Voda je vir življenja. Je sestavni del našega organizma, zato je zelo pomembno, kakšno vodo pijemo. Rezultat tehnološkega razvoja in vseh prizadevanj v preteklosti je, da danes doma odpremo pipo in si napolnimo kozarec čiste, pitne ter zelo okusne vode. Voda iz pipe, tako na deželi kot v mestih je zdrava, okusna ter našemu organizmu zelo koristna.

Ogled izdelkov Limo bar

Britanski proizvajalec soda aparatov Limo bar je že davno dognal, da voda iz pipe ljudem ne škoduje. Ravno obratno, deluje blagodejno in zdravilno. Za mineralno vodo z dodanim CO2 je značilno, da pomaga regenerirati in zdraviti naše telo. Mehurčki so povsod okoli nas. Ljudje smo se v mehurčke zaljubili v najrazličnejših povezavah. Vendar le en od načinov človeške medsebojne povezave z mehurčki izrazito prevladuje – pitje. Privoščite svojemu telesu zdrav in okusen napitek. Naj redno uživanje sadnih sokov postane vaš način življenja.

soda aparati limo barZakaj so soda aparati Limo bar tako posebni?

Tehnologija FSS

Vsi soda aparati znamke Limo bar vsebujejo posebno tehnologijo FSS, ki v sebi združuje številne prednosti. S to tehnologijo lahko proizvedemo veliko količino napitka in porabimo minimalno količino plina CO2. Zajamčena je tudi 100 % varnost, ki omogoča nastavitev vsebnosti CO2 po lastnem okusu.

Nastavite si velikost mehurčkov

Soda aparati Limo bar imajo vgrajeno tehnologijo BBT, ki omogoča enostavno in hitro nastavitev velikosti mehurčkov.

 

Zanesljiv varnostni ventil

Vsi soda aparati Limo bar vsebujejo varnostni ventil za razbremenitev pritiska. Le-ta v primeru prevelikega pritiska v steklenici samodejno sprosti odvečni pritisk. Tlak v steklenici lahko s pomočjo posebnega dekompresijskega gumba sprostimo tudi sami. S to varnostno tehnologijo soda aparati Limo bar preprečujejo uhajanje plina, izbrizg vode ali morebitno eksplozijo.

soda aparat limo bar

Unikatna tehnologija Turbo

Zahvaljujoč posebno oblikovani 1,5 l steklenici in tehnologiji Turbo v soda aparatu Smart Turbo, lahko pripravite odlično limonado pri izjemni nizki porabi plina CO2. Z eno bombico lahko tako pripravite do 135 litrov napitka.

Hitro nastavljiva steklenica Click & Fix

V vseh soda aparatih Limo bar je vgrajena preprosta nastavitev in pričvrstitev steklenice s sistemom Click & Fix. Ta sistem je enako učinkovit kot klasično vijačenje, vendar mnogo hitrejši in enostavnejši. Preprosto vstavite steklenico in jo zaklenete na mehanizem. Tako je vaš soda aparat Limo bar pripravljen za uporabo.

Univerzalnost

Limo bar deluje tudi z bombicami CO2 konkurenčnih proizvodov. Če želite imeti boljšo napravo, ki bo omogočila pripravo boljšega in cenejšega napitka, vam ni treba kupiti dodatne CO2 bombice. Pred nakupom novega soda aparata Limo bar preverite združljivost konkurenčnih bombic CO2 z vašim Limo bar soda aparatom.

Okusni sirupi z veliko vsebnostjo sadnega deleža

Dobre limonade ne more narediti le kvalitetna voda. Zelo pomembno vlogo pri tem ima tudi zdrav in okusen sirup. Limo bar misli na zdravje vas in vaših otrok .Vsi sirupi so dodatno kontrolirani in proizvedeni iz naravnih snovi. Sirupi ne vsebujejo dodanih sladkorjev in umetnih barvil ter vsebujejo do 33 % sadnega deleža.

Oglejte si video predstavitev soda aparata Limo bar.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori