Če ne prisegate na nič manj kot na brezkompromisno kakovost, vrhunski dizajn in zmogljivost, preberite več o ukrivljenih Ultra HD televizorjih Samsung.

Ukrivljen zaslon

Izboljšava slike UHDPovečajte si kot gledanja z vseh koncev vašega dnevnega prostora. Pri Samsungu so razvijali tehnologijo ukrivljenega zaslona s katerim izkušnjo gledanja še nadgrajujejo in jo delajo bolj prijazno. Zasloni so zaobljeni pod takšnim kotom, da zagotavljajo vrhunsko izkušnjo gledanja iz katerekoli smeri.

Izboljšana slika

Tehnologija UHD Upscaling omogoča, da televizor nadgradi obstoječo sliko, ne glede na to ali gledate običajne tv programe ali si ogledujete film na Blu-ray disku. Televizor zmanjšuje šum, izboljšuje obstoječ signal, zaradi česar se manj pogosto pojavijo napake, ustavljanja slike in podobno, prav tako pa v višji format in resolucijo slike pretvarja formate kot so SD, HD oziroma Full HD. Samsungova tehnologija Ultra Clear Panel upošteva naravno svetlobo okrog sebe in z zmanjšanim vplivom na odseve prikazuje še bolj jasno, barvno čisto in toplo sliko. Z zares temnimi odtenki črne in naravnimi barvami boste detajle opazili še bolj razločno in jasno.

Realistična globina

Samsung ukrivljen zaslon gledalcu nudi natančno sliko z neverjetnimi barvami in brez motenj slike. Predstavlja dramatično izboljšanje območja gledanja, ki ustvarja panoramski občutek in daje vtis večje slike, s čimer gledalca vsrka v vsebino bolj kot kdajkoli prej.

Funkcije samsung UHD televizorjev

Funkcija PurColour

Barve prikaže v še bolj naravnih odtenkih, zaradi česar pred očmi gledalca odpira novo okno v svet realnosti. Samsungov inovativen 4-stopenjski UHD Upscaling je tehnologija za obdelavo slike, ki pretvarja vsebine nižje ločljivosti v kakovost UHD in s tem ustvari kakovostnejšo sliko.

Obogatene barve

S tehnologijo Wide Color Enhancer Plus so pri Samsungu razvili naravne odtenke barv in obogatili paleto kontrastov, zaradi česar je slika podobna resnični izkušnji. 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori