Na tržišče je prišel vaš najboljši prijatelj – Remington i-Light.  Mnogi uporabniki so rezultate začeli opažati že prvi teden po začetku tretmaja. Dlačice so začele počasneje rasti, bile so redkejše, tanjše in svetlejše. Da bi jih povsem izkoreninili, pa bodo potrebni najmanj trije tretmaji.

Nadležne dlačice! Kaj vse smo ženske pripravljene početi, da bi se jih znebile! Brijemo jih, belimo, pulimo, mažemo s kemičnimi pripravki … a vse to je le kratkotrajna rešitev, bolj ali manj boleča, zamudna in draga, da neprijetnosti z vraščenimi dlakami, ki spremljajo skorajda vse od omenjenih metod, ne omenjamo. Zdi se, da je poraščenost prekletstvo, proti kateremu se sicer lahko borimo, zmagati pa ne moremo. Tako se je vsaj zdelo.

IPL tehnologija Remington i-Light

Nad vsakodnevnim britjem nismo navdušene, puljenje s pinceto pa je dolgotrajno. Kadar želimo odstraniti več dlačic hkrati in to za dalj časa, se ženske navadno poslužujemo voskanja. Neprijetne in boleče metode, ki ima še eno neprijetno plat – da bi dlačico izpulili, mora najprej zrasti. To pa sredi poletja, obdobja kratkih kril, pač ne gre. Poleg tega voskanje prepogosto spremlja množica vraščenih dlak, pa naj se proti njim še tako borimo. Najboljši in najbolj učinkovit način za trajno gladko kožo in brez nezaželenih stranskih učinkov sta seveda laser ali IPL tehnologija (IPL = intenzivna pulzna svetloba).

Vrhunski odstranjevalec dlačic Remington i-LightDo nedavnega je bila IPL tehnologija na voljo le v kozmetičnih salonih. Za trajne učinke je bilo potrebnih več obiskov, pa še takrat, kljub zneskom, ki so šli v tisočake, rezultati niso bili vedno zagotovljeni. Zdaj lahko to tehnologijo koristite v udobju vašega doma in za precej manjši kupček denarja, Remington i-Light namreč deluje povsem enako kot naprave, ki jih za epilacijo uporabljajo dermatologi: pulz intenzivne svetlobe pod površino kože cilja mešičke dlačic, v katerih se nahaja melanin. Ta svetlobo vpije, kar prepreči rast lasnih mešičkov, saj jih omrtviči. Sčasoma bodo dlačice tako postale vedno šibkejše, dokler njihove rasti ne boste popolnoma zatrli.

In kaj je najlepše? Napravica je povsem varna, klinično testirana in potrjena s strani FDA, priporočajo pa jo tudi dermatologi. Z Remingtonovim i-Lightom se lahko dame lotite tudi neželenih dlačic na obrazu, kjer so dlačice praviloma svetlejše in tanjše. Znano je namreč, da bodo rezultati najboljši pri ženskah (napravica je namenjena tudi moškim, da ne bo pomote, samo ne za obraz) s temnimi dlakami in svetlo kožo, nekoliko manj učinkoviti pa so tovrstni tretmaji pri naravnih blondinkah. Žal moramo razočarati rdečelase in tiste, ki imajo bele lase, saj mešički dlak, ki ne vsebujejo melanina, svetlobe ne morejo vsrkati, tretma pa je tako neučinkovit.

Vsebina kompleta IPL Remington i-Light

Remington je mislil čisto na vse in ustvaril štiri različne modele i-Lighta: IPL6250, IPL6500, IPL6750 in IPL6780. Z vsemi boste dosegle trajne rezultate, vsi imajo pet nastavitev energije in vsi so odobreni s strani FDA. Trije od njih (IPL6500, IPL 6750 in IPL6780) imajo poleg tega še nastavek za obraz, z IPL6750 pa prejmete še detajlni nastavek za bikini predel – aparat in nastavki pa so pakirani v ličnem kovčku. V primeru, da z izdelkom ne boste zadovoljni, pri Remingtonu zagotavljajo, da vam bodo vrnili denar, če ga boste le vrnili 60 dni od datuma nakupa.*

Strokovnjaki priporočajo Remington i-light

*Preverite, da je akcija še aktivna. Podatek najdete na posamezni strani trgovca. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori