Samsung Electronics je na največjem sejmu zabavne in uporabne elektronike na svetu v Las Vegasu razkril novi seriji tabličnih računalnikov Galaxy NotePRO in TabPRO, ki bosta narekovali nove smernice tabličnih računalnikov za leto 2014.

Samsung Galaxy NotePROV zbirki so zmogljive naprave – Galaxy NotePRO in TabPRO – s katerimi Samsung prestavlja meje zmogljivosti tabličnih računalnikov. Samsung za leto 2014 sporoča tudi, da je v kombinaciji s temi računalniki združil moči z več kot 11 vodilnimi podjetji z mobilnimi vsebinami in storitvami na svetu, zato bodo uporabniki naprav Galaxy PRO lahko brezplačno uživali v paketu večmesečnih naročnin za storitve najboljših ponudnikov spletnih novic, družbenih medijev in pomnilniškega prostora v oblaku.

»Novi seriji ponujata najboljše na področju potrošniških medijev in produktivnosti in to na najkakovostnejših zaslonih med tabličnimi računalniki,« je ponosno izjavil J. K. Shin, generalni direktor in predsednik IT & Mobile Division pri Samsung Electronics. »Ponosni smo, da lahko v kombinaciji s svojimi vrhunskimi tabličnimi računalniki Galaxy PRO svojim uporabnikom ponudimo paket najboljših mobilnih vsebin in storitev vodilnih podjetij na tem področju – in to brezplačno. Komplet Samsungove neprekosljive tehnologije in edinstvenega paketa prestižnih aplikacij bosta zadovoljila vsem ustvarjalnim potrebam naših potrošnikov.«

Osvežen dizajn in zavidljiva zmogljivostjo serij Galaxy NotePRO in TabPRO sta bili ustvarjeni z namenom, da uspešno zadovoljita vse, kar si uporabnik želi. Samsungova Galaxy NotePRO in TabPRO imata velik zaslon WQXGA s 4 milijoni slikovnih točk za vrhunski prikaz slike, celo paleto delovnih orodij, edinstvene funkcije ter prednaložene in brezplačne vsebine.

Nove smernice v razvoju zaslonov

Samsungova tablična računalnika Galaxy NotePRO in TabPRO si lastita prvi 12.2-palčni (31 cm) zaslon WQXGA (16:10) na svetu z ločljivostjo 4 MP (2560 x 1600), ki je idealno platno za ustvarjanje vsebin in uživanje v večpredstavnostnih datotekah. Zaradi večjega prikaza lahko uporabniki naenkrat vidijo več informacij in uživajo v videoigrah polne visoke ločljivosti.

Z orodjem Magazine UX si lahko uporabniki še bolj prikrojijo funkcije svojih tabličnih računalnikov po meri in uredijo svoje priljubljene vsebine v kontrolno ploščo, do katerih nato lažje dostopijo. Zdaj večji ekran omogoča reviji podobno kakovost branja in spremljanja vsebin.

Idealen partner za produktivnost

Samsungova Galaxy NotePRO in TabPRO sta opremljena z orodji, ki olajšajo opravila v tako poklicnem kot zasebnem življenju.

S funkcijo Quad view lahko zaslon razdelimo v štiri ločena okna, v katerih lahko z izboljšanim pisalom S Pen zaženemo več aplikacij naenkrat in jih povlečemo iz enega okna v drugo. Inovativna zaslonska tipkovnica ima zdaj več prostora na zaslonu, zato je tipkanje udobnejše in bolj podobno tipkanju na resnični tipkovnici. S pisalom S Pen je delo hitrejše, funkcije so bolj odzivne, zato je produktivnost večja, k čemur pripomorejo kompatibilna orodja, kot so Action Memo, Scrapbook, Screen Write in S Finder. Funkcija Pen Window uporabnikom omogoča, da na zaslonu narišejo štirikotnik poljubne velikosti in s tem takoj dostopijo do aplikacij označenih v začrtanem kvadratu.

Tablični računalnik Samsung Galaxy TabPRO

Galaxy NotePRO in TabPRO s funkcijo Remote PC omogočata preprost oddaljeni dostop do uporabnikovega zasebnega ali službenega računalnika. Hancom Office je mobilna poslovna rešitev, ki je optimizirana posebej za Androidno okolje – to je zbirka pisarniških programov za urejanje besedil, izdelavo preglednic in predstavitev, s katero lahko uporabniki odpirajo, ustvarjajo in urejajo dokumente. Prednaložena platforma Cisco WebEx Meetings je rešitev za spletne konference in omogoča stik s poslovnimi partnerji kjerkoli in kadarkoli, prvič pa je na Androidnih tabličnih računalnikih možno z WebEx deliti karkoli na svojem ekranu in neposredno odpreti sestanek v WebEx s seznama stikov. S Samsungovo funkcijo e-Meeting lahko uporabniki delijo vsebine z drugimi med samim sestankom, ne da bi se za to morali povezati z glavnim strežnikom ali v omrežje.

Samsung Galaxy TabPROIzvrsten darilni paket uporabniških vsebin

Za dodatno vrednost in produktivnost bosta Samsungovi seriji Galaxy NotePRO in TabPRO opremljeni z brezplačnim paketom ekskluzivnih naročniških vsebin najboljših ponudnikov spletnih novic, družbenih omrežij in shranjevanja dokumentov v oblaku.

Med njimi so: Bitcasa, Bloomberg Businessweek+, Blurb, Cisco WebEx Meetings, Dropbox, Easilydo Pro za tablične računalnike, Evernote, Hancom Office za Androidne naprave, LinkedIn, LIVESPORT.TV, NY Times, Oxford Advanced Learner’s A-Z in Sketchbook Pro (vsebina paketa je seveda odvisna od regije).

Samsungovi tablični računalniki Galaxy NotePRO in TabPRO bodo na voljo z različnimi možnostmi povezljivosti: samo WiFi, WiFi in 3G ali WiFi in LTE; ter različnimi velikostmi notranjega pomnilnika: 16, 32 in 64 GB**, ki jih lahko povečamo s kartico MicroSD (do 64GB). Uporabniki lahko izbirajo med 12,2-palčnim Galaxy NotePRO, ki je opremljen s pisalom S Pen, ter Galaxy TabPRO z velikostjo zaslon 12,2 palcev (31 cm), 10,1 palcev (25,6 cm) in 8,4 palcev (21,3 cm), ki pa pisala S Pen nimajo.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori