Spoznajte Samsungovo serijo SUHD, ki definicijo kakovostnega televizorja postavlja na nov nivo.

Prikaz barv z nanokristali

Oglejte si še širši spekter briljantnih in živahnimi barv, ki so tako življenjske, da bodo spodbudile vse vaše čute, dogajanje pa bo izgledalo, kot da se dogaja pred vami. Z revolucionarno tehnologijo nanokristalov, plošča za osvetlitev ozadja oddaja svetlobo, ki ustvarja neverjetno natančne in bogate barve. Doživite čudovito paleto odtenkov, skupaj z globoko črnino in briljantno belino, ki oživita na skoraj magičen način. Odkrijte novi Samsung SUHD TV, ki je zasnovan za vse vaše čute.

tehnologija prikazovanja barv z nano kristali

Tehnologija SUHD remastering

Samsungov edinstveni algoritem video signal vsebine, ki ni v SUHD, analizira in izboljša ter vsebino prikaže v obliki, ki je najbližje temu, kar si je zamislil njen avtor.

Tehnologija izboljševanja slike remastering

Peak Illuminator Pro

Peak Illuminato Pro izboljša svetilnost, tako da okrepi LED osvetlitev ozadja v svetlih območjih zaslona. Maksimalna stopnja svetilnosti, ki je kar 2 x večji od indeksa kvalitete slike, kot ga zagotavlja Peak Illuminator, je še višja. Ko se v temnih prizorih pojavi svetloba, na primer svetilka, ki razsvetljuje mestne ulice, je trenutek še bolj privlačen.

Peak Illuminato Pro izboljša svetilnost, tako da okrepi LED osvetlitev ozadja v svetlih območjih zaslona.

Precision Black

Tehnologija prave črnine z optimizacijo moči svetlobe izboljša kontrast, zaradi česar je slika veliko bolj živa in dramatična. Z indeksom kvalitete slike, ki je 2 x boljši kot pri standardnih Samsung modelih, omogoča še globlje črnine in svetlejše bele odtenke za slike, ki so bolj definirane kot kadarkoli prej.

Tehnologija prave črnine z optimizacijo moči svetlobe izboljša kontrast

Round Metallic Design

Minimalistična oblika JS8500 SUHD TV vas preprosto potegne vase. Obdaja ga okvir s kovinsko obdelavo in ozkim ter elegantnim stojalom v obliki črke T, ki zaslon, čudovit z vseh zornih kotov, kot pravo umetnino privzdigne v zrak.

Samsung televizorji so izredno lepo oblikovani.

Obkrožite vse svoje čute in se predajte akciji

Samsungov revolucionarni ukrivljeni televizor vas popelje v nov svet, kjer se boste potopili v ogled vsebin in se ob tem počutili, kot bi sami bili v središču dogajanja. Zaslon je ukrivljen pod kotom, ki zanesljivo omogoča najboljšo razdaljo ogleda, primerno za vašo dnevno sobo. Rahlo ukrivljen zaslon vam istočasno nudi izenačen in skladen pogled na vse predele zaslona. Oglejte si najbolj kvalitetno sliko, globino in podrobnosti, ki jih lahko ponudi zaslon.

Ukrivljen zaslon zagotovlja kakovostno izkušnjo gledanja.

Auto Depth Enhancer

Ploske slike oživijo s pomočjo tehnologije Auto Depth Enhancer. Vaš televizor inteligentno uporablja različne ravni kontrasta na različnih področjih in predmetih na zaslonu za večji občutek globine. Oglejte si vse vaše zabavne vsebine na povsem novi ravni realizma.

Ploske slike oživijo s pomočjo tehnologije Auto Depth Enhancer.

4 krat večja Full HD ločljivost

Ultra HD ločljivost vam omogoči, da vidite vsako podrobnost na ekranu bolj jasno. Vaš Samsung UHD televizor ponuja ločljivost, ki je štirikrat večja od Full HD, z natančnimi naravnimi barvami. Uživajte v sliki, ki je izboljšana za še večjo jasnost in boljše vidne podrobnosti.

Ultra HD ločljivost vam omogoči, da vidite vsako podrobnost na ekranu bolj jasno.

Pametnejša televizija, ki vam omogoča takojšen dostop do vsebin

Vas portal do nove, pametnejše TV izkušnje je na dnu vašega ekrana, da nikoli ne izgubite stika z zabavnimi vsebinami. Zabaven Smart TV meni vam omogoča hitrejši, lažji in bolj intuitiven dostop do vsebin, ki so vam všeč. Vsebine, ki si jo želite ne boste več dolgo iskali – Smart TV si zapomni vašo zgodovino iskanja, in najbolj pogosto dostopane vsebine postavi v vaše vidno polje ter vam tako omogoči enostaven dostop. Raziskujete lahko tudi zanimive nove vsebine, ker Samsung Smart TV nenehno priporoča nove vsebine, ki vam bodo morda všeč. Izkusite najbolj brezhibno izkušnjo Smart TV do sedaj.

 Zabaven Smart TV meni vam omogoča hitrejši, lažji in bolj intuitiven dostop do vsebin

Zdaj lahko resnično uživate v vseh vaših Smart TV vsebinah in funkcijah

Poslovite se od dolgočasnih uporabniških priročnikov in pozdravite preprostejšo, bolj intuitivno Smart TV, ki vam omogoča takojšen dostop do vsebin. Je hitra, zmogljiva in polna zabave, predvsem pa enostavna za uporabo. Vse vaše najljubše vsebine vam ponuja na dosegu roke preko poenostavljenega Smart Huba, ki je neverjetno hiter, zaradi Samsungs Octa Core procesorja. Vklopi se v trenutku in vam omogoča, da drvite preko vsebin, zapomni si, kaj ste gledali, za zelo hiter ponovni ogled. Vsa ta moč vam omogoča večopravilnost, iskanje vsebin ali informacij, brez da prenehate z ogledom trenutnega programa. Izkušnja Smart TV se je pravkar zelo izboljšala.

888x262_starwars

Vaš televizor in mobilna naprava v popolnem sozvočju

Samsung Easy Sharing vam omogoča enostavno izmenjavo vsebin med vašim televizorjem in mobilno napravo. Naj gre za zabaven posnetek iz vašega pametnega telefona, ki ga želite deliti z družino, ali pa za TV oddajo, ki ste jo gledali na poti domov in jo enostavno morate videti na velikem zaslonu. Samsung Smart TV zazna signal vaše naprave, ko je blizu in predvaja vsebino v optimalni ločljivosti za veliki ekran. Deluje pa tudi obratno in vam omogoča mobilnost, da se lahko prosto premikate po vašem domu in hkrati gledate vašo najljubšo vsebino na mobilni napravi. Popolnoma brezhibno, popolnoma sinhronizirano.

Samsung Easy Sharing vam omogoča enostavno izmenjavo vsebin med vašim televizorjem in mobilno napravo.

Naj vam vaš televizor vsako jutri pripravi poročiloZdaj lahko dan začnete s personaliziranim poročilom na vašem Samsungovem televizorju

Ali vsako jutro, ko se zbudite sežete po svojem pametnem telefonu, da preverite vaš urnik, in potem prižgete televizor, da preverite vreme in novice? Zdaj lahko dan začnete s personaliziranim poročilom na vašem Samsungovem televizorju, ki vse kar vas zanima združi na velikem ekranu. Deluje sinhronizirano z alarmom nastavljenim na vašem pametnem telefonu, in vam ponudi vse informacije, ki jih potrebujete za uspešen začetek dneva. Sestanek? Dežnik? Obletnica? Zabeleženo!

Vsebina, prilagojena vašemu življenjskemu stilu

Samsung Smart televizorji so zasnovani, da vam ponudijo kar si zares želite, in se prilagodijo vašemu življenjskemu stilu, z aplikacijami, ki vas zabavajo v vašem domu in nudijo nepozabne izkušnje. Kuharski navdušenci bodo veseli kuharske aplikacije, športni navijači pa bodo navijali ob novi športni aplikaciji. Na voljo je tudi fitnes aplikacija, za tiste, ki boi radi ostali v formi ter izobraževalna aplikacija, ki je odlična za otroke. Oboževalci igric bodo navdušeni nad aplikacijo za igre, predvsem nad veliko izbiro iger ter enostavnim povezovanjem z mobilno napravo, ki jo lahko uporabljate kot upravljalec.

888x262_starwars

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori