Kategorije Filtri Izberi kategorijo
0 0
0
Big Bang Info Telefonija Samsung predstavil nove zmogljive Galaxy naprave: Galaxy Note20
Telefonija

Samsung predstavil nove zmogljive Galaxy naprave: Galaxy Note20

Seznam vseh člankov
12.08.2020.

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov izboljšuje produktivnost in nudi enostavno povezovanje z Galaxy ekosistemom, kar vam bo omogočilo, da izkoristite prav vsak trenutek.

Seul, Koreja 5. avgust 2020 – Samsung Electronics je na današnjem Galaxy Unpacked virtualnem dogodku v živo predstavil 7 novih naprav. Nove inovativne naprave, ki omogočajo enostavno integracijo in so prilagojene sodobnemu življenjskemu stilu uporabnikov, so:

 

 

  • Galaxy Note20 in Galaxy Note20 Ultra, najzmogljivejša pametna telefona doslej;
  • Galaxy Tab S7 in S7+, vsestranska tablična računalnika za izboljšano produktivnost in kreativnost;
  • Galaxy Watch3, vrhunska pametna ura z naprednimi funkcijami za boljše počutje;
  • Galaxy Buds Live, ergonomske ušesne slušalke, ki nudijo vrhunsko kakovost zvoka;
  • Galaxy Z Fold2, prepogljivi telefon naslednje generacije z izboljšanimi funkcijami.

 

 

“Še nikoli prej se nismo v tolikšni meri zanašali na tehnologijo, kot se dandanes. Tako smo kljub številnim izzivom, s katerimi se srečujemo v zadnjem času po vsem svetu, ostali povezani," je povedal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics.

 

Tehnologija nam mora olajšati življenja. Zato smo predstavili vse te zmogljive naprave, ki nam bodo olajšale delo in nudile še več zabave. Skupaj, kot del Galaxy ekosistema, delujejo popolnoma brezhibno in vam omogočajo, da ostanete osredotočeni na najpomembnejše stvari v življenju.”

 

Serija Galaxy Note20

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov — najzmogljivejša Note serija doslej— vključuje zmogljivosti, primerljive z namiznim računalnikom. Serija vključuje dva pametna telefona: Galaxy Note20 Ultra, ki je zasnovan za vse ljubitelje Note serije, ki želijo večjo zmogljivost in več produktivnosti, ter Galaxy Note20, za vse uporabnike, ki želijo izkoristiti vsak trenutek svojega časa, bodisi za delo bodisi za igro. Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi.

 

samsung note20, note20, galaxy note20, s pen

Še več moči za delo

Živimo v svetu, v katerem potrebujemo naprave, ki so tako prilagodljive kot mi in nam omogočajo, da lahko delamo, igramo igre in se povezujemo, kakorkoli želimo. Povečajte svojo produktivnost in preizkusite serijo Galaxy Note20 pametnih telefonov. Zadnja serija Samsung Note pametnih telefonov vam omogoča, da naredite več: kjerkoli in kadarkoli.

 

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vam z novim S Pen pisalom in Samsung Notes aplikacijo zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo. S Pen pisalo in Samsung Notes aplikacija pa sta od sedaj na voljo tudi pri Galaxy Tab S7 in Tab S7+ tabličnih računalnikih in zagotavljata večjo fleksibilnost ter udobje. Poleg tega vam dolgoletno tesno sodelovanje družb Samsung in Microsoft omogoča, da vaš Galaxy Note20 pametni telefon brez težav povežete na Windows operacijski sistem.

 

Napredno S Pen pisalo

S Pen pisalo, ki je zelo priljubljeno med uporabniki serije Note, pri novem Galaxy Note20 pametnem telefonu nudi vrhunsko izkušnjo pisanja. Omogoča večjo natančnost kot kadarkoli prej in neprimerljivo odzivnost1. Nova funkcija S Pen pisala, imenovana Anywhere actions, omogoča lažjo navigacijo  - na primer, če se želite vrniti na začetni zaslon ali narediti posnetek zaslona, preprosto premaknete roko s S Pen pisalom.

 

 

1. V primerjavi z Galaxy Note10.
 

Prilagodljivejša in uporabnejša Galaxy Notes izkušnja

Potrebujemo orodja, ki nam omogočajo delo od kjerkoli in kadarkoli na katerikoli napravi. Samsung Notes aplikacija nudi lažje zajemanje, urejanje in skupno rabo idej na pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali osebnem računalniku z Windows 10 operacijskim sistemom. Nudi tudi funkcije samodejnega shranjevanja in sinhronizacije, zato nikoli več ne boste izgubili svojih dokumentov.

 

Z delom boste lahko preprosto nadaljevali tudi iz druge naprave. Samsung Notes tudi samodejno pretvori vaš rokopis v digitalno pisavo. Omogočanje povratnih informacij na dokumente na poti bo s Samsung Note še enostavnejše, saj vam zagotavlja urejanje in označevanje PDF-jev ali Microsoft PowerPoint prezentacij. Z novo možnostjo snemanja zvoka med zapisovanjem besed boste lahko z enostavnim klikom na besedo prevrteli zvočni posnetek na trenutek, ko ste zapisali besedo. Vse svoje zapiske boste pa tudi enostavno organizirali z novim intuitivnim upravljanjem map.

 

Pametnejše delo s povezanimi napravami

Integracija Microsoft Your Phone in Link to Windows aplikacij2 sedaj omogoča preprost dostop do  mobilnih aplikacij neposredno z računalnika z Windows 10 operacijskim sistemom. Iz svojega osebnega računalnika lahko tako pošiljate sporočila, upravljate obvestila, gledate fotografije in opravljate klice.

 

Na računalniku si lahko tudi ustvarite bližnjice do mobilnih aplikacij in galerije za še lažji dostop. Kasneje letos bo možno na računalniku zagnati tudi več mobilnih aplikacij hkrati. Da boste še produktivnejši, Galaxy ekosistem poskrbi za sinhronizacijo Samsung Notes z Microsoft OneNote in Outlook programsko opremo3, Opomnike pa sinhronizira z Microsoft Outlook, To Do in Teams4. Tako boste imeli vse potrebno na dosegu roke, ne glede na to, kje boste.

2. Uporabniki morajo Galaxy napravo  povezati z Windows računalnikom prek Link to Windows aplikacije na Galaxy napravi in Your Phone aplikacije na računalniku. Potem je potrebno slediti navodilom in biti povezan z istim Microsoft računom. Link to Windows aplikacija je vnaprej naložena na izbranih Galaxy napravah. Računalnik mora imeti najnovejše Windows 10 posodobitve. Galaxy naprava  mora biti vklopljena in povezana z istim Wi-Fi omrežjem kot osebni računalnik. Nekatere mobilne aplikacije lahko omejujejo vsebino za skupno rabo na drugih zaslonih ali pa morda potrebujejo zaslon na dotik. Zmogljivost za zagon več aplikacij hkrati bo na voljo pozneje letos.

 


3. Storitev bo na voljo kasneje letos za OneNote spletno različico, OneNote za Windows 10 in Outlook spletno različico. Za uporabo storitve morate biti vpisani z istim Microsoft računom.

4. Storitev bo na voljo kasneje letos. Za uporabo storitve morate biti vpisani z istim Microsoft računom.

Zmogljivosti za igranje iger

Partnerstvo družbe Samsung z družbo Microsoft pa ne poveča samo produktivnosti, temveč nudi tudi še več zabave. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov dviguje igranje iger na novo raven. Omogoča, da se popolnoma potopite v svoje najljubše mobilne igre in jih igrate na profesionalni ravni, ne glede na to, ali ležite na svojem kavču ali na plaži.

 

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vključuje najboljše zmogljivosti, povezljivost in zaslon doslej. Še več, poleg tega je Galaxy Note20 pametni telefon opremljen z naprednimi orodji za zajemanje osupljivih fotografij in videoposnetkov ter nudi številne možnosti večopravilnosti.

 

samsung, samsung note20, note20, galaxy, samsung onedrive

Vaše najljubše Xbox igre na Galaxy Note20

Igrajte svoje najljubše igre z Xbox Game Pass Ultimate5, ki nudi takojšen dostop do knjižnice več kot 100 priljubljenih iger v oblaku, vključno z Minecraft Dungeons, Forza Horizon 4 in Gears of War 5: Ultimate Edition, ki bodo na voljo 15. septembra.

 

 

Izjemno igralno izkušnjo zagotavlja tudi vključen Game booster, ki temelji na umetni inteligenci, in Bluetooth optimiziran zvočni odziv. Galaxy Note20 Ultra nudi 240 Hz hitrost osveževanja na dotik. Dodatno, Galaxy Note20 pametni telefoni nudijo tudi velik zaslon z izjemno kakovostjo slike, tako boste imeli profesionalni igralniški set vedno na dosegu roke.

5. Potrebna je plačana naročnina na Xbox Game Pass Ultimate. Pretakanje iger (beta) bo na voljo od 15. septembra 2020. Zahteva Xbox Game Pass Ultimate, zadostno hitrost omrežja in podprti krmilnik (se prodaja posebej). Veljajo omejitve pretakanja. Katalog se spreminja sčasoma in glede na trg. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na trg, operaterja in uporabniško okolje. Na voljo na izbranih trgih.
 

Kinematografsko ustvarjanje

Galaxy Note20 z razmerjem stranic 21:9, 8K kamero in 25 fps snemanjem zagotavlja ultra visoko ločljivost in video izkušnjo najvišje kakovosti.  Z zmogljivim Pro Video načinom in s profesionalnim ostrenjem, zvokom, osvetlitvijo, nadzorom hitrosti povečave ter 120 fps snemanjem pri FHD boste lahko zajeli videoposnetke kinematografske kakovosti.

 

 

Nov laserski senzor za samodejno ostrenje pri Galaxy Note20 Ultra pametnem telefonu zagotavlja natančno ostrino, funkcija Sprotnega ostrenja pa bo vašim posnetkom dodala globino. Profesionalni objektivi in Vesoljna povečava omogočajo zajemanje vseh prizorov v čudovitih podrobnostih. Prav tako lahko nadzirate in prilagajate smer mikrofona Galaxy Note20 pametnega telefona. V kombinaciji z Galaxy Buds Live brezžičnimi slušalkami boste tako zajeli kristalno jasen zvok, ne glede na to, koliko hrupa je v ozadju.6

6. Združljivo z Bluetooth ali USB-C dodatki, ki se prodajajo posebej.

Večopravilnost s Samsung DeX

Z Galaxy Note20 pametnim telefonom se lahko sedaj s pomočjo Samsung DeX povežete tudi s pametnim televizorjem7. Upravljate lahko dva zaslona hkrati - zaslon Galaxy Note20 pametnega telefona in pametnega televizorja - tako si lahko dopisujete s prijatelji, medtem ko igrate igre ali gledate videoposnetke.

7. Samsung DeX brezžična povezava je podprta pri pametnih televizorjih, ki podpirajo Miracast. Samsung DeX nudi optimizirano izkušnjo s Samsung pametnim televizorjem, z modeli iz leta 2019 ali novejšimi.
 

Zmogljiva Galaxy dediščina

Galaxy Note je že utrdil svoj status pametnega telefona z vrhunsko zmogljivostjo. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov nudi vse, kar uporabniki pričakujejo, želijo in ljubijo pri Note pametnih telefonih.

 

 

Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov vključuje najhitrejši procesor izmed vseh Galaxy naprav. Odlikuje jo vrhunska tehnologija, izjemne mobilne izkušnje, ter nenazadnje tudi ikoničen in brezčasen dizajn. Tako Galaxy Note20 kot tudi Galaxy Note20 Ultra sta na voljo v novih barvah z mehkimi nevtralnimi toni s teksturiranim efektom meglice.

 

Galaxy Note20 Ultra nudi tudi svetel dinamičen AMOLED 2x zaslon in 120 Hz hitrost osveževanja, kar zagotavlja izjemne vizualne izkušnje. Zaslon se samodejno prilagaja vsebini, ki si jo ogledujete, in tako podaljša življenjsko dobo baterije. Galaxy Note20 pametni telefon vključuje tudi inteligentno baterijo, ki zagotavlja dovolj energije za ves dan8, in nudi možnost super hitrega polnjenja, ki omogoča, da se baterija napolni za več kot 50 % v samo 30 minutah9.

 

 

Samsung ponovno potrjuje svojo vodilno pozicijo na področju 5G povezljivosti in z Galaxy Note20 zagotavlja zmogljivosti naslednje generacije z izjemno hitrim prenosom ter nizko 5G latenco10. Serija Galaxy Note20 pametnih telefonov samodejno išče in priporoča omrežja za visoke hitrosti prenosa in zagotavlja stabilna Wi-Fi 611 omrežja z optimizirano latenco za različne storitve za pretakanje vsebin. Strojna in programska oprema Galaxy Note20 pametnih telefonov pa ostajata varni po zaslugi Samsung Knox varnostne platforme.

 

note20, samsung 5g, note20 5g, 5g

 

Galaxy Note20 Ultra pametni telefon vključuje tudi UWB zmogljivosti, kar z Nearby Share funkcijo zagotavlja novo raven hitre in enostavne skupne rabe. Galaxy Note20 Ultra enostavno usmerimo proti drugi UWB Galaxy12 napravi, Nearby Share funkcija bo samodejno zaznala naprave v bližini in predlagala deljenje vsebin. UWB funkcionalnost vam bo v prihodnosti skupaj z združeno resničnostjo pomagala najti stvari ali odkleniti vrata vašega doma z digitalnim ključem.

 

Nove izkušnje s povezanim Galaxy ekosistemom

Samsung naprave in storitve so zasnovane tako, da brez težav delujejo skupaj. Pri tem izboljšajo vašo produktivnost, nudijo več zabave, hkrati pa omogočajo, da se posvečate stvarem in ljudem, ki jih imate radi. Galaxy Note20 pametni telefoni omogočajo še izboljšane izkušnje, saj omogočajo povezovanje z novimi Galaxy napravami: Galaxy Tab S7 in Tab S7+, Galaxy Watch3 ter Galaxy Buds Live. Tako boste lahko delali še pametneje, živeli še bolj zdravo in komunicirali učinkoviteje.

 

 

8. Ocenjeno glede na profil uporabe povprečnega / tipičnega uporabnika. Dejanska življenjska doba baterije se razlikuje glede na omrežno okolje, uporabljene funkcije in aplikacije, pogostost klicev in sporočil, število polnjenj baterije in številne druge dejavnike.

9. Na osnovi rezultatov super hitrega polnjenja iz Samsung laboratorijskih testov. Test je bil opravljen z 0 % baterije, izključenimi vsemi storitvami in zaslonom. Dejanska hitrost polnjenja se lahko razlikuje glede na dejansko uporabo, pogoje polnjenja in druge dejavnike.

10. 5G storitve so podprte samo na lokacijah, ki podpirajo 5G omrežje. Dejanska hitrost se lahko razlikuje glede na državo, ponudnika in uporabniško okolje.

11. Na voljo samo, če je podprt Wi-Fi 6. Razpoložljivost podpore za Wi-Fi 6 se lahko razlikuje glede na trg.

12. Razpoložljivost UWB funkcionalnosti se lahko razlikuje glede na trg in / ali veljavno zakonodajo.

Ocene (0)
0.0
Nima komentarjev. Bodi prvi!

Tvoja ocena

Bodi prvi! Prijavi se na e-novice in prvi prejmi najnovejše popuste.
Zagotavljamo ti 100 % zasebnost.
Ker želimo, da bo naša komunikacija z vami zakonita in vredna zaupanja, vas prosimo za soglasje za naslednje možnosti obdelave osebnih podatkov.

Podrobnosti si lahko ogledaš na povezavi.