Robotski čistilec tal iRobot Braava vam pomaga ohraniti vaša tla vedno čista. S pomočjo krpe iz mikrovlaken ali krpe za enkratno uporabo lahko očistite vsa trda tla v vašem gospodinjstvu.

iRobot Braava je oblikovan za hitro in učinkovito čiščenje tal. Zgolj vstavite krpo, položite Braavo na tla in vklopite čiščenje. Braava sistematsko očisti celotno podlago, pri čemer uporablja napredno robotsko tehnologijo in si zapomni območja, ki jih je že počistila in tista, ki jih še mora. Navigacijski sistem NorthStar deluje kot hišni GPS. 

 

iRobot Braava

Navigacijski sistem Northstar

Navigacijska kocka širi signal in zahvaljujoč njemu Braava ve, kje je že očistila in kje še mora. Pri vsakem čiščenju si sestavi nov zemljevid prostora, ki ga bo čistila in zahvaljujoč svoji sposobnosti dotika natanko ve, kje so stene, pohištvo in ovire. Lahko prepozna preproge in se jim tudi izogne ter ne pade po stopnicah. Vstavite čistilno krpo, položite Braavo na tla in izberite način čiščenja. Ko Braava konča čiščenje, se vrne na mesto, kjer je začela in sporoči, da je zaključila s čiščenjem. 

 

 

 

Čistilna glava Pro Clean (za mokro čiščenje)

Pametni sesalnik iRobot Braava

Paket robotskega čistilca tal Braava 380 poleg čistilne glave Pro Clean vsebuje tudi posodo za tekočino. Posodo čistilne glave Pro Clean lahko napolnimo z vodo ali s polirnim sredstvom za tla, ki se med mokrim čiščenjem postopoma izloča na čistilno krpo. Tako krpa pri mokrem čiščenju ostane dlje časa vlažna in čiščenja ni potrebno nenehno prekinjati in vlažiti krpo ročno. Braava si zapomni zemljevid območja, ki ga čisti. Sredi čiščenja lahko zamenjamo krpo in robot po zamenjavi nadaljuje s čiščenjem.

Suho in mokro čiščenje

Braava je oblikovana za hitro in učinkovito čiščenje in poliranje tal. Najprej začne čistiti v odprtih delih prostora, nato pa se posveti podrobnostim (čiščenju okoli pohištva, ob stenah). Čistilno krpo iz mikrovlaken vstavite na magnetno čistilno glavo, Braavo položite na tla in vklopite čiščenje. Čiščenje je možno kadarkoli prekiniti, zamenjati krpo in ponovno vklopiti. 

Braava pri svojem delu uporablja dva načina čiščenja. Pri suhem čiščenju se Braava premika v ravni liniji, da bi pobrala ves fin prah in lase. Pri mokrem čiščenju z navlaženo krpo uporablja unikatno stransko premikanje ter premikanje naprej kot pri klasičnem čiščenju. S ponavljajočimi gibi po enem območju odstrani tudi trdovratne madeže in umazanijo. Oblika in razvit navigacijski sistem zagotavljata robotu pokritost celotnega območja čiščenja. Čisti pod pohištvom ali na drugih stisnjenih območjih. Čisti umazanijo in prah ob stenah, letvicah in v kotih.  Čistilna glava je z magnetom pritrjena k telesu robota. Čistilne krpe se preprosto vstavijo vanjo ter se po čiščenju prav tako enostavno snamejo.

Čiščenje velikih prostorov Cube-to-Cube

pametni sesalnik iRobot Braava

Zahvaljujoč Cube-to-Cube sistemu lahko iRobot Braava 380 z enim polnjenjem očisti do 93 m2 površine. Ob dokupu še enih navigacijskih kock NorthStar Cube lahko Braava 380 očisti prostor, v katerem jo usmerja prva navigacijska kocka in se nato postopoma premesti k ostalim navigacijskim kockam, ki se nahajajo v drugih prostorih.

Tiho delovanje

Kadar Braava čisti, vi lahko mirno delate, telefonirate ali gledate televizijo. Je tako tiha, da se je pri čiščenju sploh ne sliši.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori