Spoznajte četrto generacijo Samsungovih Galaxy S mobilnikov.

O generaciji Galaxy

Samsung je serijo Galaxy mobilinkov prvič predstavil leta 2009. S takratnim Samsung i7500, ki je bil prvi Samsungov mobilnik poimenovan Galaxy, so pri južnokorejskem podjetju pričeli z izdelavo ene najuspešnejših serij pametnih telefonov. Samsung je sicer poskušal z lastnim operacijskim sistemom Bada, vendar so kmalu uvideli potencial in kakovost odprtokodnega operacijskega sistema Andorid. Tako vse Samsungove Galaxy naprave poganja operacijski sistem Android. Do leta 2013 so v ediciji Galaxy nanizali že preko 40 različnih pametnih telefonov. Najnovejši v seriji pametnih mobilnikov, ki ga je Samsung predstavil v aprilu 2013, pa je Galaxy S4.

Samsung Galaxy S4

Galaxy S4 je mlajši in sodobnejši brat mobilnika Galaxy S3, ki je bil eden najbolj vročih in iskanih pametnih telefonov leta 2012. Samsung pri oblikovanju telefona S4 s svojo velikostjo in elegantnostjo zopet navdušuje. Velik zaslon s polno visoko ločljivostjo je obdan zgolj z nežnim okvirjem v barvi snežne beline ali črne meglice. Samsung Galaxy S4 je izjemno lahek in tanek.

 

Samsung Galaxy S4Zabava

Dve kameri – dvojni užitek

Izdelajte nenavadne fotografije in posnetke, tako da hkrati snemate z obema kamerama. Nenazadnje ste tudi vi v središču dogajanja in ste sedaj lahko tudi del svojih lastnih posnetkov. Pri uporabi videotelefonije in videoklepeta sogovornikom pokažite tako sebe kot tudi to, kar sami trenutno doživljate. Tako boste družini in prijateljem omogočili, da so del vašega življenja ne glede na razdaljo.

 

Zvok v fotografiji

Samsung Galaxy S4 vašim fotografijam podeli novo dimenzijo, namreč zvok. Zdaj se boste spominjali tudi zvokov, ki ste jih slišali ob fotografiranju. Glasovi, zvoki in glasba so za vedno povezani s fotografijo in dodatno poživijo spomine.

Zgodba v fotografiji

S funkcijo Drama Shot bo na fotografijah vidno tudi gibanje. To omogoča združevanje serije fotografij premikajočega se motiva v kolaž, pri čemer se korak za korakom ohrani potek gibanja. Tako lahko ena fotografija pove celotno zgodbo.

Glasba za vseSamsung Galaxy S4

Zberite prijatelje in skupaj uživajte ob vaši najljubši glasbi. Več pametnih telefonov Samsung Galaxy S4 je mogoče brezžično povezati, kar omogoča zmogljiv zvočni sistem, ki popolnoma razživi zabavo. Brezžično povezavo lahko uporabite tudi za napeta tekmovanja v igranju zabavnih iger ali za deljenje fotografij, posnetkov in dokumentov.

Urejeni spomini

Samsung Galaxy S4 razvršča vaše fotografije natanko tako, kot želite. Uporabite prednastavitve ali pa sami oblikujte albume. Na voljo so različne predloge in oblike za vsako priložnost, fotografije pa poleg tega lahko natisnete in svoje spomine občutite na otip.

Zabava na enem mestu

Glasba, posnetki, e-knjige, igre in učne vsebine boste našli zbrane v aplikaciji Samsung Hub. Pomikajte se po preglednih prikazih in neposredno posegajte po mobilnih vsebinah. Prav tako preprosto lahko dostopate do novih vsebin, ki so vse na voljo in zbrane v eni spletni trgovini.  * Funkcionalnost in ponudba se lahko razlikujeta glede na državo.

Neskončne možnosti sporazumevanja

Pokažite drugim, kar vidite na zaslonu, na primer fotografijo ali posnetek s kamero v živo. Zdaj ne boste deležni samo glasov članov družine in prijateljev, med pogovorom si jih boste s funkcijo Dual Video lahko namreč tudi ogledali. Istočasno se lahko povežete celo z več osebami.

Samsung Galaxy S4Udobje

Pametno drsenje

Samsung Galaxy S4 sledi gibanju vaših oči in upošteva, kar počnete. S funkcijo Pametni premor se predvajanje posnetka celo ustavi, takoj ko svoj pogled umaknete z zaslona. Predvajanje posnetka pa se čudežno nadaljuje, takoj ko vanj ponovno usmerite pogled. Tako ne boste ničesar zamudili. Funkcija Pametno drsenje omogoča preprosto pomikanje po spletnih straneh in e-pošti s preprostim rahlim nagibom telefona navzgor ali navzdol.

Način vožnje

Funkcija Način vožnje vključuje način govornega upravljanja, posebej razvitega za uporabo med vožnjo. Tako med upravljanjem klicev, besedilnih sporočil in navigacije obe roki ostaneta varno na volanu. Uporabniška površina je zasnovana zelo pregledno, prejeta sporočila pa ne bodo odvrnila vašega pogleda s cestišča, saj vam jih Samsung Galaxy S4 prebere.

Odzivnost brez dotika

Za hitro odpiranje predogleda e-poštnega sporočila ali albuma fotografij zaradi funkcije Pogled iz zraka zadostuje že namig s prstom, ne da bi se dotaknili zaslona. Prav tako pa lahko z lebdenjem prsta prek zaslona hitro vnesete telefonsko številko. Pri tem lahko nosite celo rokavice. Tudi funkcija Zračna poteza omogoča upravljanje brez dotika. Sprejmite klice, pomikajte se po glasbenih posnetkih, spletnih straneh in albumih fotografijami – samo z lebdenjem z roko.

TV strokovnjak

Samsung Galaxy S4 povežite z domačim razvedrilnim sistemom – naj postane vaš strokovnjak za televizijo. Prejeli boste napotke za programiranje glede na vaše navade ali pregled programov. Če boste želeli, bo tudi preklapljal med posameznimi programi. Samsung Galaxy S4 omogoča celo preprosto in udobno upravljanje kompatibilnih naprav, kot je Set-Top-Box ali zvočni sistem.

Vaš osebni družinski oblak

S funkcijo Samsung HomeSync lahko vsi člani družine v pomnilnik velikosti 1 TB shranjujejo fotografije in posnetke ali pa jih od tam prikličejo. In to neodvisno od tega, kje se trenutno nahajate. Funkcija Samsung HomeSync omogoča tudi prenos iger, filmov ali prenosov z naprav družine izdelkov Samsung Galaxy na kompatibilen televizor. Za udobno upravljanje funkcije Samsung HomeSync poskrbi poseben, za Samsung Galaxy S4 razvit pripomoček Mirror Mouse.

Samsugn Galaxy S4

Dobro počutje

Zdravje na konicah prstov

Samsung Galaxy S4 ohranja vašo kondicijo. Ohranite nadzor nad vnosom energije v svoje telo oz. nad njeno porabo ali nadzorujte svojo telesno težo. Ciljno načrtujte svoje aktivnosti v prostem času na podlagi informacij o trenutnih vremenskih pogojih. Poleg tega prikazuje pomembne vrednosti, kot je uspeh pri treningih, krvni sladkor ali krvni tlak. S pametnim telefonom Samsung Galaxy S4 lahko izmerite celo stopnjo počitka med spanjem.   *Oprema S Health glede na državo potrebuje posodobitve programske opreme ali pa je treba prenesti aplikacije drugih ponudnikov.

Zvok po vaši meri

Prilagodite nastavitve za predvajanje zvoka, kot so glasnost ali izravnava, vašemu individualnemu sluhu. Pri tem lahko izmerite sluh na obeh ušesih. Predvajanje se nato prilagodi na osnovi zvočnega vira in vaših nadaljnjih nastavitev. Tako boste uživali v popolnoma individualnem zvočnem doživetju.

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori