Naprave bele tehnike ki “občutijo” in uravnavajo svoje delovanje. Inteligentna tehnologija, ki prinaša inovacijo v vaš dom.

Tehnologija 6. čut– 6th sense je ustvarjena za prihranek časa, energije in denarjaZ edinstvenimi senzorji izboljšuje shranjevanje hrane, kuhanje, nego tkanin, ponuja boljše pomivanje posode z varčevanjem časa in virov.

Pralni stroji 6. čut – 6th sense

6th sense Colours ima edinstven nov izbor programov za različne barve perila.
Vsak program uporablja tehnologijo 6. ČUT za najučinkovitejše pranje določenih barv ne glede na vrsto tkanin. S svojo intuitivno logiko prilagajajo vašemu načinu organiziranja pranja, pri tem varujejo barve vašega perila in zagotavljajo kakovostno nego perila.

Whirpool pralni stroji 6. čut

Hladilniki 6. čut – 6th sense

Tehnologija se stalno prilagaja spremembam temperature tako, da zaznava, prilagaja in kontrolira temperaturo. Tako zagotavlja svež vonj, videz in okus vaših živil.

Hladilniki Whirpool 6. čut

Zamrzovalniki 6. čut – 6th sense

Inteligentni senzorji zaznavajo vse spremembe temperature in samodejno povečajo funkcijo zamrzovanja, kadar je to potrebno zaradi energijsko učinkovitega zamrzovanja.

Whirpol zamrzovalniki 6. čut

Pomivalni stroji 6. čut – 6th sense

Inteligentni senzorji merijo stopnjo umazanosti in skladno z njo nastavljajo porabo virov, zato omogočajo do 50-odstotni prihranek energije, vode in časa.

Whirpool pomivalni stroji 6. čut

Sušilni stroji 6. čut – 6th sense

Z največjo skrbnostjo sušijo tudi najobčutljivejše tkanine. Posebni senzorji stalno spremljajo nivo vlažnosti perila in samodejno nastavljajo stopnjo sušenja. Tako zagotavljajo popolno sušenje in prihranek časa in energije.

Pralni stroj Whirpool 6. čut

Vgradne pečice 6. čut – 6th sense

Prepoznajo težo hrane, določijo temperaturo in čas pečenja. Tako vsak dan omogočajo popolno pečenje vaših jedi. 

Whirpool vgradne pečice 6. čut

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori