Spodaj spisana zgodba je resnična in se je pred časom zgodila v eni izmed naših Big Bang trgovin. Je zgodba o dobri kavi in seveda še boljših naših svetovalcih.

V trgovino je prišla gospa srednjih let, lepo urejena z namenom, da bi kupila kavni avtomat. Njen prvi odgovor na vprašanje svetovalca je bil, da želi kupiti kavni avtomat, ker izredno rada pije kavo – tudi po 4-krat na dan. Izrecno je poudarila, da rada pije odlično kavo in kavni avtomat ne sme stati več kot 50€! Za trenutek je svetovalca sicer preletela ideja, da bi stranki z vsem spoštovanjem ponudil vrhunsko »đezvo«, ampak se mu je uspelo zadržati, umiriti misli in takoj za tem – ideja!

Svetovalec je gospo presenetil z vprašanjem kakšno pečico ima doma? Gospa začudeno vpraša, kakšno vezo ima njena pečica doma z nakupom kavnega avtomata? Vseeno mu je povedala, da je pred časom kupila pečico visokega cenovnega razreda. Svetovalec je hitro ocenil vrednost pečice – takšna pečica je zagotovo stala nekje od 700€ do 800€! Gospa je ponosno odvrnila, da ne – “Je bila pa kar malo dražja!”

Naslednji odgovor in hkrati vprašanje svetovalca pa je bil: “Ahaaa, super, odlično pečico imate! In zagotovo pečete vsak dan, mar ne?” Gospa je odvrnila: “Sploh ne, samo na vsake 14 dni pa skoraj zagotovo.”

Svetovalec je ponovil njene besede, da ima doma pečico, ki je bila dražja od 800€, ampak, da z njo peče le na vsake 14 dni ali pa še to ne, medtem, ko kavo pa pije vsak dan po 4-krat na dan, pa za kavni avtomat nebi dala več kot 50€. Gospa je v hipu ugotovila, kaj je bilo glavno sporočilo in potem ni bilo več dvoma. Kupila je vrhunski kavni avtomat za 10-krat višjo vrednost od načrtovane, z nakupom je bila navdušena, in navdušena je še danes, saj pije zares odlično kavo večkrat na dan!

V razmislek:
Premislite katere majhne, a pomembne stvari vam bistveno polepšajo dan. Takšne so neprecenljive. Pa četudi je to odlična kava!

Želimo vam odličen dan svetovne kave in upamo, da jo pravkar srkate v družbi z vami najljubšimi osebami!

Najboljše izdelke za pripravo kave najdete na povezavi TUKAJ.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Izdelki

Odgovori