Predstavljajte si, da je telefoniranje doma in v službi na stacionarnem telefonu pravkar postalo udobna in napredna izkušnja.
Zasnovan za zahtevnejše uporabnike – model KX-PRW120 – uteleša elegantno in moderno obliko ter jo združuje z naprednimi tehnologijami. Sedaj lahko vaš stacionarni telefon uporabljate s pomočjo funkcije Smart Connect skupaj z vašim pametnim telefonom ali tablico in mu tako še izboljšate uporabnost. Velike tipke in čudovit uporabniški vmesnik poskrbita, da je tekst na 2,2- palčnem zaslonu lahko berljiv, vnašanje podatkov pa enostavno in natančno.
Je prvovrstna izbira za poslovne in domače uporabnike, saj na izviren način rešuje horizontalno polaganje slušalke tako da se le-to enostavno dvigne in oprime. S slušalko v obliki kljuke in magnetnim adapterjem je polaganje na mesto inovativno in varno rešeno. Prefinjena površina slušalke olajša občutenje razlik med posameznimi tipkami. Kljub vitki obliki ima slušalka dober oprijem ter samostojno stoji, kar vam omogoči pogovore s prostimi rokami.
Uporabnost s pomočjo aplikacije Smartphone Connect
Možnost povezave prek brezžičnega omrežja širi vaše možnosti za komuniciranje. Z aplikacijo Smartphone Connect lahko vaš pametni telefon spremenite v dodatno slušalko. Tako vam ne bo potrebno hiteti v sosednjo sobo, ko bo zazvonil stacionarni telefon, ampak boste klic prevzeli kar na vašem pametnem telefonu ali tablici. Povežete lahko do štiri pametne naprave in še dodatnih pet DECT slušalk.
V kombinaciji s pametnim telefonom lahko KX-PRW120 uporabljate tudi kot interkom (domofon), ali pa naredite konferenčni klic s stacionarnim telefonom, pametnim telefonom in še nekom. KX-PRW120 predstavlja uporaben in enostaven način povezovanja in komuniciranja.
Kristalno čisti pogovori, ne glede na pogoje
Panasonic ima dolgoletne izkušnje na DECT trgu in še dlje na trgu zvočnih naprav, in vse to znanje se opazi v vrhunskem zvoku. Tudi če ste oddaljeni od bazne postaje je s pomočjo sistema za odpravljanje napak vaš pogovor bolj jasen in z manj prekinitvami. Sedaj se lahko pogovarjate v hiši, kleti ali na terasi brez neprijetnih motenj. Tudi pogovori s ljudmi, ki se nahajajo na hrupnih lokacijah bodo bolj jasni, saj ima telefon funkcijo zmanjševanja hrupa iz ozadja.

 

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori