Spoznajte zmogljiv tablični računalnik Lenovo Yoga z vgrajenim stojalom in dolgo obstojno baterijo.

Več načinov uporabe

Položite tablični računalnik v vodoraven položaj z majhnim naklonom in dobili boste idealen vidni kot za tipkanje. Odprite zložljivo stojalo in postavite računalnik v pokončen položaj, če ga želite uporabljati v načinu s stojalom za ogled video posnetkov, poslušanje glasbe ali video klepet. Priklopite še bluetooth tipkovnico in tablični računalnik spremenite v lahek in zmogljiv prenosni računalnikInovativna zasnova tabličnega računalnika Yoga 10 vključuje valjasto baterijo in zložljivo stojalo pri strani, kar omogoča premik težišča in različne načine uporabe: za držanje, z nagibom in s stojalom. Ker se v načinu za držanje teža naprave prenese na dlan in ne na prste, je branje in brskanje udobnejše. 

Zmogljiva baterija

Lenovo Yoga ima vgrajeno zmogljivo baterijo, kar omogoča delovanje in uporabo tablice kar do 18 ur z enim polnenjem.* V čem je skrivnost? Tablični računalnik Yoga ima edinstveno valjasto stransko komoro, ki omogoča uporabo večje baterije – s tem pa daljši čas med polnjenji.

Tehnične specifikacije tabličnega računalnika Lenovo Yoga

Zaslon

Tablični računalnik Yoga 10 ima 10,1-palčni HD-zaslon (1280 × 800), ki omogoča čudovite prikaze v visoki ločljivosti – vi pa si jih boste s svojimi prijatelji lahko ogledali v širokem, 178-stopinjskem vidnem kotu s pomočjo tehnologije medravninskega preklapljanja (IPS). 

Zmogljiv in eleganten

Stilska zasnova

Debelina naprave na robu znaša le 3 milimetre, lasersko gravirana hrbtna stran ohišja preprečuje nastanek prask in omogoča udobno držanje, kromirana obroba pa še dodatno izpopolni videz.

Enkraten zvok

večfunkcijski tablični računalnik Lenovo Yoga Tab

Tablični računalnik Lenovo Yoga 10 ima zvočnika vgrajena na sprednji strani – usmerjena proti vam – s čimer zvok pride direktno do vas, namesto, da bi tablični računalnik zvok s svoje zadnje strani pošiljal stran od poslušalca. Zvočni ambient je zaradi tega (in priročnega vgrajenega stojala) primeren za nemoteno gledanje video vsebin ali poslušanje glasbe. 

Brezžična tipkovnica

Spremenite svoj tablični računalnik Yoga 10 v delovno napravo s pomočjo tipkovnice Accutype, stilske dodatne opreme Bluetooth, ki jo lahko uporabite tudi kot pokrov za naprave.

Sprednja in zadnja kamera

Zadnja kamera s 5,0 MP in sprednja kamera z 1,6 MP omogočata ustvarjanje posnetkov visoke ločljivosti in uživanje v čistih in jasnih video klepetih.

Podpora za kartice Micro SD

Razširite vgrajeni pomnilnik tabličnega računalnika Yoga 10, 16 GB eMMC, z do 32 GB dodatnega pomnilnika na mikro SD-kartici, kar je idealno za prenos slik ali shranjevanje velikih datotek, kot so filmi.

* Podana je ocenjena najdaljša življenjska doba baterije. Dejanska življenjska doba baterije je odvisna od več dejavnikov. Za popolne podatke o preizkušanju poglejte www.lenovo.com/battery-info/si/.

Na Facebook? Twitter? Po mejlu?

Odgovori