Nova linija pralnih in sušilnih strojev Miele uporabnika očara in prepriča z vsemi novostmi, ki jih ponuja.

Vsi pralni stroji Miele serije W1 so energetsko varčni in okolju prijazni, zato brez težav dosegajo najvišji razred energijske učinkovitosti A+++. Z novimi pralnimi stroji Miele lahko varčujete z električno energijo in vodo kot še nikoli doslej. Kapaciteta polnjenja bobna je do 9 kg. Možnosti števila vrtljajev centrifuge med ožemanjem pa vse tja do 1600 vrtlj./min. Z Mielejevo generacijo aparatov W1 je pranje perila čistejše, priročnejše, varčnejše in bolje prilagojeno posameznim vrstam perila kot kdaj koli prej.

Za to revolucionarno čistost pri pranju imajo zasluge kar tri svetovne novosti:

  • Mielejev sistem PowerWash,
  • funkcija dvofaznega doziranja TwinDos in
  • CapDosing sistem kapsul.

Sistem PowerWash

Predstavlja revolucijo v pranju perila in dokazano izboljša učinkovitost pranja. Še čistejše, hitrejše in varčnejše pranje z močno prho za vaše perilo. Perilo opere tako učinkovito in hitro, kot to ni bilo mogoče še nikoli doslej v negi perila. Sistem PowerWash obsega dve značilnosti vrhunske učinkovitosti: »intenzivno pršenje luga« in program »QuickPowerWash«.

Inteligentni princip intenzivnega pršenja luga zagotavlja izjemen rezultat pranja. Optimalno kroženje luga omogoča, da je učinkovitost pralnega sredstva polno izkoriščena, učinek pranja pa se izboljša za 10 %

S programom QuickPowerWash se perilo opere v manj kot 1 uri, rezultati pranja pa so enaki, kar je potrdil tudi priznani inštitut za uporabne raziskave WfK v Krefeldu, Nemčija.

 

PowerWash 2.0

Gre za nadgradnjo obstoječega sistema PowerWash. Vsi Mielejevi pralni stroji z izboljšanim sistemom PowerWash 2.0 perejo celo za 40 % bolj varčno od zahtev za najvišji razred energijske učinkovitosti A+++  in operejo celo majhne količine perila zelo energijsko učinkovito. Skrivnost se skriva v inovativni tehnologiji pranja Spin & Spray, ki omogoča posebej nizek nivo vode in tako prihrani dragoceno energijo za gretje. In to pri zelo dobri učinkovitosti pranja, izvrstnih rezultatih izpiranja in zmernem trajanju programa tudi v programu Bombaž, eko. Tako v seriji pralnih strojev Miele W1 noben pro­gram pranja ne traja več kot 3 ure. Sistem PowerWash 2.0 postavlja nova merila za učinkovito pranje: brez kompromisov, čisto in varčno kot še nikoli doslej. 

Dvofazni sistem TwinDos

Do popolnih rezultatov pranja noben drug sistem za tekoče pralno sredstvo ne opere belega in barvnega barvila tako temeljito, kot to stori dvofazni sistem, kar dokazujejo obsežni testi. Skrivnost odličnega učinka pranja je v dveh komponentah tekočega pralnega sredstva, UltraPhase 1 in UltraPhase 2, ki ju stroj sprosti iz ločenih kartuš v idealnem trenutku med procesom pranja – povsem avtomatsko. Kartuši pa sta varno spravljeni v notranjost pralnega stroja. Rokovanje z njima je zelo enostavno.

Velika prednost takšnega načina doziranja je, da lahko zdaj prvič popolno operete tako barvno kot belo perilo s tekočim pralnim sredstvom. To je revolucija v negi perila, saj običajna tekoča pralna sredstva ne vsebujejo belil. Izvrstno odstranjuje tudi madeže, celo pri nizkih temperaturah. Preprečuje tudi predoziranje. UltraPhase 1 predstavlja univerzalno tekoče pralno sredstvo (za približno 37 uporab),

UltraPhase 2 pa ojačevalec pralnega učinka (za približno 50 uporab). Polnjenje sredstva ni potrebno, saj je sredstvo dobavljeno v kartušah za uporabo v enoti TwinDos.

Preprosto doziranje s sistemom CapDosing

Oblačila, ki zahtevajo posebno nego in ki ste jih doslej morali nositi v čistilnico, lahko zdaj popolno operete tudi s kapsulami Miele. Tako boste prihranili čas in denar. V ta namen vam Miele ponuja posebne kapsule, ki jih preprosto položite v prekat za mehčalec. Pralni stroj nato povsem avtomatsko sprosti vsebino kapsulo v ravno pravem trenutku med procesom pranja. Za posebne potrebe pri pranju v podjetju Miele trenutno nudijo različne vrste kapsul. Od mehčalca do impregnacijskega sredstva, do volne, svile, oblačil za zunanje aktivnosti ali drugih posebnih pralnih sredstev v priročnih odmerkih.

Vsi pralni stroji serije W1 imajo vgrajen neverjetno močan motor ProfiEco, ki je tudi varčen in tih, obenem pa je perilo oprano zelo učinkovito. Ne potrebuje nobenega vzdrževanja in je invertni. Vsi ti pralni stroji so opremljeni s satastim bobnom SoftSteam s pripravo za likanje, kjer v pralnem stroju program »Glajenje« zgladi vaše perilo, še preden ga vzamete iz bobna. Če izberete to opcijo, potem se boben po zadnjem ožemanju segreje na način, da segreta vodna para vstopa skozi drobne luknjice.

Satasti boben je Mielejev patent, ki predstavlja edinstveno strukturo površine bobna v obliki satovja. To omogoča, da se med perilom in steno bobna ustvari tanek vodni film, po katerem perilo nežno drsi, in tako optimalno ščiti vlakna perila. Manjše luknjice v stenah bobna, katerih robovi so popolnoma zglajeni, so prav tako nežne do perila in preprečujejo kosmatenje tkanin in spuščanje zank. Tujki, kot so sponke za papir, pa ne zaidejo v odtočno črpalko.

Oglejte si še video, ki prikazuje delovanje Mielejevega satastega bobona. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori