. Pri 4moms so poskrbeli tudi za izboljšanje plišastihdodatkov, s katerimi si bodo otroci popestrili igro.

“Produkti, ki jih uvažamo, so inovativni in imajo malo ali nič substitutov. Naš cilj je zagotavljati izdelke, ki so staršem v pomoč in odgovarjajo na njihove težave, saj želimo njim in njihovim otrokom ponuditi največ v smislu zdravja, udobja in pridobivanja znanja”, pravi Grega Brzin, vodja prodaje in marketinga pri distributerskem podjetju MiniMe, uvozniku produktov 4moms.

 

Posnemanje naravnih gibov sedeža mamarooPosnemanje naravnih gibov

Poleg novih možnosti povezovanja in modernejšega dizajna lahko starši z novo zibelko še vedno uživajo vse prednosti originala. MamaRoo ostaja zibelka, ki posnema naravno gibanje nežnega starševskega pestovanja in ohranja vse dobro znane gibe – vožnja z avtom, kenguru, gugalnica, uspavanka in valovanje morja. 4moms je obstoječim naravnim zvokom prvotnega mamaRoo-ja dodal zvok utripa srca, ki otroke pomirja in jim daje občutek varnosti. Starši pa imajo še vedno možnost priključitve telefona in tako malčkom predvajati glasbo po lastnem izboru.

“S pomočjo naših kupcev smo prišli do pomembnih spoznanj. 4moms oblikuje napredno otroško opremo, ki odgovarja na ključne težave staršev”, pravi Rob Daley, CEO pri podjetju 4moms. “Starši so izrazili željo po upravljanju na daljavo, da pri tem ne bi motili svojih otrok pri počitku ali igri. 4moms mobilna aplikacija je nastala kot odziv na te želje in potrebe staršev.”

Gibanje mamaRoo-ja je realen posnetek starševskega pestovanja, 4moms je namreč uporabil jopič z merilnikom gibanja, s katerim so posneli njihove gibe med pestvanjem. S posnetki in software opremo so na dvojni osi oblikovali gibalno robotsko platformo, ki mamaRoo-ju omogoča, da se “giblje prav tako, kot se gibaš ti”.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori