Če ste mnenja, da visoko-tehnološke naprave, ki skrbijo za zdravje, boljše počutje in kakovost vaših bivalnih prostorov, ne morejo biti vrhunsko oblikovane, pomislite še enkrat in si oglejte vlažilne naprave Stadler Form.

Se še spomnite švicarskega podjetja Stadler Form, ki je leta 1998 tržišče presenetilo z znamenitim vlažilnikom zraka Fred in z njim pritegnilo veliko pozornosti med kupci? Stadler Form razvija aparate v sodelovanju z najuspešnejšimi švicarskimi oblikovalci: Mathiasom Walkerjem, Carlom Borerjem, Kurtom in Fabianom Zimmerlijem ter Bernhardom Burkardom. Estetska dovršenost, vrhunska tehnologija, enostavna uporaba ter energijska varčnost so glavne karakteristike vlažilnikov tega podjetja.

Znameniti vlažilec zraka Fred

Za svež zrak ter izboljšanje počutja v svojem domu, pisarni ali v počitniški hišici, je odlična izbira vlažilnik zraka Oskar, primeren za prostore velikosti do 50 m². Izdelek je produkt odličnega sodelovanja strokovnjakov za področje kvalitete zraka, z oblikovalcem Mathiasom Walkerjem – Mattijem. Deluje po principu uparjalnika, ima vgrajeno funkcijo aromaterapije, inteligentni sistem upravljanja ter nočni način delovanja, z vidika porabe energije pa je najbolj ekonomičen vlažilec doslej.

Vlažilec zraka Stadler

Ali ste vedeli, da vam vlažilci ne bodo zagotovili le odličnega počutja v prihajajoči kurilni sezoni, ampak z uravnjavnjem vlage pomagali ohraniti tudi parket in pohištvo v vašem prostoru? Posebno pozornost namenite izbiri pravega mesta. Postavite ga v tisti prostor, v katerem se največ zadržujete.

Vrhunski dizajn, ki se poda v vsako stanovanje.

Vlažilnik zraka Oskar se predstavlja v obliki elegantne, kompaktne kocke. Brez dvoma lahko rečemo, da Oskar s svojo izjemno obliko izpopolni vsak prostor. Oskar je tudi zelo varčen, saj porabi le 6 -18 W  energije za vlaženje  prostorov do velikosti 50 m2, za manjše prostorje do 30 mpa odlično poskrbi njegov manjši brat Oskar Little. Samodejni izklop, ko je posoda za vodo  prazna, preprečuje nepotrebno porabo energije. Pohvali se lahko tudi z vgrajenim higrometrom za dosego maksimalne energijske učinkovitosti in zagotavlja bolj zdrav in sproščujoč spanec tudi v času sezone ogrevanja.  Zelo primeren je za spalne prostore zaradi izredno tihega delovanja in funkcije  zatemnitve kontrolnih lučk, ki Oskarja naredijo neopaznega tudi ponoči, razpršilec za dišave pa poskrbi za optimalno dobro počutje v prostoru.

Eleganca, tople barve in svežina zraka

V kolikor pa je tudi Oskar premajhen, brez skrbi, njegov  večji brat Oskar big poskrbi za odlično počutje in optimalno vlažnost celo v prostorih do 100 m2.

Imate težave zaradi različnih alergij?

Se neprijetno počutite zaradi suhega zraka v prostoru? Imate suho kožo?

Čistilnik zraka Robert  je vlažilnik in čistilnik zraka v enem.  Je koristen  sopotnik doma, v pisarni ali  počitniški hiški,  ki ni samo zmogljiv, ampak tudi varčen, saj za svoje delo porabi le 7 W energije. Vlaži in čisti zrak ter tako omogoča zdrav in kakovosten zrak  v prostoru skozi celo leto.  Dnevno lahko izpari 13,2 litra vode in je primeren za prostore do velikosti 80 m2. Deluje po principu uparjalnika, s pomočjo čistilnih diskov, ki se vrtijo v vodi,  tudi učinkovito filtrira  delce iz zraka, zato je idelalen aparat za ljudi z alergijami. Če dodate še nekaj kapljic željenega eteričnega olja  ali dišave, bo Robert tudi prijetno in diskretno odišavil vaš prostor.

382571_600_600Samodejni izklop, ko je posoda za vodo  prazna, preprečuje nepotrebno porabo energije. Pohvali se lahko tudi z digitalnim vlagomerom za dosego maksimalne energijske učinkovitosti in optimalne vlažnosti v prostoru ter bolj zdrav in sproščujoč spanec tudi v času sezone ogrevanja.  Zaradi tihega delovanja in funkcije zatemnitve kontrolnih lučk, ki Roberta naredijo neopaznega tudi ponoči, je zelo primeren tudi za spalne prostore.

Robertovo ozko  in izjemno elegantno obliko  je podjetje Stadler Form razvilo v sodelovanju s priznanim švicarskim oblikovalcem Matti Walkerjem. Njegove visoke zmožnosti in nizka poraba energije ga uvrščajo med najučinkovitejše vlažilnike in čistilnike zraka v njegovi kategoriji.

Upravljanje je zelo enostavno in tehnološko dovršeno: vklopimo ga s premikom roke nad ekranom za upravljanje in nežnim dotikom ekrana.

Ste mnenja, da visoko-tehnološke naprave, ki skrbijo za zdravje, boljše počutje in kakovost vaših bivalnih prostorov, ne morejo biti vrhunsko oblikovane in stilsko dovršene? Vlažilnik in čistilnik zraka Robert vas bo s svojo stilsko dovršenostjo, vrhunsko  tehnologijo, enostavno uporabo ter energijsko varčnostjo zagotovo prepričal o nasprotnem.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori