Televizorji linije BRAVIA so pametnejši kot kdajkoli prej, na trg pa vstopajo v sožitju z ostalimi Sony mobilnimi napravami, s čimer skupaj ustvarjajo zabavno doživetje.

W serija televizorjev LED BRAVIA vključuje modele KDL-W905A, KDL-W805A in KDL-W650A. Vsi modeli imajo poleg vgrajenega Wi-Fi vmesnika tudi procesor Sony X-Reality Pro, ki zagotavlja čisto in jasno sliko ne glede na to, kaj gledate. Dodatno pa tehnologija Motionflow XRTM izboljšuje prizore gibanja, kar je še posebno izrazito ob gledanju hitrih akcijskih prizorov ali igranju iger. Nov televizor Bravia W905A z zaslonom Triluminos in LED osvetlitvijo ozadja omogoča, da bogate in pristne barve dobijo nežne tone, hkrati pa do potankosti reproducira drzne barve od intenzivno rdeče, modre pa vse do zelenih odtenkov. Dodatno prinaša občutno širšo barvno paleto, ki zagotavlja bolj naravno in doživeto gledanje TV ter boljši občutek zaznavanja globine.

Sony BraviaModel W905A ima dodatno vgrajen edinstven sistem zvočnikov z dolgim kanalom, skritim za TV zaslonom. Čeprav zvočnika ne vidite, ga pa nedvomno slišite. Zvočniki z dolgim kanalom predvajajo mogočen kinematografski zvok. Pustolovščine in akcijske prizore boste doživljali s polnimi in bogatimi nizkimi toni brez neželene resonance.

Vsi televizorji W serije vsebujejo tudi funkcijo screen mirroring (zrcaljenje zaslona preko Wi-Fi), W905A model pa omogoča popolno One-touch doživetje že na en dotik z uporabo NFC daljinskega upravljalnika. Dodatno lahko NFC daljinski upravljalnik uporabite tudi pri modelu W805A, ki podpira One-touch funkcijo. Poleg tega vsi modeli podpirajo Mobile High-Definition Link (MHL), kar vam bo omogočalo dodatne možnost zrcaljenja.

Sony Entertainment Network dodatno spreminja naš ustaljeni način spremljanja TV vsebin in omogoča popolno digitalno doživetje z dostopom do spletnega brskalnika ter priljubljenih aplikacij, kot so na primer YouTube, Twitter, Skype in Facebook.

Lastnosti izbranih modelov 

W905A serija – Dimenzije: 140 cm / 117 cm / 102 cm

W805/7 serija – Dimenzije: 140 cm / 120 cm / 107 cm

W650A serija – Dimenzije: 107 cm in 81 cm 

Obogatite svoja doživetja

S pomočjo nove mobilne aplikacije TV SlideView za Android ali iOS naprave lahko preverite TV napovednike, posnamete najljubše oddaje in raziščete sorodne TV vsebine. Sony pametni telefon Xperia preprosto položite k Sony daljincu One-touch in se s funkcijo Near Field Communication (NFC) enostavno brezžično povežite s televizorjem. Zaslon pametnega telefona pa se bo »zrcalil« na zaslonu nove BRAVIE in vam omogočil, da uživate v fotografijah, video posnetkih, igranju iger in delovanju aplikacij na velikem zaslonu, ki vas bo popeljal v svet čudovitih barv in podrobnosti.

 

Zaslon TRILUMINOS

Nov televizor Bravia W905A z zaslonom Triluminos in LED osvetlitvijo ozadja omogoča, da bogate in pristne barve dobijo nežne tone, hkrati pa do potankosti reproducira drzne barve od intenzivno rdeče, modre pa vse do zelenih odtenkov. Z edinstveno X-Reality PRO Sony tehnologijo W905A dodatno prinaša občutno širšo barvno paleto, ki zagotavlja bolj naravno in doživeto gledanje TV ter boljši občutek zaznavanja globine.

 

Občutite zvok

Model W905A ima vgrajen edinstven sistem zvočnikov z dolgim kanalom, skritimi za TV zaslonom. Čeprav zvočnika ne vidite, ga pa nedvomno slišite. Zvočniki z dolgim kanalom predvajajo mogočen kinematografski zvok. Pustolovščine in akcijske prizore boste sedaj doživljali s polnimi in bogatimi nizkimi toni brez neželene resonance.

Sense of Quartz

Prepustite se domišljiji z zasnovo »Sense of Quartz«, ki postavlja nove trende TV dizajna pri produktih družine Sony. Zasnova televizorjev v slogu kristalov kremenjaka je opazna in izrazita, brezčasno geometrično združena v harmonično pravokotno ravnovesje ter izraža čistost in preprostost. Nova serija LED televizorjev je ustvarjena za uporabnike, ki iščejo neverjetno doživetje visoke ločljivosti. Serija W ponuja potrošnikom edinstveno kombinacijo Sony tehnologije in novih vsebin z realistično sliko in izjemnim zvokom.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori